Mamici de mai-iunie 2006 (32)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Alia, stai draga linistita, de ce sa fii disperata???
Candida e fiziologica in sarcina si streptococul nu e periculos decat la nestere, dar de aia ti s-a si dat sa faci analiza acum , ca sa scapti de el pana atunci. Mare lucru!!!
Bucura-te ca bebe e perfect, nu ai probleme cu adevarat grave, doamne fereste!
Hai, si sa nu te mai prindem cu asa moral pe aici ca !
Singura problema mi se pare ca tre' sa te trezesti ca sa il iei la 6 ore. Atat! Dar...cat poate sa dureze?
Multa sanatate!

Ioana 26 saptamani si Katja(30 martie 2004)

poze cu mami, tati si katja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

LYLY la mine e grav cu constipatia..eu mananc numai iaurturi,miere,tarate si nu se intampla NIMIC.Azi e a doua zi de cand n-am mai iar maine se fac iar 3..Alia stai linistita ca se trateaza..Bebe nu e afectat nici de candida nici de streptococ,iar pana nasti ai tot timpul sa le tratezi! si pt tine si pt bebe mic!dana eu sunt la Buzau acum si nu mai am filmuletul pe calculatorul asta ca te ajutam cu cea mai mare placere!Si abia duminica ajung inapoi in Bucuresti!
io 28+ cu Seby
Poze cununie
Poze mami si bebe
Poze Craciun,Revelion si cu burtica Bebe

Mergi la inceput

crisbar FELICITARI PENTRU FETITA!!! Sa creasca mare,sanatoasa si mumoasa!!!Imediat iti trecem caruciorul roz,iar cand te gandesti la un nume,imi spui si-l trec!io 28+ cu Seby
Poze cununie
Poze mami si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Eu votez NASTERE NATURALA ca de aia ii zice naturala si nu altfel. Nu stiu de ce as alege de buna voie si nesilita de nimeni o operatie, pt. ca asta este cezariana pana la urma. Cat priveste epidurala imi este cam teama de aceea nu vreau sa zic nimic. Eu lesin numai la gandul ca va trebui sa-mi faca o injectie in coloana (am facut o data si stiu cum e) si durerile de cap de dupa in caz ca te misti...si sa fim serioase va trebui sa te misti. Si mie mie frica de nastere dar cred ca este prea devreme sa ma gandesc la ea, mai sunt totusi 3 luni si un pic .
LYLY ma bucur ca macar ceva asa infim ti-a adus zambetul pe buze...si mai bine ia-ti concediu decat sa mori acolo pe baricade.
Ama - fata draga dar tu apa bei ca vad ca de mancat mananci? Macar 1 litru pe zi, nu zic 2 ca poate e prea mult. Inceraca si asa, ca apa e sfanta.

poze carmina
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Beau carmina si apa(chiar si dimineata cand ma trezesc pe stomcaul gol ca am inteles ca si asta ar ajuta la ceva),si lapte cald cu miere si tot degeaba..
io 28+ cu Seby
Poze cununie
Poze mami si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

da , dar streptococul asta rupe membraneleinainte de termen

ALIA 26 w

http://tickers.TickerFactory.com./ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

ALIA 26 w

http://tickers.TickerFactory.com./ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriella spune:

Ama incearca Herbolax, -este un supliment din extracte vegetale. Nu are efecte secundare si scrie in prospect "ideal in combatera constipatiei la gravide". Mie imi pare rau ca l-am gasit asa de tarziu (de o saptamana )ca am avut probleme de am ajuns la urgente, dar de cand il iau nu mai am nici o problema. Am scaun normal in fiecare dimineata si la aceeasi ora.

Io 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Sara buna la toata lumea!

Gabi, fie cum spui tu.

Luana si Bubulina confundati peridurala cu rahianestezia, nu se poate face rahianestezie in nasterea naturala ptr. ca nu mai poti misca si deci colaboratul la impins in contractii devine imposibil. Rahi asta ii mai pacatoasa cu dureri de spate si dureri de cap, dar mai noi acele fine si subtiri te scotesc de riscul asta.
La peridurala se baga un cateter (tubulet) in spatiul din jurul nervilor ce pleaca din maduva si functie de cata substanat anestezica baga taie doar durerea (ex la nasterea naturala) sau te anesteziaza beton si nici nu poti misca ca la rahianestezie. E muuult mai putin pacatoasa ca rahianestezia, si ganditi-va ca se practica pe scara larga in SUA care nu ar promovao daca riscurile de complicatii ar fi serioase. Deci fetelor, cereti daca aveti noroc sa prinda ii beton, nasterea fara dureri din povesti...

Eu sunt clar pro nastere naturala. Si daca as gasi un ginecolog cu sange in pix sa ma asiste chiar daca am nascut prima data cu cezariana bine ar fi... Om vedea maine cand merg la control.

Crisbar
, felicitari ptr. fetita!

Alia, nu te stresa, streptococul asta ii f. sensibil la eritromicina, care ii ok si ptr. bebe. Tu ai probleme cu penicilinele sau de ce ti-a dat eritro? Nu apuca el sa rupa membranele ca il papa antibioticul, deci stai linistita!

V-am pupat, mai vb maine seara cand vin de la eco.

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (24+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

Decembrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

DianaR personal nu am facut nici o confuzie, ar fi si foarte greu cand se tot arata la TV cum se face o epidurala. Dar tot la TV o vezi si pe mamica ca screme daca nu chiar tipa de durere si sigur una dintre cunostinte a facut cu epidurala si nu a fost foarte incantata in afara, bineinteles, de faptul ca nu a simtit durerile nasterii. Acum sigur, natural natural dar nici nu vreau sa mor din cauza asta.
CAt priveste SUA sa fim seriosi. Prin anii '90 incepusera o campanie imoptriva alaptatului la san (mi-e lene sa mai scriu si de ce) iar de vreo 4 ani incoace nu mai stiu cum s-o dreaga si cum sa convinga mamicile sa alapteze ca alaptatul este sfant.
Nu stiu daca ai vazut, saptamana trecuta a fost un reportaj unde arata ca bebele unei negrese a murit de inanitie la varsta de 2 luni si procuratura isi baza tot cazul pe faptul ca ea este de vina de moartea copilului pt. ca nu i-a dat si alt lapte imbogatit cu nutrienti si ca uite, daca se lasa copilul doar la san acesta poate muri pt. ca mama nu-i poate asigura tot ceea ce el are nevoie pt. crestere......ma rog, tot din lene de scris ca-i mult de povestit ma opresc aici dar ideea era ca sa-i mai lasam pe americani ca nu sunt buricul pamantului chiar daca unii chiar cred asta si mai ales ei despre ei insisi.

poze carmina
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput