IN BANAT LA NOI ACASA ( 3 )

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

ori am innebunit eu ori voi chiar nu mai vreti sa scrieti

Intru in greva si nu mai scriu nimic pana nu se aduna mai multe raspunsuri, nah!!!!!!!!

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Si eu fac greva, trebuia sa fiu in Tm wk asta si... nu sunt
Ca bia astept...

Oricum va citesc, chiar daca am de recuperat:)
Wk fain.

ingerash pt perseverenta:)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Hallo fetelor,

inca nu imi merge computerul ca lumea, acum scriu de pe laptop si ma chinui cu tastatura, ca nu is obisnuita. Da va citesc, chiar daca nu pot scrie mult.
Va doresc un weekend placut si ma bucur ca macar voi sinteti pe post. Nu intrati in greva!!!
Salutari la toate,

Himmelsduft

calut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_codat spune:

Himmelsduft da vad ca scri nu gluma. De doua ori cite un mesaj sa fi sigura ca nu se supara ingerash

No, sa nu va suparati am glumit!

Mai fetelor, eu o sa incerc zilele urmatoare sa intru mai rar ca sa reusesc sa imi termin ce am de terminat inainte de a pleca spre Romania. Ca de fiecare data cind intru , stau cu ceasurile pe forum.

Sper sa reusesc,
Va pup, noapte buna

Dia

Printesele lu mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Alta care crede ca innebunit sunt eu!
Intru pe forum ma deconecteaza,ma conectez din nou,intru la "Prieteni...",deconectata din nou,si tot asa de jumatate de ora.

Eu pana azi,nu am avut stare sa scriu,am avut o saptamana asa de infernala,incat seara cand ajungeam acasa nu mai eram in stare de nimic,ieri am lucrat zi lumina,atentie! la mine lucrat se numeste ca imi bocane tobele in creer si eu trebuie sa ascult cu atentie si sa mai si corectez.

Pe deasupra stresul cat casa,Olimpiada mica trebuia sa se tina la Resita,care acu 3 zile a refuzat sa organizeze,ii combina pe sefii din scoala s-o facem la noi,reusesc si la gata nu vrea inspectoarea...
Timp de 3 zile ne-am prgatit zi lumina,dar nu stiam pt. ce!
Azi am aflat in final,ca pianul si vioara se tin la Resita si suflatori percutie la Deva.
Aseara am avut si sedinta cu parintii la Daniel,adica ieri seara,ce sa mai zic,nu mai stiu cum ma cheama cu buletinul in mana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

quote:
Originally posted by dia_codat

Mai fetelor, eu o sa incerc zilele urmatoare sa intru mai rar ca sa reusesc sa imi termin ce am de terminat inainte de a pleca spre Romania. Ca de fiecare data cind intru , stau cu ceasurile pe forum.

Dia

Printesele lu mama

Hehe, cunosc situatia cu statul pe forum:)
Drum bun in Ro, cand veniti.

Himmelsduft tastatura ta de la laptop:)

Angy las ca trece si perioada asta aglomerata si vine vacanta de Paste:) Bafta la olimpiada, oriunde s-ar tine:)

ingerash tu cum te mai distrezi? Profita de tinerete cat mai poti:)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Vedeti ca v-am convins sa scrieti?
oricum ca Himmelsduft nu e nimeni, draga de tine, 5 mesaje, pai bineinteles ca m-ai convins
Si la mine merge super naspa forumul, numai prostii imi arata pe aici si de aceea nu am mai intrat nici macar ca sa citesc. E asa fain we asta, mai ales ca in celalalt am reusit sa dorm 7 ore in 3 zile la munte si atunci cu muzica, zgomot, etc asa ca astazi am dormit pana n-am mai putut...
Va multumesc ca v-ati intors, deci renunt oficial la greva

v-am pupat si we placut in continuare

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Fetelor am scris aseara pe la vreo 12.30 un mesaj lung,elaborat,am muncit la el si cand sa-l trimit nu a mai mers forumul deloc,pana acum vreo ora.
Asa ca nu mai am nervi sa mai rescriu mesajul.
Va doresc la toate o saptamana cat mai usoara si placuta.
Eu am inceput sa "intru" putin in Daniel,ca a luat-o razna cu scoala.
S-a simtit el mai liber ca am avut eu treaba si s-a lasat pe tanjala.
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Hallo fetelor!

Am mai sters din mesaje sa nu fie asa multe, credeam ca nu au ajuns, ca lucram cu laptopul, dar acum dupa ce am citit pe forum, cred ca aici pe forum era problema si nu tastatura mea. Acum imi merge computerul, asa ca voi scrie mai des. Si eu m-am amuzat, cind am vazut cite mesaje am trimis , dar ce sa facem, asa cu tehnica.
Va pup pe toate, va doresc o saptamana buna si iar pe curand,

Himmelsduft

calut

Mergi la inceput

sal fetele. iar merge aiurea forumul, defapt parca si-a mai revenit un pic acum seara. eu merg maine la campionat de ping-pong, ca spectatoare evident , ca sunt antitalent la sport
parca a inceput timpul sa se scurga mai repede & incep sa simt presiunea
incep sa simt un morcov, stiti voi (vai ce limbaj )
Parca astept sa ne revenim un pic toate ca in ultimul timp suntem ca lenese. Va pup

Mergi la inceput