Mamici de ianuarie-februarie 2006 (135)
Raspunsuri - Pagina 3
Giova spune:
Ioana am vazut pozele
. Frumos, mare si grasut!!!
Intrebare: cei 8 mil. se dau pana implineste bebele 2 ani?
Eu am facut o prostie. nu mi-am luat nici o zui din cele 126 si acum pana le termin pe toate, voi incepe sa iau bani numai de la mijl. lui mai, ce naspa.Dar mi-e ciuda ca n-am stiut, deoarece ii ziceam la dr. sa-mi faca concediu din dec., ca doar e firma lui Clau. dar daaca sunt cap sec....pierd bani 
Andreea mersi, deci e adevarat!! Bine ca am aflat acum sa nu ma fi facut de ras pe undeva.
Marco a supt 7 min. dupa care "a cazut pe front", doarme in PATUT, nemiscat. asta va fi pana la masa urmatoare, ca pe urma e la noi in pat.
Mai stau si eu papa la ora 12 sa-i spun sotului "La multi ani!@!!" si pe urma la somn cu mine.
Merg la somn. Va pupici si ne auzim maine!!!
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!
T_Ioana spune:
Multumim de aprecieri dragelor. Mie mi se pare acum cam grasut si cu gusa, tot ce sper e sa semene inalt ca ta'su, desi dupa cum se zic toate cunostintele e ..."Ioana cand era mica!", cu exceptia degetelor mari de la picioare pe care nu stiu cui sa le atribui, pana si forma unghiilor o are ca a mea....dar macar de s-ar face de 1.86 m.
Giova, nu te stresa ca nu sunt obligatorii decat 42 de zile de postnatal (asa numitul "concediu de lehuzie"), nu conteaza ca mai ai 5 sau 126 de concediu de maternitate, dupa efectuarea celor 42 de zile, din a 43 zi poti intra in Concediu de crestere si ingrijire a copilului pana la 2 ani
Ioana
lui
Razvan Gabriel 03.12.2005
Pozicile mele
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
Denisam spune:
Ioana- o sa fie inalt, nu etteme, si eu cred ca si a mea va fi lungutza, si o sa semene cu tati sper nu chiar 1.85
Moni- unde eti si tu si Diana
Irina- pupicei
si nu te oftica, c auiet acuma a mincat doar 110ml, deci normal zic eu![]()
Giova- La multi ani pt sot, sa va traiasca si sa fie sanatos, baftos si sa aiba grija de voi!VA d ca si tu esti de valentine's day ca si nasul nostru, sa vezi atunci petrecere
Denisa
Denisa si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
utocatalina spune:
Neata..in fine o noapte linistita
...ieri a fost cumintica mindra...nu a plins aproape deloc, dar de la 18:00 pina la 20:30 a vrut numai in brate la tati si plimbata stinga dreapta...a urlat f. tare in schimb cind i-am pus iar supozitor ca nu iesise de 12 ore si se chinuia rau de tot...a iesit abia azi la 5 si a umplut mai multi pampersi de cih...bine macar ca a iesit ca s-a linistit!
Ioana mercic de informatiile legate de dosar..acum intru sa vad pozicile!Mirela nasol cu amenda uriasa...uf..ce de bani!Incep sa ma acomodez cu femeia in casa, vine de la 8 la 16..si o pun sa faca ce-mi trece prin cap..insa proba de foc va fi atunci cind plec de acasa citeva ore si o las pe Bia cu ea...momentan mi s-a cam zbirlit parul in cap cind am auzit-o ca "lasa nu o mai lua atit in barte, mai las-o si sa plinga..."
..ma ginedesc acum cu groaza ca daca plec pe undeva si ea incepe sa plinga, daca o lasa asa pina ma intorc de o gasesc stoarsa de vlaga si rosie in git? Uff..nasol! Azi sau maine sper sa reusesc sa-mi fac pedichiura, ca doar stiti ca nu mi-am mai facut o pedichiura profesionista dinainte de nastere...si stiti atunci ce stresata am fost!
