szeged - 3

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

Eee.. ma certam... vorba vine, imi spusai -na ca incep sa vorbesc olteneste- si eu parerea despre ceva si iaca se gasi cineva sa se oftice... treaba ei, dar eu tot am avut dreptate

Nu stiu unde-i moldoveanca, dar un lucru e cert:nici eu nu pot fara voi.

Mi-ka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabela11 spune:

Ceau fetelor!
citesc in continuare ce scrieti, sunt la curent, chiar daca nu mai scriu asa de des.Din pacate eu n-am prea multe ce sa mai spun acum.
Mi-ka iti tin pumnii, sa vii cu o veste buna.Iti inteleg nerabdarea, dar mai ai putin , eu ma rog sa resusesti.

Rh, tu cum te mai simti? ai fost la Timisoara la control? Ce o sa fie bebele?Iti doresc numai bine.

Leliutza esti Ok?
Crinutza, cand incepi FIV-ul?Te-ai hotarat pentru Szeged?

Va pup si sunt alaturi de voi
Mirabela11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Mirabela da, la Szeged vreau sa merg. Eu am fost foarte dezamagita de cum s-au purtat cu mine la clinica unde am fost inainte (si sotul la fel) si sper ca la Szeged sa nu mai existe probleme de genul acesta. Tu mai vrei sa mai faci o incercare? Ai avut ceva probleme dupa FIV? Eu am avut dureri foarte mari la un moment dat, chiar in perioada in care am facut testul.
Mi-Ka iti tin pumnii pe luni!
Rh, Leliuta va doresc sarcina usoara!
Liana
Tabitha unde esti?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

salutare, am o nelamurire - ce analize imi trebuie? marti m-am programat la Dr. in Timisoara sa-mi dea tot setul de analize(toate sunt la el) si sa-i spun ce decizie ma luat. Mi-am gasit si translator! cam in ce perioada a CM trebuie sa-mi fac programarea? Mai trebuie sa stiu ceva?

MI-KA, astept vesti bune luni.

Isabella, bafta pe miercuri si sa ne scri cum ajungi acasa, sa ne pove.

Va pup

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Fetelor sa nu radeti de mine - sunt noua pe aici - vorbiti despre FIV banuiesc. Dar de ce subiectul este "szeged"??? Ce inseamna asta? - Este cumva numele unei clinici - unde, inteleg ca nu este in Romania? o recomandati? cat costa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Mi-Ka iti tin pumnii! Cand ne dai vestea BUNA?
Miramar la Szeged (in Ungaria) este o clinica unde se face FIV. Mai multe detalii au sa-ti dea alte fete de aici, eu inca nu am facut FIV acolo. Dar vreau ca urmatorul FIV sa-l fac la ei, sper sa reusesc asta.
Fetelor, vreau sa va intreb si eu ceva. Aceasta clinica de la Szeged este privata?

poze

Mergi la inceput

Ceau iubitele!
crinuta71 scumpa, rezultatul...nu stiu inca cand o sa-l am, pt.ca se trimite analiza la Timisoara.Incerc maine dupa-amiaza sa sun la Tm., poate aflu ceva...

Miramar, orasul Szeged este la 20 km de vama daca iesi prin vama Cenad - Timisoara si la vreo 50 de km de la vama daca iesi prin Nadlac.
Iti recomand din tot sufletul sa mergi la Szeged, desi este cam departe de Bucuresti, dar daca ai posibilitatea... nu o sa-ti para rau.
Preturile le gasesti mai sus, precum si orice alte informatii necesare.Daca mai ai alte nelamuriri, iti stam la dispozitie cu drag.

pussi, sigur am scris mai in spate analizele necesare...

Mi-ka

Mergi la inceput

Pussi si Miramar, uitati aici:
-consultatie primara - 10.000 ft ... 1.450.000 lei
- stimulare si foliculometrie - 100.000 ft....14.500.000 lei
-punctie si prelucrare sperma - 100.000 ft.....14.500.000 lei
- ET - 1o3.800 ft...15.051.000 lei
- ICSI - 110.OOO FT...15.950.000 lei
- hatching - 35.000 ft...5.075.000 lei( se face numai la femeile de peste 35 ani si daca dr. considera necesar, iar in cazul in care se face ICSI nu se plateste)
- congelare embrioni - 17.000 ft...2.465.000 lei
- ET embrioni congelati - 35.000 ft...5.075.000 lei

Analize necesare la sot spermograma si eventual spermocultura, sida, hepatita b si c, clamidia, iar la sotie sida, hepatita b si c, papanicolau, sani, clamidia, tricomonas, FSH, LH,estradiol si prolactina - in a doua sau a treia zi de CM, grupa sanguina, rh, timp quicq, homoleucograma, sodiu, potasiu, srgo, stgp, ekg, calcemie, uree examen urina, creatinina
Trebuie si certificatul de casatorie si pasapoartele ca sa faca copii dupa ele si se depun la dosar.

pussi, cand te programezi, vezi ca la cap.1 Rh a postat o harta punctata cu strazile pe unde sa ajungi la clinica si pe care ar trebui sa o scoti la imprimanta; daca ai harta ajungi la fix fara probleme.
Daca esti programata la dr. Zadori si stii engleza bine, nu iti mai trebuie translator din maghiara, pentru ca si dr stie foarte bine engleza;doctorita nu stie engleza.

Va doresc mult succes si bebici cat mai curand.

Mi-ka

Mergi la inceput

Buna seara fetelor,

Mi-ka, in primul rand multumesc frumos pentru raspuns, si in al doilea rand vreau sa-ti spun ca esti o dulce - la recomadarea ta am citit cap. 1 si am constatat ca si tu aveai aceleasi intrebari pe care le avem noi, cele mai noi. Multumim ca ai rabdare cu noi. Maine asteptam vestile bune de la tine.

Maine merg la Dr. sa-mi iau anlizele si sa vad daca imi lipseste ceva si cand le fac pe restul.

Cu engleza am o nedumerire, engleza o vorbim amandoi, nu extraordinar, dar la un nivel mediu ne incadram - cum o sa ne descurcam cu termenii medicali?

Am sa confrunt maine lista de analize si vad ce imi lipseste!

Va pup si o seara cat mai placuta!

PUSSI

Mergi la inceput

Miramar, nu vreau sa am o influenta asupra deciziei care o iei, dar in Timisoara nu se vorbeste prea bine despre clinica de aici, despre conditii si comportatemt nu comentez fiindca sunt convinsa ca fiecare dintre noi ma trece peste orice pentru a avea, problema e gradul scazut de reusita, sau ramai insarcinata si pierzi sarcina din neglijenta dr. Daca tot vrei sa o faci, de ce sa n-o faci intr-un mediu adecvat si impreuna cu niste profesionisti. Ma omoara numai gandul ca dr. X nu este atent cu mine ca nu i-am dat destul - acolo nu este asa. tariful e tarif si gata. Nu vreau sa mai continui ca-ma enervez mai tare!

V-am pupat

PUSSI

Mergi la inceput