szeged - 3
Raspunsuri - Pagina 5

pussi spune:
RH, spune-mi te rog de ce nu la Timisoara sau unde gasesc "povestea" ta cu Timisoara, sunt asa de derutata.
Poate ma lamuriti si pe mine daca trebuie sa fac laparoscopia inainte de FIV, sau si laparo ar trebui facuta tot la Szeged?Imi place ca optimismul vostru imi da si mie putere si nu mai vad totul asa de negru.
Va pup
PUSSI

Mi-Ka spune:
crinuta, esti o dulcica ca intotdeauna
Rh si eu iti doresc o sarcina usoara in continuare si de abia astept sa ne postezi pozici cu bebicul tau
.
pussi, imi pare rau pentru voi...Macar eu am stiut de ce nu pot ramane pe cale naturala...
Daca poti alege intre Timisoara si Szeged nu mai sta pe ganduri:SZEGED. Cum te vor trata acolo, nu vei gasi asa ceva in Romania nici peste 100 de ani. Scuze patrioatelor...dar eu sunt chiar convinsa de chestia asta.
mirabela11 mii de pupici pentru tine .Stiu ca e greu, dar ne ai si pe noi alaturi de tine
Mi-ka

ingeras26a spune:
Buna fetitele,
Felicitari Leliutza!!! Sarcina usoara si bb sanatos...sau poate sanatosi ??
Va multumesc mult tuturor pt raspunsuri!
In alta ordine de idei, ca sa va tin la curent cu ce mi se intampla, am fost la spital azi dim si mi-a spus ca vrea spermograma joi dim si daca iese ff bine imi face laparoscopie vineri sa incerce sa imi desfunde trompa dreapta, iar daca nu iese bine, nu ma mai chinuie, imi face recoandare direct de FIV. Eu ma gandesc ca daca la ISA au iesit 46 mil/0.5 ml, adica 92 mil/ml, spermograma este buna si sper sa iasa ok si acum, sa imi faca laparo. Dupa aceea incerc iar o stimulare, poate chiar ISA si un concediu de cateva zile impreuna si daca tot nimic, FIV.
Eu am o problemutza: daca ajungem la FIV (si nu mai avem mult), avand in edere ca suntem din Bucuresti, Szeged este cam departe...m-as duce la Giulesti, la prof Marinescu sau Niculescu, ca la Medsana nu vreau iar la Med New Life...nu stiu ce sa zic. Voi ce parere aveti?
Multa bafta tuturor...
Pupicei, Ingeras

leliutza spune:
salutare!
am reusit sa intru din nou, am avut o problema in familie, a murit o matusa a sotului meu si el a fost tot plecat la Lugoj, asa ca eu m-am mutat la mama, mama care e minunata dar nu are internet ... asa ca iar am chiulit.
Rh - ma bucur pentru bebita, abia astept sa ne spui ce este ... sper sa fie ce iti doresti tu ... te-ai gindit la nume?
te invidiez pentru noua la salopeta, oarecind voi purta si eu?
legat de dr. de la Szeged, vreau sa stiti ca am fost ok cu amindoi, si cu dr. Kriszan si cu dr. Zadori, eu cred ca amindoi sunt minunati, nu stiu cum de mi-a facut doctorul ET, simbata dimineata cind am ajuns acolo traducatoarea mea mi-a spus ca dna doctor e in simbata libera si doctorul se va ocupa de mine . sincera sa fiu nu mi-am pus nici o intrebare am tremurat cu acelasi avint cu care as fi tremurat si la d-na doctor, am emis aceleasi vaiete pe sub masca si m-am fericit cind s-a terminat totul...
maine dimineata imi fac din nou testul de sarcina - ca asa mi-au zis de la szeged sa il fac in 14 febr (dar eu am trisat si l-am facut mai repede), si in 1 martie sunt programata la contol si eco.
acum - cu riscul de a parea paranoica - am avut un vis urit ca s-a absorbit bebele, vreau sa va intreb, se poate asta ? scuze daca am sarit calul ...
va pup dulce si tin pumnii tuturor fetelor care sunt pe calea FIV-ului.
Mi-Ka te pupacesc si ma gindesc la tine

pussi spune:
leliutza, sa ti se reconfirme cele 2 liniute maine si sa ne spui si noua ce simti. Imi spui si mie cat a surat pana ai ajuns , cat adurat la Szeged si dac ai mai incercat si in alta parte? Cate drunuri ai facut? Si cat trebuie lipsit de la servici?
Va pup
PUSSI

isabellas spune:
Salutare,
noi ne pregatim sa mergem la Szeged pe 21. Am strins toate analizele si am mai citit inca odata ce ati scris pe forum.
Am o intrebare:
la sot trebuie si spermocultura? tocmai i-am refacut spermograma (acelasi oligoospermie, cu mici imbunatatiri la numar) dar nu am facut spermocultura (de fapt nu am vazut nici pe lista care mi-au trimis cei de la Szeged ca ar trebui).Daca da miine mergem sa facem si spermocultura.
O alta intrebare:
nu stiu daca va mai amintiti de story-ul meu , eu am incercat sa fac FIV in Timisoara, dar citind pe forum m-am razgindit. Am luat doar anticonceptionale Mycroginon de la 1/2 lui Noiembrie pina la 1/2 lui Ian (deci cam 2 luni). Dar surpriza acum am dereglare de CM (am avut CM normal la 26-27 zile in fiecare luna). Acum mi-a venit ciclul in 11 Ian/22Ian si 6 Febr deci aprox din 2 in 2 saptamini... Habar nu am daca se datoreaza anticonceptionalelor (era prima data cand luam asa ceva la 32 de ani) sau e datorata de alte cauze? Nu mai vreau sa ma duc la nici un medic din Timisoara, astept saptamina viitoare sa ajungem la Szeged

crinuta71 spune:
Mi-Ka iti tin pumnii in continuare! Sa vii cu vestea buna cat mai repede. pentru toate
poze

Mi-Ka spune:
crinuta71
isabellas,iti doresc succes, ma bucur ca ai ales Szeged-ul, ai sa vezi diferentele singura.
Sotul meu a avut oligoastenospermie severa si dr, i-a spus sa faca si o spermocultura.Asteapta pana mergi la prima consultatie si vezi daca dr. ti-o va cere, ca oricum aveti timp sa o faceti (adica sotul tau).
De anticonceptionale nu stiu sa-ti zic de ce te-ai dereglat, dar parca ultima oara imi amintesc ca ai zis ca astepti sa ti le prescrie dr. Vazusi ce ai facut? Nu meriti bataita?
La ce dr. te-ai programat?
Te pup
Mi-ka

isabellas spune:
Merci Mi-Ka de raspuns.
Cu anticonceptionale am luat inainte pt ca eram programat pt FIV in Timisoara.Asta era prima etapa.Dupa aceea cand am sunat la Szeged m-am oprit imediat, dar trecuse 2 luni deja...
Azi am facut si mamografia asta (nu facusem in viata mea).M-a cam durut (parca te preseaza la aparatul respectiv). Abia astept sa ajungem la Szeged.
Am intrebat cand m-am programat la ce dr. sunt dar asistenta nu a dat un raspuns prea clar, asa ca voi vedea Marti cand ma duc acolo.
Mi-Ka sa stii ca tin pumnii pt tine!

pussi spune:
m-am cam lamurit de ce Szeged si nu Timisoara. Intrebarea e : trebuie sau nu sa fac laparoscopia inainte( neavand nici un diagnostic - ma strezeaza idee de "endrometrioza"). Daca a facut cineva laparo? cand? unde?
Va pup
PUSSI