Ma enerveaza si vremea de afara si faptul ca astia nu au terminat cu liftul..deja au trecut 2 sapt..acum 15 zile lucratoare se implinesc vineri, dar parca vad ca nici vineri astia nu sunt gata!
..A..Toanca nici vaccinul ala nu e f. bun...eu tot INFRARIX HEXA o sa-i fac..
Cafeluta mamicuta
Biencuta draguta
utocatalina spune:
A,...am uitat sa va zic...ma mulg si bag in bibe, ca mi-a cam nenorocit sfircurile cind a durut-o burta, ca a tras tare de ele, de parca erau din elastic..si tocmai ce scrisesem acum 1 sapt. ca nu am nevoie de Garmastan...Na ca acum am!
Cafeluta mamicuta
Biencuta draguta
adameasca spune:
'neatza! Azi naste Dana_Ene. Sa-i tinem pumnii! Va anunt eu ce si cum cand aflu. Am vorbit dimineata cu ea si era ok, nu avea emotii, abia astepta sa scape de burtica. ![]()
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
irinadum spune:
Catalina nu te mai speria atat ca are dreptate si femeia aia ai sa vezi si tu : o sa vina un timp in care va trebui sa o lasi sa planag un pic ca sa "prinda" ca nu merge asa cum vrea ea. Ei speculeaza foarte repede cand sunt mici. Eu zic sa nu te ingrijorezi ca ai sa vezi ca se vor impaca bine ca majoritatea copiilor se ataseaza repede.
Denisa hai ca m_ai distrat . Pai ma ofticam si ma ofticam rau dc avea Mario 3kg si ceva si nu punea vreun gram pe el in doua sau trei saptamani , pai asa de ce sa ma oftic ca e porcusor? Vezi tu cum faci ca nu^trebuie sa pape nici prea mult la varsta ei .
Dana ne gandim la tine si iti tinem pumnii. Adameasca sper sa intri sa ne tii la curent. Multumim.
Giova sa iti traiasca sotul .
Mira azi naste sau am incurcat borcanele?
Irina
Giova spune:
Neatza!!!
Ioana mersi de info.M-ai linbistitEu care socoteam aseara ca cele 126 zile scad in 11 mai.
Denisa mersi. Da eu sunt pe 14, dar facem chef sambata.yuppiiii!!!
Cata nu stiu cum sunt cu vaccinurile astea, dar si eu am auzit ca cel mai bun e Penta...., cel pe care-l face si Teolinda la Nicolas.
Si eu l-am lasat azi sa planga. Trebuia sa pape numai la 11, dar cum a papat putin de dim. i s-a facut foame. mai mulot de 30 min. nu l-am lasat sa urle, ca nu mai rezistau urechile mele.Am devenit mai insensibila. Lasa ca prea l-am cocolosit, prea e baiatul mamei. Vb. lui Clau: sa se obisnuiasca cu greutatile vietii de pe acum.
Irina mersi.
haide Dana!!!

Aseara dupa ce am scris ca Marco doarme tun, cand intru in dormitor, el cu ochii blana deschisi, dupa care a inceput show-ul/colici, de nici la tati nu i-am zis ca lumea la multi ani!!!
In schimb i-a cantat bebe pe limba lui.Mai bine zis i-a ur;lat.
Acum a papat si merg sa pap si eu ceva, ca de nu morrrrrr
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!
dia_codat spune:
Buna fetelor,
Am intrat pe la voi sa va spun ca sora mea miraklucker a nascut azi la ora 10 o fetita de 3 kg si 48 cm pe care o cheama Celin.
Totul a decurs bine. Cind mai am vesti va mai scriu.
Dia & printesele : Caroline Iulia (14 iulie 2002), Stephanie Daria (09 martie 2004)
Giova spune:
Felicitari Mira!!! Refacere rapida, mult laptic!!!
Celin sa fie sanatoasa, cuminte si papacioasa!!!
Dana inca nimic?
Haide Sansana!!!

Gio
si
Marco (6 ian. 2006)