Cum scapam de suzeta?

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Poate aveti un sfat care sa mearga si pt cei mai mari. Dinu are 2,4 ani, mare greseala ca l-am lasat atat, cu cel mic o sa procedez altfel, n-as putea sa-i spun lui Dinu ca s-a rupt, ca i-a mancat-o cineva, nimic de felul asta, pai stie tot, la Carrefour stie raioanele, stie unde-i farmacia, stie tot, in fata unui raion stie sa puna in cos exact ce ne trebuie,iaurturile lui, laptele fratelui etc. Astea cu cainele care a mancat-o etc nu ar merge pur si simplu. pai ma intreaba exact care caine, el e tare ancorat in realitate, cum sa intre un caine s-o manance, si ce padure sa fie in Bucuresti si cum sa intre o vulpe in casa ca doar n-are cheie etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuta spune:

noi am renuntat, la rares, la 2 ani si 2 luni....cand am mers la mare si cand ne-am intors de acolo, damn, "uitasem" la mare si suzeta si toate biberoanele...nu a fost nevoie decat sa ii promitem ca vara urmatoare cand vom merge la mare vom recupera suzeta si biberoanele

normal ca a uitat repede de ele...mai ales ca la 2 ani si 3 luni a inceput gradinita si acolo erau copii mai mari ca el care nu aveau nici suzete si nici biberoane.

cu ocazia asta am renuntat si la pampers, pentru ca daca nu mai era biberonul seara la culcare, ii dadeam laptele cu 1 ora, 1 ora si jumatate inainte de culcare si il puneam la olita si nani pana dimineata, fara pampers si fara pat ud.

e drept ca la maria, care are 9 luni, nu stim daca va mai tine figura....dar vom vedea atunci

alina bubulina

rares(3 ani si 10 luni) si maria(9 luni)

www.cumslabesc.eu (poate reusesc sa slabesc)
www.lataifas.eu (ma mai delectez cu o barfa)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ang3lt0uch spune:

Citind pe aici si din experienta altor mamici pe care le cunosc, im ivine sa incerc sa o scap de suzeta de pe acum pe fetita mea care are 10 luni ... credeti ca e posibil asa devreme ? :)

Deja nu o vrea ziua, daor noaptea...adorme fara ea dar daca nu i-o bag in gura in patut si cumva se intoarce pe o parte sau alta si nu o are incepe plansetele prin somn de nu mai atce pana nu i-o dai. O mai cauta prin casa daor cand e suparata sau s-a lovit cumva. E f amuzanta, daca o cert ca nu are voie sa puna mana pe ceva (telefon de ex) incepe sa mataie si pleaca de langa mine, se duce pe la jucarii si rascoleste pana gaseste o suzeta (plang in timpul asta) si-o baga in gurita si gata, ii trece. Chestie e ca daca as incerca sa o iau eu s-o linistesc, mai tare ar urla, ca daor e suparata pe mine ! .. Numai suzeta o consoleaza...

Intrebare e daca a reusit cineva sa renunte la ea asa devreme, cand copilul inca nu intelege ce ii spui ... ?

Adriana Renata's (08.05.2007) age : http://b1.lilypie.com/vdaxp2/.png

Poze cu ingerasul mic : http://adrianarenatas.hi5.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliana spune:

1.Faci curat prin casa si arunci toate suzetele,nu care cumva sa gaseasca vreuna ratacita
2.Pe afara o dai suzeta la un catel mai curajos sa fuga cu ea si dupa adio Suzeta.O sa planga o vreme dar dupa o sa se linisteasca,mai ales daca o recompensezi cand doarme fara sa planga de suzi cu ceva ce iiplace ei.
sa aveti noroc

www.anuntgratuit.net
www.anunta.info

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Sunt foarte fericita ca am scapat de suzeta si vreau sa impartasesc si altor mamici metoda :)
Am citit eu pe babycenter.com ca mamicile care vor sa scape de ea taie varful suzetei si copiii apoi o resping pt ca e rupta, "stricata".
Asa am facut si eu, am luat foarfeca si i-am taiat varful si va spun sincer ca nu a mai vrut-o de atunci.
O mai tine in mana din cand in cand dar nu o mai baga in gura de atunci, avem cel putin 1 luna de cand a renuntat sa o mai foloseasca.Nici macar nu se gandeste la ea, daca o vede imi spune "take it mama, it's broken".
Sper sa fie cuiva de folos metoda noastra.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Astbjort spune:

Fata mea are 2ani si 8 luni, abea la 2 ani sa dezobisnuit de beberon,ca am mers in tara si am uitat sa i iau beberonul cu noi si in tara i am cumparat altul ca vroia lapte dar nu a vrut sa primeasca noul beberon, asa a lasat beberonul, acum imi pare tare rau ca nu i am zis ca am uitat si suzeta. Acum are buzele crapate ca ea sta si foarte mult pe afara si de la vand i sa crapat buzele si tot incerc sa i spun ca e din cauza suzetei, dar o lasa cateva ore si apoi o cere din nou si daca nu i dau se duce si ia suzeta surioarei mai mici. Am incercat sa i pun sare pe suzeta ca am auzit ca asa se mai dezvata copii de suzete dar se duce la baie o spala si o baga in gura din nou. Mi a mai zis cineva sa incerc cu piper sau ardei iute dar nu indraznesc. Dar dentistul meu mi a zis ca pe de o parte e mai bine sa ia suzeta decat sa suga degeteul, ca de la deget isi deformeaza mai tare dantura dacat de la suzeta.

Ally

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliana spune:

O tai,o papa catelul..dupa faci curat in casa sa nu mai existe alta...mami se inhama cu rabdare pt ca o sa tipe multttt si ce o sa mai planga,si noaptea sa te ti la fel ..dar dupa uitam si nu ne mai trebuie..fetitza mea a plans o saptamana dupa suzi...totul depinde de rabdarea ta la plansul ei...in rest se rezolva

http://www.neliana.info/
http://www.anunturigratuite.ws/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

quote:
Originally posted by neliana

O tai,o papa catelul..dupa faci curat in casa sa nu mai existe alta...mami se inhama cu rabdare pt ca o sa tipe multttt si ce o sa mai planga,si noaptea sa te ti la fel ..dar dupa uitam si nu ne mai trebuie..fetitza mea a plans o saptamana dupa suzi...totul depinde de rabdarea ta la plansul ei...in rest se rezolva

http://www.neliana.info/
http://www.anunturigratuite.ws/

mie nu mi se pare ok metoda asta...

avem niste vecini cu un baietel care la 3 ani inca mai cerea suzy si uite cum au scapat ei: cu cateva zile inainte de Craciun au inceput sa ii spuna o poveste cum ca va veni Mos C si el, pt ca e mare acum, trebuie sa ii dea suzeta pt ca mosul sa o duca altui copil
I-au tot spus povestea asta si cand a venit "Mosul" in vizita, i-a dat suzy fara plansete sau crize

deci se poate si altfel, numai sa ai "nervi"

www.bebelissimo.com/" target="_blank">Bebelissimo
Linux Miorlau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

quote:
Originally posted by blackpanterro
Nici macar nu se gandeste la ea, daca o vede imi spune "take it mama, it's broken".

Ai noroc ca nu spune "Buy me a new one!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

quote:
Originally posted by Cristina_C

quote:
Originally posted by blackpanterro
Nici macar nu se gandeste la ea, daca o vede imi spune "take it mama, it's broken".

Ai noroc ca nu spune "Buy me a new one!"

www.bebelissimo.com/" target="_blank">Bebelissimo
Linux Miorlau

Mergi la inceput