Racusori, la apel! (9)
Raspunsuri - Pagina 10
cookie spune:
Buna, fetelor!
Noi am mai lipsit, dar motivat... mi s-a imbolnavit copila...bineinteles, in weekend...
Acum e mai bine, am fost chiar speriati de diaree si de posibilele complicatii...nu mai zic de febra maaaaare! Noroc cu medicul pediatru, c-a venit repede-repede s-o vada duminica dimineata si am si inceput tratamentul...
multi, multi la racusoare!
MirelaV spune:
Buna seara!
Am ajuns si eu pe acasa. Sunt obosita..dar linistita. Am fost la inmormantare. Cred ca numai asa ma linistesc. Sau poate..cine stie.
Va pup si va doresc o zi minunata maine. Pt k eu de maine..zambesc
cookie, sunteti mai bine?
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68443&whichpage=1" target="_blank">Racusori
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
Menna spune:
'na seara
Azi am avut si eu o zii de pomina ...am facut revolutie in birou, mutand mobila in bucatarie (noi avand biroul intr-un ap.),facut curatenie prin biroul meu, bagand si in colegi virusul curateniei dupa ce m-am crizat putin la ei ...
Acum stau si ma holbez la tv la patinaj la proba feminina ...
Ieri mi-a gasit un site coleguta mea unde facea descrierea Racusorului atat de bine ca m-am amuzat copios citindu-l ...
Va redau o parte : "cum se seduce femeia rac" ... cine se regaseste sa ridice 2 degetele
"Femeia Rac nu moare niciodata de nerabdare sa iasa în lume. Când o face, sa stiti ca a cedat presiunilor familiei de a-si "încerca norocul" ca sa se marite. Pentru asta, însa, ar trebui sa fie nitelus cam fata batrâna.
Femeia Rac mizeaza foarte tare pe presimtirile si pe perceptiile ei. Stie ca alesul inimii o va gasi atunci când va veni momentul si, pentru aceasta clipa, ea se antreneaza sa devina o femeie "foarte gustoasa", care impregneaza întreaga locuinta cu dantele, volane, arome, prajituri si poze cu îngerasi dolofani sau cu copii bucalati decupati de pe ambalajele cu reclame pentru sugari. Puteti gasi în ea sotia si mama ideala, daca mai aveti cumva idealuri de pe la 1900.
Pe de alta parte, femeia Rac este o fiinta foarte placuta si "plina" - nu sub aspectul greutatii corporale, ci sub aspectul placerii pe care o puteti simti atingând-o. Aceasta fiinta lunara prin conditia zodiei (semnul zodiacal Rac este guvernat de Luna) are o carne placuta, consistenta la modul molatic, învaluitor, confortabil. Formele femeii Rac sunt asemenea prajiturilor bine crescute la caldura blânda a focului sau asemenea pernelor-fantezie în care te afunzi ca într-o regasire de-o viata. Sânii mereu doldora de o iubire fara sfârsit sunt facuti sa umple orice caus si tresaltarea lor asigura orice privitor ca, sub aceste darnice circumferinte exista o inima gata mereu pentru o iubire de-a pururi.
Nu conteaza cât de barbat sunteti. Lânga nurlia femeie Rac puteti deveni rapid favoritul nr.1 al unei sotii bune ca pâinea calda, respectul ei profund, infinit, fiind rasplata onoarei pe care i-ati acordat-o de a o face mama copilului la care viseaza înca de la primele ei întelegeri.
Nu faceti greseala de a o considera pe femeia Rac buna doar de cratita! Ca sa va convingeti, invitati-o la un film bun sau plimbati-va cu ea pe la diverse expozitii si muzee.
Femeia Rac face parte dintre muritorii destinati de Dumnezeu sa ne mentina vie legatura cu trecutul valorilor autentice! Romanele-fluviu, concertele simfonice, muzica populara autentica dar mai ales spectacolele de balet o pot cuceri pe termen lung. Nu se da în laturi nici de la o discoteca buna sau de la o nunta pe cinste, însa aici încep si pretentiile vestimentare, la nivelul carora relatia cu trecutul înceteaza brusc.
