Cum scapam de suzeta?

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Pentru asta exista fabrica de suzete care poate oricand sa ia foc! Asta e metoda prin care un prieten de-al meu a scapat de suzeta la varsta de 5 ani!!! Radem acum cand ne povesteste

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

de-ar tine si la noi chestia cu fabrica de suzete care ia foc.... cand farmaciile sant pline de tot felul de modele... si toate expuse la vedere... stie cupilu' unde sa caute...

Ingrid si Cristi 5 ani si 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mire_miruna spune:

Fetelorrr...e departe Craciunul!!!!Nu mai putem zice acum ca vine Mosul...pt noi azi e prima zi fara suzi.Are 2 ani si 4 luni si era asa de disperata dupa ea,adica este de statea cu 2 suzy una in gura,una in mana.Azi am avut curajul sa le tai pe amandoua,s-a chinuit 2 ore sa adorma la pranz..cu ele in mana...spunandu-i ca le-a papat lupu.Sperrrr sa reusim....offff o sa fie ff greu.

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Da, iata unul din putinele avantaje ale epocii comuniste pe-atunci suzetele se gaseau unde mama ma-sii? la librarie parca... Si nu erau nici expuse in vazul lumii si nici atatea modele si culori ca in zilele noastre. Ei, la varsta mai mare de-acum cred ca merge metoda bonei, a povestit cineva mai sus: explicat de mii de ori ca gata, copilul e mare si sa incerce sa se descurce ca un copil mare.
Eu am supt degetul pana pe la 4-5 ani, ghinionul meu ca fara o bucata de prosop, neaparat putin umed, nu avea nici un gust. Asa ca intr-un final glorios mamei i-a venit ideea sa-mi confiste prosopul

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

quote:
Originally posted by Cristina_C

quote:
Originally posted by blackpanterro
Nici macar nu se gandeste la ea, daca o vede imi spune "take it mama, it's broken".

Ai noroc ca nu spune "Buy me a new one!"

:) ar putea sa spuna ca doar zilnic trece pe langa ele la magazine dar nu o face, ia trecut de nuk-nuk :)

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

super faza, am auzit de o familie care a atarnat suzeta in cui de un snur si baiatul trebuia sa isi lungeasca gatul ca sa poata suge din ea.
ce mi s-a parut genial e ca nu i-au aruncat-o, ci i-au lasat-o la vedere insa era al naibii de incomod sa suga la ea. baiatu se juca si din cand in cand mergea si sugea la suzeta, da nu statea mult ca, na, te doare gatu daca stai cu el sucit. a renuntat foarte repede dupa aceea

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

quote:
Originally posted by alra

super faza, am auzit de o familie care a atarnat suzeta in cui de un snur si baiatul trebuia sa isi lungeasca gatul ca sa poata suge din ea.
ce mi s-a parut genial e ca nu i-au aruncat-o, ci i-au lasat-o la vedere insa era al naibii de incomod sa suga la ea. baiatu se juca si din cand in cand mergea si sugea la suzeta, da nu statea mult ca, na, te doare gatu daca stai cu el sucit. a renuntat foarte repede dupa aceea

Vacanta cu Laura in Romania

Asta metoda inteligenta! Lasand-o la vedere dar cu asa obstacol copilul decide singur daca merita efortul.Nu m-as fi gandit sa fac asa.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina75 spune:

dar daca va zic de al meu 'pici' care are imediat 3 ani jumate si tot vrea suzeta la culcare, o sa ziceti clar ca are niste parinti+bunici tampiti.

Asa si este, tot speram sa o lase singur..aiurea...
Mi-e si rusine sa va spun, dar asta e. si nu mai merge cu nici un text, ca stie de toate acum.

Nu am citit decat vreo jumatate din capitolul asta, si am vazut cu mahnire ca suntem veteranii,

Probabil vom face ca si cu Pampersul, de care a scapat pe la 3 ani si 2 luni: intr-o zi am zis: gata, de azi la wc, si asa a si fost, nici un protest si doar 2 rateuri in ziua respectiva. Pe urma gata.

Corina si Andrei (24.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana-alexia spune:

Buna tuturor

Noi am scapat de "tututza" pe la 2 ani si 3 luni, eram la munte, Alexia nu vroia sa stea fara ea si un prieten de familie i-a luat-o din guritza si s-a facut ca o arunca in foc.
A fost ceva maraita seara la culcare,dar am trecut cu bine peste acel moment(i-am promis ca mergem a doua zi la magazin sa cumparam alta).
Am incercat si varianta cu taiatul suzetei, dar nu am avut rezultate, nu vroia sa dorma fara ea, si i-am dat alta.

Am avut ceva probleme cu biberonul,dar pana la urma am reusit si am scapat si de el.

DANA & ALEXIA (12.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruka spune:

Noi am scapat de ea la 2 ani si 1 luna. O primea doar seara la culcare si de ceva vreme incepuse sa o roada asa ca nu a mai durat mult si a gaurit-o. I-am cumparat altele dar tot acolo ajungeam pana intr-o seara cand m-am enervat si am taiat-o. Se enerva, plangea pt ca nu reusea s-o tina in gura pana i-am luat-o de tot. Cam in 3 zile a inceput sa nu o mai caute seara, intr-o saptamana a uitat-o.

Eu zic ca taiatul suzetei este o metoda buna pt ca nu obligi copilul sa renunte brusc la ea. Daca rezistati la plansete si treziri nocturne, mai mult de o saptamana nu cred ca dureaza dezvatul.

Mergi la inceput