Mamici de mai-iunie 2006 (33)
Raspunsuri - Pagina 2
vivighe spune:
Ama ia pune-ma te rog si pe mine la sarbatoritele lunii iunie(16 iunie),ca acu am vazut ca nu sunt si poate ma apuca si pe mine vo paranoia
(glumeam)
viviana
VoichiV spune:
Dilaural am citit ce i s-a intamplat prietenei tale. Nu am auzit de dr. si nici nu am cunostintele necesare ca sa te pot ajuta cu un sfat avizat. Tot ce pot sa fac este sa ma rog din tot sufletul ca ea si bebele ei sa treaca peste acesta incercare si totul sa se termine cu bine.
Sa nu te superi cand nu se observa un masaj care pt noi e f important... Poate ca in momentul in care il citesc celelalte gravidutze au alte probleme, alte ganduri si desi vor sa raspunda, nu o fac pe loc, gandindu-se ca o vor face mai tarziu si mai tarziu se uita.... apar alte subiecte, se incinge o discutie. Uite, de la mine 

si 

Carmina, mie mi-a iesit un pic in afara dar eu am o burtik destul de mare. asa am avut-o inca de la inceput de mi se parea ca mi se vede de la 3 luni si nu stiu daca e obligatoriu sa iasa afara.
la toata lumea
VoichiV
24+
poze burtica http://pg.photos.yahoo.com/ph/vvoichita/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;104/st/20060603/dt/7/k/0029/preg.png
crisbar spune:
carmina, scuzele mele pentru intarziere, ITI UREZ CASA DE PIATRA, MULTA FERICIRE SI UN BB GRASUN SI SANATOS!!!.
asteptam poze de la eveniment.
ralucis spune:
si noi vrem sa se termine botezul pe la 10-11 seara cel tarziu, n-are rost sa ne chinuim copilul, si nici pe copiii prietenilor, ca sigur vor veni toti cu micutii lor! Sfat util, asigurati-va ca restaurantul are si o camera pt copil, o sa fim nevoite sa il hranim si pe bebe si e bine sa facem acest lucru undeva unde e cat de cat liniste.
si bebeblusii vostri sunt asa de topaitori? mie mimi bocane de azi dimineata prin burta, fara stare! sper ca nu e prea agitat, ca maica-sa!
ralucis 22+
ama_kaly spune:
Mie mi s-au terminat vitaminele si azi ma duc sa imi iau.Insa nu stiu daca sa continui cu materna sau sa iau elevit ca la pret sunt la fel,insa am inteles ca mai bun ar fi elevitul??Voi ce ziceti?carmina si mie mi-a iesit putin buricul afara
Si o sa fie nevoie sa imi dau jos cercelul,tie ti s-a astupat gaura?io
28+ cu
Seby
Poze cununie
Poze mami si bebe
Poze Craciun,Revelion si cu burtica Bebe
carminabulina spune:
Multumesc pentru urari VoichiV
!
Inaioana am vazut ca esti de acord sa iau eu lucrurile de la tomecica si ti-am spus , de la fetele din Bucuresti, pot sa adun eu lucrurile,...asta sigur, daca vei castiga licitatia
. Va trebui sa facem mai multa reclama la intalnirea de Sambata 18 Februarie, poate se inscrie mai multa lume pe lista.
poze carmina
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png
carminabulina spune:
Chiar voiam sa te intreb Ama daca mai ai cercelul. Da, gaura s-a astupat, a ramas doar forma de gaura insa nu mai intra nimic prin ea
.
poze carmina
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png
dilaural spune:
Dragelor... va multumesc din suflet pentru cuvintele voastre. Sunt ingrijorata pentru prietena mea si vreau sa sun acum sa vad ce se mai intampla... si va spun si voua.
Inaioana... merci! Nu vazusem ca a scris si la Nasterea pe Glob. Acum am citit.
Nici nu mai stiu ce naiba sa spun... dar eu i-am spus ca doctorita asta nu prea e ok. Pana si cumnata mea care e asistenta la camera de garda la Municipal mi-a spus ca nu prea a auzit nimeni de ea.
In fine...sa speram ca totul o sa fie bine...!!!!
Fetelor...e adevarat ca uneori ma supar cand vad ca nu sunt bagata in seama... dar imi trece repede. Imi zic ca nu mai scriu aici... dar nu ma pot abtine. Iar faptul ca scriu inseamna ca nu mai sunt suparata!
Las' ca avem noi altele mai importante nu chestiile astea minore!
Va pup pe toate!
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060619/dt/7/k/ce22/preg.png
Dilaural
21+ cu
Andreea Eliza
Lya spune:
Diana,bine ai revenit printre noi!Eu zic sa ne mai dai si sfaturi medicale si nu cred c-o sa se supere nimeni,dimpotriva.Eu nu ma satur niciodata de asemenea sfaturi.Discutam doar si ne mai luminezi tu.
Inaioana,inseamna ca trebuie sa mai studiez subiectul.Mi se pare un super Nayel,din auzite.Nu stii cand are concediu la vara?Ca si in functie de asta ma orientez ca sunt patita cu Rut,mi-am schimbat doctorul pe ultima suta de metrii dar nu regret ca asa am ajuns la CFR2 cu o superdoctorita si orientata pe natural(sunt obsedata cu asta,nu ma bateti)
Ama,mersi de carucior.
Multumesc de felicitari tuturor(desi nu e meritul meu)
Buricul mi-a iesit cu prima sacina iar acum vad ca incepe sa iasa.
Spuneti-mi si mie, cum va colorati semnatura ?
www.snugglepie.com/ezb/317964.png" target="_blank">Lya 20+cu
in
&www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank"> Ruty
shoricutza spune:
Salutare la burticutze!
DianaR ma bucur enorm ca te-ai razgandit si ai ramas alaturi de noi. Eu consider ca nu ai suparat pe nimeni exprimandu-ti opiniile medicale.
Si ca sa fiu sincera mie mi s-a parut un mare avantaj faptul ca tu si Vivighe sunteti printre noi. Cred ca intotdeauna prezenta unui medic este bine venita si apreciata dar cu atat mai mult in cazul unor gravidutze ca noi care au in permanenta intrebari si nelamuriri. Mie chiar mi-ai dat la un moment dat niste sfaturi f utile si iti multumesc inca o data ptr asta. Din punctul meu de vedere, tu ptr noi esti o gravidutza, o mamica cu experienta, dar si un medic care ne poate ajuta oricand cu un sfat. Uite multi
si
de la mine.
23+