Mamici de mai-iunie 2006 (32)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Ama dar poate si ca esti un pic stresata de faptul ca trebuie musai sa mergi la toilete. CAlmeaza-te un pic, manaca normal, bea apa, (lasa laxativele) si foarte important fa un pic de miscare ca sa mai agiti pe acolo matele si intestinele, sa le deranjezi un pic. Cred ca din cauza colului tau nu ai voie sa faci gimnastica dar sunt cateva exercitii care nu pun in pericol pe nimeni si sunt convinsa ca ti-ar face bine.
PAna una alta NU MAI FI STRESATA!!! Lasa ca vine si vremea lui....

poze carmina
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Carmina jos palaria!! Imi place de tine ca ai opinii si nu esti dintre cei sedusi de stilul de viata si in general tot ce fac americanii!! Nu toate sunt bune si fac si ei greseli!! Si totusi in cazul epiduralei trebuie sa iti spun ca eu stiu destule persoane care au nascut aici cu si fara epidurala si am intrebat care este parerea lor: ei bine cele care au facut epidurala nu aveau motiv sa regrete, cele care au ales sa nasca natural( unele pt ca asa mai nascusera in Romania)recomandau cu caldura sa faci epidural. Evident este pana la urma o chestie de alegere personala.

Ama imi pare rau pentru tine ca te chinui asa cu . Daca stii ceva pe baza exclusiv de plante nu ezita sa iei. Mie doctorul cand am intrebat asa ceva mi-a recomnandat si mi-a spus sa nu imi fac probleme pentru ca nu este afectat.

Cami 26+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/earendyil/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Ama Carmina are dreptate cu stresul ... stii ca de la creier pleaca totul. Eu acum 3 ani am avut fisuri anale super naspa (nici nu vreau sa-mi mai aduc aminte cat de dureroase au fost!). Ei si mancam ca la carte ca sa evit constipatia si nu ieseam din cuvantul proctologului. Dar eram atat de stresata (ptr ca daca ieseam greu aveam dureri de lesinam ...) incat invariabil eram constipata. Cand fisurile s-au vindecat cu chiu cu vai si s-a mai dus din stres s-a rezolvat si problema cu constipatia ...
A, si inca ceva: nu evita carnea!!! problema nu este ca mananci carne ... trebuie sa mananci de toate!!! papa multe fructe (in special mandarine, portocale) si legume dar si carne. crede-ma ca stiu ce spun ...

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Uau, CamiM, sper ca nu te-a suparat remarca mea referitoare la americani, dar pe bune, americanii nu sunt aia pe care ii vedem in filme, frumosi, viteji si slabi (gen: Penelope Cruz-made in Spain; Jenifer-Puerto Rico, etc) ci sunt grasii si uratii pe care nu-i vedem. Iar toate realizarile lor pe plan...pe orice plan de fapt...se face datorita importului de creiere. Si aici sigur, bravo lor.
I love Romania!!! asa cum e ea "tara de tampiti si hoti" vorba lui nea Eminescu.

poze carmina
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Am uitat sa va povestesc( nu stiu daca intereseaza pe cineva sau doar sunt eu fara alcool!!)ca a sosit patutul ( e de lemn si merge folosit si ca pat de "copil mare") asa ca l-am montat(nu numai ca eram fff curiosi dar stiu cazuri in care lipsea ceva din cutie si daca il montezi prea tarziu nu mai poti sa ceri piesa de la magazin). Am luat de asemenea masuta de infasat, jucarie de pus desupra patutului..e adorabila si asa de colorata ( cu buburuze si puisori si broscute!!),leganut cu muzica, primul pachet de pampersi.. si multe hainute. Nu stiu cum sunteti voi dar eu cand intru in magazin si vad hainute de nu ma pot abtine neam.

Cami 26+

Mergi la inceput

Nuuuu Carmina, nu m-am suparat!!Dimpotriva!! Eu vorbeam serios, sincer m-am saturat de atitudini de pup in !!Ce-i al lor e al lor; americanii au multe chestii bune pe care le-am putea prelua si mai avem de invatat ca sa ajungem in multe privinte la nivelul lor, dar nici noi romanasii nu suntem chiar asa de dat la gunoi!!.

