szeged - 3

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirabela11 spune:

CEAU FETELOR!

Mi-ka , eu cred ca tu ai reusit, maine sa ne dai VESTEA cea MARE!!! Te pup si iti doresc numai bine.

Crinuta 71, dupa FIV, n-am avut nici o problema, doar ciclul cand mi-a venit a fost in prima zi mai dureros decat de obicei.
Da , m-am hotarat sa mai incerc odata,am si vorbit cu dr.Zadori la telefon si a ramas ca in jur de 20 martie sa merg acolo pentru monitorizare cu ultrasunete.Vrea sa vada ovarele dupa stimulare, oricum se poate incerca din nou la 3 luni de la prima stimulare.Imi reprosez ca n-am stat la repaus macar o saptamana, am mers de a doua zi la servici , nu m-am menajat deloc.Cred ca si asta ar fi contat....
Clinica de la Szeged este privata,fondatorul ei este dr. Kaali Geza,(de unde si numele ) medic stabilit in Elvetia.
Unde si cand ai facut primul FIV? la ce clinica?

Pussi, Miramar va recomand din toata inima clinica din Szeged, eu chiar daca n-am reusit nu am ce sa le reprosez.tot acolo voi incerca a doua oara.La capitolele Szeged, Szeged 2, gasiti toate informatiile de care aveti nevoie.Rha postat acolo informatii pretioase, deosebit de utile.
daca aveti intrebari , va raspund cu placere.

Leliutza, ce mai faci?

va pup

Mirabela11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Va multumesc pentru sfaturi si informatii. Deocamdata sunt la inceputuri cu tratamentele si nici nu stiu daca am nevoie de FIV, poate, inca sper, sa se rezolve fara. Dar daca voi ajunge acolo, ma voi interesa negresit si de clinica aceasta, ce si cum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Mirabela deci este privata clinica, multumesc de raspuns. Ma bucur ca nu te dai batuta si mai incerci. Nu te mai necaji ca nu ai stat in pat, nu cred ca aceasta e cauza nereusitei. Eu am stat acasa in concediu dupa ET (dar nu am stat numai in pat) si tot nu am reusit si mi s-au transferat 3 embrioni. Eu am facut primul FIV la Cluj (nici nu mai vreau sa-mi amintesc). L-am facut in perioada octombrie-noiembrie. Deci tu te gandesti sa faci curand urmatorul FIV. Sa stii ca si eu ma gandesc uneori sa incerc chiar mai repede FIV, nu numai in toamna. Nu stii cumva, la Szeged care este perioada de pauza pentru FIV-uri in vara (cand sunt concediile)?
Mi-Ka iti tin pumnii sa vii cat mai repede cu vestea buna! Si eu cred ca ai reusit, ai avut un embrion foarte bun. Astept sa sarbatorim.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

Fetele, am reusit: POZIIIITIIIIV!!!
Sunt atat de fericita, incat nu siu ce sa va mai spun ....

Mi-ka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Mi-Ka FELICITARI!!!!!!!!!!!! Ma bucur mult de tot pentru tine!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Mi-ka, FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!!SARCINA USOARABRAVO!!!!!!!!!!!nici nu stiu ce sa-ti spun: ma bucur enorm pentru voi! Sa ai grija de din burtica ta si el sau ea sa aiba grija de tine !!! sa fiti sanatosi !!!Si sa ne dai si noua "virusul", sa provoci de . Si multumestei Lui Dumnezeu pentru tot. Te pup si sa ai grija de voi doi!!! o sa fi !!!

Miramar,Crinuta, Liana[/red ]- hai sa ne apucam de treaba!!! sa n-o laasam pe Isabella singura la Szeged si nici pe Mi-ka sa plece singura la gravidute. trebuie sa reusim si noi - ce pozitiva sunt!! de la Mi-ka mi se trage.
[red]
Mi-ka povesteste-ne si noua cum e sa traim si noi alaturi de tine, in asteptare. Si sa ne spui exact ce ai simtit atunci cand ai aflat. Sa nu ne parasesti!!!

va pup

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

Crinuta si pussi
In clinica dupa rezultat a intrat doar sotul meu, care mai apoi mi-a facut semn ca e de bine; atunci m-am dat jos din masina de abia si cand am intrat in clinica si am vazut rezultatul...m-am pus pe un hohot de plans, bineinteles de fericire, incat nici nu am mai putut sa le salut la plecare pe doctorita si pe asistenta de acolo...si asa o tinui pana acasa, cand am intrat sa va scriu.

.miramar, sunt extrem de fericita, ce sa-ti spun...nu am cuvinte...nu ma asteptam sa iasa cu un singur embrion...dar se pare ca D-zeu mi-a ascultat rugile...

Saptamana viitoare implinesc 30 de ani, dar asta e cel mai frumos cadou pe care l-am primit sau il voi primi vreodata.

Si bineinteles ca fericirea mea i se datoreaza, pe langa D-zeu, si doctorului Zadori, care este un om exceptional, de fapt intreaga echipa de acolo e exceptionala; bunul simt, profesionalismul si curatenia de la Szeged nu cred ca se regasesc si in Ro.

Si fetelor, ce m-as fi facut eu fara voi...

Mi-ka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Mi-ka Felicitari! Sarcina usoara si bb sanatos iti doresc!

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Mi-ka si celorlalte fete care ati reusit la Szeged, felicitari!

Inclin sa cred ca cei de acolo fac adevarate minuni, mai ales dupa ce o buna prietena a mea a reusit tot acolo din prima si tot cu un singur embrion, dar bun frate! Acum e gravida in 20 saptamani si va avea fetita!

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (26+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

MIKA, FELICITARI si eu iti doresc o sarcina usoara si un bebic sanatos . MEDA

Mergi la inceput