Mamici de mai-iunie 2006 (32)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Buna dimineata bb-i si mamici!
Vad ca sunteti tare harnicute.
Eu am net doar la serviciu si dupa 18.00 plec acasa asa ca dimineata citesc ce ati mai scris seara, azi am gasit 4 pagini pline, bravo.
VoichiV, Papadie, Ildigo, Crisbar, Betty felicitari pentru fetite!! Sa fie sanatoase si sa se nasca usor!!!
Mai da ce dea fete!! O sa se bata dupa flacai!
Si eu sunt o adepta infocata a nasterii naturale, mamica mea a nascut 3copii, toti natural, dintre care ultimul l-a nascut de 4.5kg, iar intre celelalte 2nastere a fost o distanta de 7ani, ca si cum ar fi fost prima.
Sora-mea tot natural a nascut o mindrete de fata de 3.5kg cu un travaliu de 11 ore.
In Moldova se face cezariana la cerere, dar nu prea sunt doritoare, vezi bine dupa nastere nu poti lua bb-lul in brate 2 saptamini, decit atunci cind stai jos. Deci se face cezariana mai mult in cazuri necesare, cind cordonul este imprejurul gitului, sau este a doua nastere si prima tot cezariana a fost.
De epidurala am auzit prima data aici pe forum, nu stiu daca la noi se face asa ceva.
Na ca mi-am dat si eu cu parerea.
Ama am uitat eri sa-ti zic, in privinta examenului, tu esti bravo ca ai sustinut doua in conditiile in care suntem noi(ca eu uit totul de la mina pina la gura), da cel care ti-a ramas... la noi este o zicala "Daca nu ai o restanta pe timpul studiilor universitare inseamna ca nu ai fost student"!, deci eu tinindu-ma de acest principiu am facut si eu pe timpul studentiei o restanta(nu m-am dus special la examen) cu toate ca era o doua din grupa.. A fost un soc pentru toti, dar am vrut sa le arat si eu ca sunt studenta!!Am cam luat-o in cap de la profesor, dar asta e, ce sa nu am si eu o restanta sa fiu in rind cu lumea?
O zi buna tuturor si multi

doroti_5 26+ si Natalita-Elena
evolutia bebe
foto mami pina la bb si dupa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

Flory te astept diseara pe Odc,dar pana atunci trag de la Ama(pana acum 2%),dar nu ma las.Tre sa-l am neaparat ca ma enervez de nu.

Dana 24+ cu Andrei Ioan

poze nunta

burtica
eco 4D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

Betty felicitari pt fetita.Sa fiti sanatoase,sarcina si nastere usoare.

Dana 24+ cu Andrei Ioan

poze nunta

burtica
eco 4D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Moaaamaaa ce de ati mai scris...mereu cand nu sunt eu pe faza umpleti pagini intregi

Lyly,stii tu ca se face gimnastica pt gravide la Majestic?Io stiu sigur ca se face la Crown Plazza,dar se face numai sambata de la 10 la 11 sau cam asa ceva si costa 700 mii sedintza,ceea ce mi se pare cam mult sincer.Daca la Majestic e mai ieftin si eventual si in alte zile vin si io ca tare rau am intzepenit de cand tot stau in casa...(io m-am interesat de abonament la piscina si e 1.200.000,5 intrari zilnic de la 19-22,da mi-e cam greu sa merg la orele alea)

viviana 25w3d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaghita spune:

Cat m-am chinuit eu sa scriu mesajul anterior, am vazut ca a mai aparut o FETITA!

Felicitari Betty! Sa fiti sanatoase!

