Mamici de mai-iunie 2006 (32)
Raspunsuri - Pagina 10
DianaR spune:
Fetelor, faceti ce faceti si ma starniti sa raspund la problemele medicale (unele, nu toate)...
Ralucutza, nu stiu exact care a fost situatia cunostintei tale dar daca avea peridurala pusa inseamna ca nu a fost taiata pe viu. Pe cateterul de peridurala am mai spus eu odata se pot introduce anestezicele in concentratie suficienta ca sa dea o anestezie perfecta, similara cu cea de la rahi. Si daca peridurala nu prinde, se poate face daca timpul permite si rahianestezie (te inteapa in alt spatiu intervertebral) sau generala (cazul meu, peridurala nu a prins si a fost nevioe de cezariana in urgenta maxima deci mi-au facut generala).
Betty, felicitari ptr. fetita!
Virgi 
Carmina, nu am luat-o personal, doar mi s-a parut usor naiva abordarea ta (nu te supara te rog), americanii sunt dracul gol si ramanii ingeri neprihaniti. Sa fim seriosi. Au si americanii partea lor de pacate, chiar prea multe, dar ma medicina exceleaza. Lucrand in domeniul nostru maret sanitar nu pot decat sa respect muuult mai mult sistemul lor. Citeste si tu la povestea nasterii nasterile din SUA sau Canada si compara-le cu cele din Ro...
PS n-am priceput cum m-am inselat cu anestezia, dar oricum...s-o lasam balta.
Irinel asa zici, de unde era medicul ala? Craiova? Si care era distanta intre nasteri?
Diana , Vladut
(16.05.2004) & samburelul (24+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas
Decembrie 2005
ama_kaly spune:
betty13ro FELICITARI PENTRU FETITA!!!

Sa va traiasca si sa creasca mare si frumoasa!!O sa trec si caruciorul imediat!Wow,da cate fetite avem pe aici!virgi merci pentru poze,ai fost super draguta
M-am uitat la ele si le-am studiat atent..azi deja e a 3-a zi de intarziere si sper sa se rezolve ceva
dana bafta cu filmuletul sa il iei mai repede!Daca eram in Bucuresti ti-l puneam eu pe cd si ti-l trimiteam..dar pana duminica nu te pot ajuta decat cu odc-ul care merge foarte prost se pare.Poate se gaseste vreo alta mamica pe aici care il are sa te ajute!doroti merci pentru incurajari!Oricum nu ma asteptam sa iau toate examenele ca numa' de invatat nu imi arde mie in perioada asta si nu prea m-am stresat asa tare.Dar mai am inca 2sesiuni de dat si nu stiu cum o sa le trec pe alea ca una e in luna a9a si alta cand bebe va avea 1luna si ceva..
carmina si shoricutza nu ma stresez asa tare incat sa fie asta de vina pentru faptul ca nu ies.Pana acum chiar eram inconstienta si nu bagam de seama, lasam sa treaca timpul si abia intr-un final cand realizam luam putin sirop.Dar vreau sa iasa "natural"
Eu i-am luat doar hainute lu' bebe,vreo 4body-uri,2 compleuri cu pantalonasi si bluza,vreo 2costumase si caciulite.Atat.N-am luat nici carut,nici patut,nici cosmetice NIMIC.
Cat priveste nasterea,cezariana,cezariana,cezariana.Ma inspaimanta ideea de "natural" in privinta asta!
Va
io
28+ cu
Seby
Poze cununie
Poze mami si bebe
Poze Craciun,Revelion si cu burtica Bebe
alisia spune:
Buna fetelor,
Ralucutza, la anestezia generala ai fost intubata?
Eu sunt o adepta a cezarienei, am antecedente in familie care nu-mi permit o alta varianta dar nici nu ma vad "pe baricade" cu orele in sala de travaliu.
Felicitari curajoaselor si
tuturor
magghyc spune:
Ups, deja au inceput discutiile despre nasteri!!!
Eu , sincer, as vrea sa nasc natural,mai ales ca bb e mic, dar s-ar putea sa nu am de ales.
Deocamdata placenta e tot langa col iar bb e intors cu fundul. Daca se rezolva amandoua problemele, si doctorul spune ca e OK sa nasc normal (ma gandesc ca dupa 9 luni de restrictii de efort o sa pice ca o manusa
efortul de nastere...atunci o sa fie nastere normala.
puiudana2004 spune:
Ama saru' mana oricum.Merge f incet,dar merge.Am mai vb cu o prietena tot de pe czone si il ia de la tine acum mai repede decat mine.Speri ca nu tesuperi ca i-am dat adresa ta,da alta posibilitate nu aveam,decat sa-l descarc in 12 zile de la tine.
Dana
24+ cu
Andrei Ioan
poze nunta
burtica
eco 4D
betty13ro spune:
Fetelor revin cu intrebarea de saptamana trecuta in speranta ca de data asta stie cineva sa-mi raspunda. Unde as putea face o eco morfo-fetala in Buc fara a avea programare? Eu plec maine seara la Buc caci joi fratiorul meu o sterge din tara si as vrea sa profit de ocazie ca sa-mi fac o eco.

22+ cu
Clarisse Andreea
ama_kaly spune:
dana cum sa ma supar?Chiar ma bucur ca ai gasit o modalitate de a-l lua mai repede.Daca persoana respectiva are net de la evolva,il poate lua si in 10min.Eu nu sunt acasa,dar i-am dat indicatii clare fratelui meu sa tina calculatorul deschis toata ziua!
betty n-ai pentru ce!
Aveti grija de printesa mica!
io
28+ cu
Seby
Poze cununie
Poze mami si bebe
Poze Craciun,Revelion si cu burtica Bebe
nastad spune:
Buna dragelor!
Vad ca suntetzi foarte active, nu pot tzine pasul cu voi!
De cate ori zic sa citesc din urma si sa scriu mai mult, apare cineva sau ceva si trebuie sa inchid calculatorul.
Trec saptamanile foarte repede , ma gandesc cu drag dar si cu un pic de teama ca vine bb2 si nu o sa mai am timp de nimic.
va pup
Sarcini usoare si optimism va doresc!
Doina
18+ si
Oana(03.04.2003)
Album Oana
inaioana spune:
quote:
Originally posted by betty13ro
Fetelor revin cu intrebarea de saptamana trecuta in speranta ca de data asta stie cineva sa-mi raspunda. Unde as putea face o eco morfo-fetala in Buc fara a avea programare? Eu plec maine seara la Buc caci joi fratiorul meu o sterge din tara si as vrea sa profit de ocazie ca sa-mi fac o eco.22+ cu
Clarisse Andreea
Betty, nu ti-a raspuns nimeni pentru ca probabil nimeni nu stie de asa ceva. Nu cred ca iti poti face o eco fara programare nicaieri. Poate ar fi bine sa incerci sa suni pe la clinici (CMU, Medlife etc) si sa vorbesti cu fetele de acolo. Poate daca le spui ca e o situatie deosebita,ca nu esti din Bucuresti si nu poti stii sigur cand ajungi exact etc, eventual baga ceva de genul ca medicul ti-a zis ca e urgent, ca ai avea nu stiu ce probleme..io stiu...incearca sa le impresionezi cu ceva si poate rezolva.
Mult succes!

Ioana
26 saptamani
si
Katja(30 martie 2004)poze cu mami, tati si katja