Cami 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Carmina, o observatie, campania pro lapte praf si oarecum anti san s-a facut prin anii 60 cand era alta poveste. Si sa nu cadem in extreme gen negresa bla bla acolo nu vad cat e vina sistemului si cat a mamei. Plus ca avocatii americani sunt in stare sa debiteze orice (vezi procesul cu moartea lui Teo Peter), nu m-as mira sa fi fost avocatii care aparau spitalul unde era arondat copilul care au emis asemenea acuzatii. Deci... Nu mi se pare relevant. Sistemul medical american e clar peste al nostru pentru ca acolo se promoveaza cu adevarat noul si inovatia. Peridurala in plus nu se face pe ochi frumosi ci pe bani grei ai societatilor de asigurare care te asigur ca isi cantaresc fiecare centima, deci daca nu ar fi spre avantajul pacientei sau ar fi probleme fi sigura ca ar gasi un motiv sa scape de o cheltuiala.
Am spus ca ai facut confuzie cand ai spus ca preferi rahianestezia ori asta nu-i posibil cel putin ptr. nasterea naturala . Sau poate n-am inteles eu bine...
Ma duc sa ma culc.

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (24+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

Decembrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Carmina, eu am facut epidurala dupa cum am spus, la prima nastere. Din pacate la inceput nu au vrut sa mi-o faca (din motive medicale), apoi s-au razgandit, n-a prins prima data, da a doua a prins. Si, desi au mai fost doar 3-4 ore pana la nasterea efectiva, mi-a prins grozav de bine dupa 20 ore de cand incepuse travaliul, plus 8 ore de serviciu, ca asa s-a nimerit...am putut dormi putin si a fost bine, altfel nu stiu daca eram capabila sa il scot pe bebe... Nu am avut probleme, nu m-a durut spatele, capul nici atat, de fapt asta nici nu am mai auzit, da poate nu stiu eu... De durere de spate am mai auzit, nu stiu cat e de frecventa si daca depinde de indemanarea celui care monteaza cateterul... Da sa stii ca montarea nu e asa dureroasa cum ai zice, si eu am avut emotii cu "injectia in coloana". Partea grea a fost sa stau in fund, aplecata in fata peste burtica avand contractii serioase, da asta e procedura de montare. Si trebuie sa nici nu te misti. Eu probabil voi cere epidurala. Doar daca merge mult prea repede nasterea, poate renunt, vom vedea...ma indoiesc ca dupa o nastere de 24 de ore, a doua poate fi chiar scurta...

DianaR te asteptam cu vesti de la eco. Mai sunt si in Ro doctori dispusi la nastere naturala dupa cezariana, sora mea a vrut sa nasca natural dupa cezariana (de fapt dupa o naturala si o cezariana) si doctorul a fost de acord. Numai ca nu s-a putut din pacate, a trebuit din nou cezariana.

Crisbar felicitari pentru fetita.

BUn venit noilor mamici

Pupici

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 28+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Salutare !!!!!

Am avut probleme cu "netul" acum incerc sa recuperez cu cititul..ca asa fete harnice n-am mai vazut.

Ama...imi pare tare rau ca te chinui cu constipatia...nu stiu daca iti foloseste dar eu iti dau sa vezi o poza cu pozitia corecta la buda. La mine foloseste...
nu stiu cat de clar poti s-o vezi...dar ai acolo 4 imagini: in primul rand este pozitia pentru toalete publice...prima imagine indica pozitia gresita, a doua pozitia buna..la fel si in randul al doilea....imaginea a doua este pozitia corecta. Analizeaza cu atentie: curbura de la coloana, calcaiele sunt ridicate....

http://pg.photos.yahoo.com/ph/virginiavasilache/detail?.dir=/583e&.dnm=1f62re2.jpg&.src=ph

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

DianaR

Felicitari din partea mea pentru explicatia privind nasterea cu peridurala. Nu este promovata numai in america..ci si in asia. aici este pe primul loc, supranumita si nasterea fara durere si complicatii. a luat locul nasterii in apa cam de vreo 2 ani, intrucat s-a descoperit a fi daunatoare pentru bebelusi. Mie nu-mi ramane decat sa ma rog sa nu am probleme..sa fiu fortata sa fac cezariana, altfel...merg pe sistemul lor clasic...natural cu peridural.

Mergi la inceput