Irina 21+ cu Radu Gabriel

poze nunta http://photos.yahoo.com/irina_v10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

"""""""" Buna, fetelor! Eu sunt fata de care va spunea Mihaela . Pt a vedea filmuletul "In pantecul mamei", cel de pe National Geographic puteti intra in ODC sau pe DC++ pe adresa dc.orangelan.ro la [ RO][B][Evolva]bmg in directorul "Filme" si sa-l descarcati de acolo. Vizionare placuta! Eu l-am vazut de cateva ori si mi-a placut mult de tot!
Pt fetele care nu au ODC sau DC++, gasim noi o cale sa intre in posesia filmuletului. """""""""""""

Puiudana, eu l-am luat de la adresa de mai sus de pe DC++. Vezi poate reusesti si tu ca pana ajung eu acasa ti se lungesc urechile.

Pupici,

Flory 20+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty13ro spune:

Multumim mult pentru urari. Uite pt voi. Eu una deja am primit o oferta de incuscrire. "Ginerele" are 5 luni si ceva, exact ca fetita mea (cu deosebirea ca ea are 5 luni si ceva de viata intrauterina). Deci am scapat de o grija...

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

Neata tuturor! eu m-am hotarat de muuult sa nasc natural, mai ales ca vreo caterva prietene si cumnata mea au nascut asa si a fost super ok, dureri acceptabile, dar au facut epidurala, s-au refacut f repede, nu au avut ulterior probleme cu constipatia si nici cu reluarea dupa, deci, decat sa ma taie la cezariana, ca pana la urma operatia e operatie, mai bine strang un pic din dinti si gata!
vreau sa va mai intreb ceva, dar sa nu radeti de mine:voi vad ca ati inceput sa va cumparati patuturi, carucioare, hainute pt bb, etc. dar v-ati gandit unde veti face petrecerea de botez? ca eu imi dau seama ca fiind in vara nu prea mai gasim restaurante libere, din cauza nuntilor, si nici acasa nu vreau sa fac... deci, exagerez eu sau ar trebui sa luam in calcul si chestia asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Crisbar, Betty, felicitari pt. fetite!!!!

Papadie
Aici nu se uita la cat esti de inalta sau ce bazin ai si alte cele.... Ei considera ca toate femeile au aceeasi "putere" ca si buldozerele Olandeze...sa ma scuze cei care se simt ofensati. Sant curioasa cand o voi vedea pe moasa despre acest subiect ce-mi va spune. De obicei ce am auzit de la Romancele care au nascut aici este ca s-au chinuit ore intregi, fara epidurala si ori au scos copilul singure aproape lesinate ori le-au luat intr-un final dupa 24 ore la cezariana. Asta din ce am citit eu pe forumuri si cateva cunostinte personale. Pe mine ma streseaza enorm chestia ca nu stiu si nici nu voi stii pana la momentul respectiv cum voi naste.....Totul depinde de "destin".

Virgi
Ma bucur sa aud ca in Asia se promoveaza epidurala. Stiu ca Asiaticii au viziuni sanatoase despre alimentatie, fel da a trai, etc. In comparatie cu Olanda care aproape ca te considera un criminal daca vrei epidurala....Am inca un exemplu pe care sa il dau moasei...

Va dau un link daca va intereaseaza unde este o discutie intre Romance/i in legatura cu nasterea in Olanda. Si eu sant pe acolo...
http://www.romanians.nl/fortopic1294.html

Si eu am cumparat la hainute, camera lui bb, asternuturi, aparat de muls, carucior, etc. Mobila nu este noua ptr ca noua ne place ceva mai clasic,este din lemn, dar vreau sa o revopsesc intr-o culoare preferata....inca nu stiu care...

Va pup
27+

(poze mami,tati si bb)

(evolutia bb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

DianaR , singurul lucru cu care te-ai inselat a fost cu anestezia. Eu am facut o rahieanestezie si nu mai vreau sa fiu intepata in coloana nici macar pt. o peridurala, asta era ideea. Imi este atat de frica de operatii si de anestezii incat prefer sa nasc normal (este si firesc, nu am mai trecut prin asta si nici nu stiu cum este , dar deasemenea prefer nasterea normala si pt. ca e "normala", "fireasca")
Cat priveste discutia despre americani era doar asa un subiect de vorba, nici decum vreun atac personal, doamne fereste!

poze carmina
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput