Mamici de ianuarie-februarie 2006 (135)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Ioana sa stii ca asa e si mie imi e frica tot de asta. Adica ca o sa semene cu tasu calm, linsitit. Si eu care vroiam sa semene cu mine mai sarit dupa fix , vioi , neastamparat, dar m_as mira . Iar de poza cu ochelari e la Giova in album ea e cu poze "trasnite" si confuzia e mereu intre Mario si Marco , vorba lui Monica daca ne-a trebuit nume italiene. Pe Razvan scoate-l la licitatie sa vezi ce repede isi gaseste o gagicutza.
Maraki deci vad ca suntem multe care intram in secta datoarnicelor. Cred ca dc facem apel facem ditamai lista.
Bee cand pui poze cu rochia?
Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Iertati-ma dar nu mai pot. Trebuia sa ma descarc undeva .

Ioana pai tu tre sa-ti alegi pe cine vrei de nora. Ca uite ce se intampla cand alege nora !

poze
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Azi am fost si ne-am plimbat 45 min si a tacut si a fost cumintica foc. A zis tati ca o mai scoate.

poze
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Mirela imi pare rau.Enorm de mult!!!
Lasa bine ca e bebele sanatos, restul conteaza mai putin. banii cum vin asa se duc.
Bee, apropo in ce parte a corpului i s-au facut vaccinurile?Scrie pe fisa caare 2 facute, dar n-am observat urme.Sincer nici nu m-am uitat atenta.
Sa stapanesti rochita si vrem poze!!! sau ai pus-o dincolo la miresici?
Ioana al meu e cu ochelari.
Mamaaaa dar i s-a dus vestea nu gluma. cand va fi mare si o vedea poza ne va.
ursoaica, dar si tu ai o socrosenie sa-ti traiasca.
nu te mai necaji, cred ca sunt nebune.
Irina ti-a plecat musafira?

Al meu e imbaiat,papat,de la 7.45, dar nu doarme, motaie in bouncer.
Si patutul e plin de baloane.Nu stiu unde le pun.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Nu am confundat bebeii, stiu care al cui e, doar ca nu mai stiam cine are poza cu ochelari....hihihi, am vazut-o!

Ioana lui Razvan Gabriel 03.12.2005
Pozicile mele

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Fetele,
Am venit de la cumparaturi si doctor!
Vestile is cam asa,legat de greutate-360 grame am luat, dc am calculat eu bine, sper ca nu gresesc, desi mi se pare putin pt 7 zile, oricum miercuri mai mergem la o ultima lectzie de lactatzie si o sa verific exact in grame, ca aici astia la medic ma iau cu pounds si onces.Dar acuma m-am gandit mai mult si asa este, corect.
Am pus poze in album unde ati cerut asa ca Irina- m-am conformat sefa, da
Am aranjat sala pt botez,m aduc sa respir un pci si sperpe seara sa fac invitatzia!
Mindra a dormit 4h si apoi a mincat 160ml.
Numai bine la toate mamicile si bebelasii

Denisa
Denisa si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Fetele am citit la mamici de noiembrie-decembrie ceva legat de gramatica lb. romane. S-a schimbat ceva: nici o si nici un cica acum se scriu legat, adica nicio, niciun.
E drept ca am vazut la tv la subtitrari, dar nu am dat importanta, am zis ca au gresit aia. Voi stiti ceva?

Fug in pat alaturi de ceilalti doi barbati ai mei. la 23 tre sa-i dau la haplea sa pape si pe urma somn.

intru dupa ce papa Marco.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Fetelor am pus si eu pozici in albimul nostru!

Ioana lui Razvan Gabriel 03.12.2005
Pozicile mele

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaC spune:

Conform noului DOOM - dictionar ortografic, orto...scos de academia romana cica asa se scrie acum: nicio, niciun...+ au introdus multe cuvinte straine in dictionar, le-au romanizat. din cele pe care noi le foloseam cu forma lor englezeasca, de ex. leasing, mall etc. Nu mai stiu acum, dar l-am rasfoit un pic la serviciu inainte de a intra in prenatal.
si bb MAria 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Ioana m_am stricat de ras la poza cu "vai de capul meu" , "cu directa de drepata" , aia in care era atarnat si ultima , tari de tot. Si ce diferenta e fata de cand s_a nascut mai ales ca fost primul nostru bebe si l_am studiat toate intr_o veselie. Sa iti traiasca ca e frumos rau.
Nicio sau niciun? Da ce suntem chinezi? Mai lipseste sa scriem pe verticala. Cred ca suntem tampiti pe bune. Mai bine scriem tot impreunat. Vai ce urat e scris nicio.
Denisa ce sa iti zic ? M_ai lasat fara replica.Cand aud ce face Emma am impresia ca al meu e subnutrit.
Canda ai nascut?
Irina

Mergi la inceput