Cel mai mult îi plac femeii Rac concediile si/sau vacantele petrecute în locuri faimoase sau în hoteluri rafinate, unde o impresioneaza lenjeria curata si de calitate. Mai ales pentru aceste ocazii, pregatiti-i pijamale din materiale fine, pentru ca adora aceste lenjerii, de la cele care împodobesc baldachinele regale pâna la desuurile cu dantelute si blanite si gaurele si fundite... Racul este un semn de Apa, care reflecta frumosul în tot ceea ce vine în atingere cu pielea.
Femeia Rac nu are pretentiile financiare ale femeii Taur, nici pretentiile radicale ale femeii Leu si nu practica sexul dezlantuit ca femeia Scorpion. Dar are ceva placut si învaluitor care confera siguranta si care face fuziunea amoroasa asemenea unui tort gustos pe care veti simti nevoia sa-l consumati cu toata fiinta.
Nu deranjati existenta unei femei Rac daca nu sunteti un barbat de casa, si iubiti-o sincer! Daca îsi va da seama ca o doriti numai pentru diverse forme de confort, dupa ce a facut copilul pe care si l-a dorit va va ignora pentru totdeauna, sau cel putin pâna când copilul va deveni matur.
O casa care sa fie protectoare, o vesela bine pastrata de la mama mamei, o gradina cu câtiva pomi fructiferi si, eventual, niste bunici pe genunchii carora se vor juca urmasii pot fi tot atâtea modalitati de a o cuceri pe femeia Rac, însa, daca va doriti copii de calitate, sa stiti ca merita!
Mirela sa stii ca si eu mi-am propus sa zambesc de azi ,chiar ...dar cum vremea la noi plange...cred ca o mai aman pe cand apare si soarele de dupa nori ...bine ar fi, si pe strada mea
Mona mamico ...zau asa, credeam ca ai si castigat la loto si te chefuiesti singura fara noi ...ei,ei ... ma bucur sa te revad ( virtual )
Cookie - multa sanatate ingerasului si un de la mine pt voi
July_g uite --> asa voi fi si eu
Georox frumusica,pe unde ne umblii ?! ha ? [
Gata ca azi sufar mai rau k niciodata de logoree ...va las la lectura .
Daca va place,va mai dau
Un la toate de somnic usor
Menna
"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."
monagan spune:
neata,
mie mi-a placut partea asta:
quote:misto...carne, prajituri
Pe de alta parte, femeia Rac este o fiinta foarte placuta si "plina" - nu sub aspectul greutatii corporale, ci sub aspectul placerii pe care o puteti simti atingând-o. Aceasta fiinta lunara prin conditia zodiei (semnul zodiacal Rac este guvernat de Luna) are o carne placuta, consistenta la modul molatic, învaluitor, confortabil. Formele femeii Rac sunt asemenea prajiturilor bine crescute la caldura blânda a focului sau asemenea pernelor-fantezie în care te afunzi ca într-o regasire de-o viata. Sânii mereu doldora de o iubire fara sfârsit sunt facuti sa umple orice caus si tresaltarea lor asigura orice privitor ca, sub aceste darnice circumferinte exista o inima gata mereu pentru o iubire de-a pururi.
m-am distrat
cookie....sanatate.
la toate si sa aveti o zi buna, ca la mine iar se anunta "furtuna" , dar........saptamana viitoare imi iau revansa.
july_g spune:
Neata fetele!
Menna, misto descrierea, da zau ca nu prea mi se potriveste! Poate doar la partea cu "plina". Ca is ditai ia o pauzarea. In rest, Casa mea e f. practica, nu prea vezi dantelute, pufi si alte minuni de genul asta! Iar mie imi place sa ies in lume!Daca ar fi dupa mine, as iesi in fiecare seara. E drept ca cel mai bine ma simt in casa mea.
Sa aveti o zi buna si pupi la toate fetele!
cookie spune:
Fetelor, multam!
Suntem mai bine...
Menna, misto descierea racusoarei...he, he, da' spune numai de bine......defecte n-are?
