Racusori, la apel! (9)
Raspunsuri - Pagina 9
Lucia_B spune:
Hi fetili
Un inceput frumos de saptamana.
Numai bine
-------------------------------
ce mari suntem
Bucate
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)
MirelaV spune:
hello la voi. sa aveti o zi si o saptamana minunate.
la mine se anunta o zi tare aglomerata.
va pup si ne auzim cand ies dintre hartii si telefoane
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68443&whichpage=1" target="_blank">Racusori
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
Georox spune:
Neata !
M-am intors si eu aseara de la petrecere. Cand am deschis sampania le-am spus marea veste. A fost surpriza totala pentru toata lumea. Iar dupa aceea bunica imi spune ca vroia sa ma intrebe daca mi-am pus silicon . Nici prin gand nu-i trecea ca as putea fi insarcinata. Voi sta in Bucuresti pana cand nasc si apoi ma voi muta la Buzau, desi va fi inghesuiala cam mare. Sotul va fi nevoit sa stea la camin un an, iar dupa vom vedea ce va mai fi. Si ca sa fie totul apoteotic am experimentat si o repriza de varsaturi. Sincer, sper sa fie prima si ultima data.
Sa aveti o saptamana excelenta !
tuturor!
Menna spune:
Buna dragelor
revin si eu dupa o scurta absenta nemotivata ...insa desii am intrat in fiecare zii sa va citesc,n-am avut puterea sa va scriu ...pt ca m-am adancit in forumul de la mamici de ianuarie-februarie care m-a paralizat pur si simplu ... sunt inca marcata de ceea ce i s-a intamplat mamicutei AndreeaC ... nici n-am putut sa intru sa-mi las si eu gandurile de bine pt sufletelul cel mic care a ramas in urma ei ...e atat de cruda viata asta si nedreapta exact cu cine nu trebuie ...
Eu in rest sunt bine ... si ar mai incape ,eh cui nu !?
Am terminat cu toate de la scoala,iar acum astept notele
Ma bucur ca v-am regasit cu bine pe toate ...pt tine Georox ma bucur dublu, mi-ar fi placut sa le vad reactia alor tai la aflarea vestii
Pe tine Mirela te-am intalnit si prin forumul de care vb mai sus si iti multumesc pt link-ul pus acolo despre embolie ...tb sa aflu tot k sa ma linistesc cumva,ca nu a fost eroare medicala a unor incapabili din tara asta ,ci pur si simplu asta a fost soarta
Mona mamico ce mai faci tu ?
Lucia,tu ?!
Ce va mai fac sotiorii buni de calorifer si batut cuie si covoare ...m-am amuzat copios citind postarile voastre
July_g iubita ...poate ar fi mai bine sa incerci sa bei cate un ceai de tei cu musetel seara inainte de culcare, chiar daca ti se intampla sa bei cafeluta dupa amiaza ...la mine una functioneaza
La mine a fost o vreme excelenta in wk asta ,a fost o placere sa stai pe afara .. a disparut instant si patinoarul de pe strasse ...
Acum sunt la birou ...e cam liniste la mine pt un inceput de saptamana,dar nu ma plang ...e numa' bine
Va pe toate si ne vedem deseara dinnou sa vad impart pupici de somn usor
Menna
"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."
july_g spune:
Hello fetele!
Eu m-am facut frumusica si usurica! De bani! Ca Doamne ce scump e sa fii frumusica!
Menna, nu merge cu ceaiul de tei! Is dili de tot!
Va pup pe toate si fruntea sus!( pt. menna si mirela)
Suntem racoaice!
MirelaV spune:
buna seara!
am ajuns si eu pe acasa. am fost pe afara cu fetele. am ajuns de vreo 30 min si tot citesc la andreea.
menna, da..m-am vazut acolo pt k eu intru mereu la fete..k am o prietena draga sufletului meu mamica la fete de ian. si cand nu apucam sa vb la tel sau yahoo..intru sa o urmaresc idneaproape
sunt in dubii. nu stiu daca sa ma duc sau nu maine la inmormantare. pur si simplu nu stiu daca-s in stare...
si eu sunt paralizata de durere si nu am cuvinte nici sa mai spun ce simt. dar...astea sunt legile vietii..am mai spus-o si o mai spun. nu ne ramane decat sa le intelegem si sa le acceptam!
io azi am avut o zi cumplita. dar am terminat-o frumos cu fetele la pizza hut. calm..k am mancat ciupercute..nu pizza so..ma mai tin inca de cura
va pupic pe toate si va doresc o noapte linistita si cu vise frumoase.
ne auzim la cafea.
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68443&whichpage=1" target="_blank">Racusori
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
Menna spune:
dragele mele am intrat numai sa va impart pupici de noapte buna la toate ...sa fiti cuminti si sa visati frumos
july_g incearca plimbari pe jos ,acum ca si incepe sa se incalzeasca vremea ...e si sanatos
mirela ... sincer daca as fi in locul tau ,mi-ar fi ingrozitor de greu sa ma duc,pt ca si asa plang in fata monitorului citind randurile scrise de fete si de tudor (e incredibil cum si-au mai gasit puterea sa zambeasca facandu-si poze cu ingerasul Maria ) , d'apoi sa si vad cata jale va fi acolo ...nu stiu, dar eu sunt f emotiva in asemenea situatii ...radeti, dar chiar si o stire la tv (buna-rea) ma face de multe ori sa plang, pt ca simt intens momentul ...dar asta numai cand sunt singura,in prezenta altora nu ma manifest asa ....eh, la faza asta july_g eu sunt cea dili
noapte buna dragutelor
Menna
"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."
MirelaV spune:
buna dimineata
MirelaV
pupicei pe burticei
monagan spune:
aici si eu, care am sosit abia acum.... pot spune repede, ascult enigma, ca sint tare melancolica azi, asa ca n-am inspiratie la scris. Menna...sint ok, fac bine. Esti o draguta.
vb. later, ca v-am spus in ce stare sint .
july_g spune:
Hello, fetele!
va rog eu nu mai fiti triste! E cumplit ce s-a intamplat, e adevarat!Dar Dumnezeu are socotelile lui, pe care noi nu le intelegem!
Va pup si va doresc o seara placuta!