Imi place chestia aia cu "formele bine crescute"...mai, mai, parc-as fi eu!
si o zi usoara va doresc!
Georox spune:
Neata !
Menna sunt aici ! De ce m-ai dat disparuta ? Ma simt bine, desi ma mai supara greturile care inca nu ma slabesc, iar aseara m-a luat o ameteala.... Am avut pofta de inghetata si am devorat cu sotul o cutie de Aloma cu capsuni ! Iar acum tot mai vreau ! Cred ca la vara ma fac fan inrait al inghetatei!
Apropo de vacante in locuri rafinate, mergem in weekend la Sinaia. De - abia astept, dar mai am ceva de asteptat pana vineri. Pelesul ma asteapta !
Cookie multa sanatate
tuturor ! O zi excelenta pentru ca meritati !
Menna spune:
Mona misto filmuletul ...
Ps: esti foarte matinala in dimineata asta
Nu Georox ...faceam numai prezenta
July_g ...partea cu iesitul din casa se referea la racoaicele nemaritate inca ...adik eu si Mirela care,dupa cum spune acolo,m ne asteptam alesul pregatindu-ne "sa devenim o femei "foarte gustoase",impregnand întreaga locuinta cu dantele, volane, arome, prajituri si poze cu îngerasi dolofani sau cu copii bucalati decupati de pe ambalajele cu reclame pentru sugari" ... Aiurea partea cu volanase si dantele,caci am trecut de varsta copilariei si daca vreau sa ma alint,atunci n-am s-o fac in nici intr-un caz cu prostioare copilaresti ... In schimb la partea ca nu ma omor sa ies din casa in ideea de a vedea ce pica la cotitura,e adevarat.Si eu ies in oras des,dar nu cu scopul de a cauta un mascul,ci pt ca-mi place sa ies in ciuda faptului ca,casuta mea e cuibusorul cel mai placut.
Stati asa ! sunt si defecte : [size=1[navy]]"Defecte ale nativului din zodia Rac: sensibilitate excesiva, pesimism"
Ca si descriere generala a personalitatii,aici :
"Nativul Rac este precaut, înclinat spre meditatie, dotat cu multa imaginatie. Are nevoie de siguranta, este interiorizat. Caminul este important. Nativul din zodia Rac este tandru, binevoitor, sensibil, plin de fantezie, dornic de liniste. Este dominat de sentimente, îsi aude vocea interioara, are presimtiri, intuitia avertizându-l deseori. Îi place sa fie laudat si este recunoscator pentru laudele primite. Creativitatea sa îl poate ajuta sa se afirme în domeniul artistic. Nativul Rac este grijuliu si totdeauna gata sa dea o mâna de ajutor.
Nativul din zodia Rac respecta conventiile sociale si recunoaste necesitatea disciplinei, chiar daca îi vine greu sa se lase îngradit. Este, însa, si foarte susceptibil, usor de jignit si ranchiunos. Uneori poate fi prea sentimental. Are toane, risca sa se lase dus de val si sa cada. Imaginatia prea puternica îl poate face pe nativul din zodia Rac sa vada pericole si acolo unde nu sunt, favorizând teama. Poate fi instabil, fapt care îl face sa fie dornic de schimbari. În relatiile cu ceilalti, este uneori prea închis în sine. Cu toate ca nu pretinde ca le stie pe toate, vrea sa aiba ultimul cuvânt[/size=1]."[/navy]
Poftiti material de lectura la o cafea,ceai sau ce vreti voi ...
Pupici la toate, ma'ntorc la treaba
Menna
"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."
MirelaV spune:
hello si io
menna, am ras..sa mor de descriere. cu iesitul din casa..zau k zice "mirela" in descrierea aia. cu dantelute si prostii..nici pe departe. ador chestiile simple.
acusica mancam si am citit tot ce ati scris p'aciulea si vad ca sunteti tare harnicute..la scris..of corse
va pupik. fumez acum o tigare si ma apuc iar de treaba. noroc k nu e o zi prea aiurea.
o zi frumoasa fetele!
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68443&whichpage=1" target="_blank">Racusori
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.