Mamici de mai-iunie 2006 (32)
Raspunsuri - Pagina 4
gabi25 spune:
CRISBAR felicitari.
Deci mai avem nevoie de 2 fetite si suntem la dublu fata de baieti?
24+
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev144pp_.png
inaioana spune:
Papadie, chiar ca prost obicei! Oricum, eu raman la parerea mea, ca bazinul conteaza
Si ele au si bazinul lat, las' ca stiu io! 
Mai bine asa frumusele si finutze ca noi!
Shoricutza, 

Crisbar, felicitari pentru fetitza dulcica! Asteptam pozici. Sarcina usoara in continuare si o fetita perfecta!
Ioana
26 saptamani
si
Katja(30 martie 2004)
poze cu mami, tati si katja
papadie spune:
quote:Crisbar felicitatiuni rosè si de la mine
Originally posted by inaioana
Papadie, chiar ca prost obicei! Oricum, eu raman la parerea mea, ca bazinul conteazaSi ele au si bazinul lat, las' ca stiu io!
Mai bine asa frumusele si finutze ca noi!
Shoricutza,
Crisbar, felicitari pentru fetitza dulcica! Asteptam pozici. Sarcina usoara in continuare si o fetita perfecta!
Ioana26 saptamani
si
Katja(30 martie 2004)
Ina parol ca au bazinoi breeee nu asea orisicum! Dar isi revin repede si frumos si datorita faptului ca fac f mult sport dupa nascare!
inaioana spune:
Papadie, asa e dar, noi ne revenim oricum repede si frumos chiar si fara sa transpiram toata ziua la sala de fitness. Am zis! Si in final suntem cele mai frumusele!![]()
Cat despre raportul fete-baieti...las' sa fie fete destule sa am de unde sa-mi aleg nora! Foarte bine ca sunt multe, sa fie cat mai multe!![]()
Ioana
26 saptamani
si
Katja(30 martie 2004)
LYLY809 spune:
Crisbar, FELICITARI PENTRU FETITA!
Inaioana, tot discutati despre cezariana, iar eu abia m-am incumetat sa iau decizia de a naste natural. De fapt, acum, pe la mijlocul sarcinii, m-am gandit la o epidurala, ca mi s-a facut frica... iar pe masura ce trece timpul mi se face si mai frica. Nu e nimeni care sa sustina si nasterea naturala pe aici? Nu de alta, da' sa ne mai incurajam si noi!!!!![]()
Lily 22+ (maine 23!)

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik
papadie spune:
aaaaaaaaaaaaa ceea ce nu-i cazul nt dupa cezariana
Stau de la f prost in sus cu neuronul Mi-am amintit ca intreba cineva de carücior (sorry compresorry nü mai stiü cine) E bine sa lüati ün carücior solidüt (desi e mai greü si e de-a dreptül naspa pt cele cü cezariana si fara lift la blok) pt ca bb va sta in landou inclusiv la iarna si tre sa fie caldut si bine si müsai sa fiti atente la roti sa nu fie din cele care se intepenesc intr-o directie sau sa nu puteti lua curba usor Oricum din priavara-vara veti trece la un carucior din ala usurel ca bb deja va vrea sa stea in fundulet etc Exista si varianta acelor carucioare pe 3 roti pt vara asta plus iarna si in continuare ca alea sunt usor manevrabile dar sunt destül de incomode la carat (vacante sau cumparatüri- vb de perioada cand bb va fi mai maricel)! In rest o düc prooost ca am niste cosmarüri disperante aka Stephen King e miiiiiiik kopkil! Aaaaaa patüt de lemn- este comod pt bb si se va invata cü spatiül lüi si mai ales este bun pin la 3-4 ani Cel de pinza este bün de calatorii si de carat prin casa pe acolo pe unde sta mama (bücatarie saü living saü balcon etc) Patütül de lemn este de sine statator si ii formeasa obiceiül de a-si recünoaste lokül si de a se simti in sigüranta acolo! (plüs ca se simte si el o persoana pt ca patül ala seamana cü al de doarme mami si tati in el) Püüüüüp***
papadie spune:
quote:Sünt DEFINITIV pro nastere natürala!!! (eü din nefericire nü am de ales) Corpül omenesc este o masinarie fffffffff inteligenta! Cand se pregateste de nastere elibereasa ün hormon care te ajuta sa nu simti durerea iar oasele bazinului se departeaza destul de soft si daca faci masaj perineal in timpül sarcinii vei naste si fara epiziotomie! Crede-ma nü e delok asa raü (am avut ore in sir contractii de nascut dar nu m-am dilatat neam cu toata medicatia administrata! si intre contractii -adeka in acel mint lier- aveam pterea sa ma hlizesc cu sotu si moasa) Si iti poti tine copilül in brate te poti misca normal etc! Düpa o nastere normala esti la fel ca inainte Noi dupa cezariana intram in convalescenta!
Originally posted by LYLY809
Crisbar, FELICITARI PENTRU FETITA!
Inaioana, tot discutati despre cezariana, iar eu abia m-am incumetat sa iau decizia de a naste natural. De fapt, acum, pe la mijlocul sarcinii, m-am gandit la o epidurala, ca mi s-a facut frica... iar pe masura ce trece timpul mi se face si mai frica. Nu e nimeni care sa sustina si nasterea naturala pe aici? Nu de alta, da' sa ne mai incurajam si noi!!!!
Lily 22+ (maine 23!)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik
LYLY809 spune:
Papadie, ce ziceai de neuron? Eu stau prost cu toti neuronii. Colac peste pupaza, dupa ce ca n-am timp de mine si de sarcina mai am probleme si la servici. Imi vine sa intru in concediu si sa nu mai calc pe acolo...Ma confrunt zilnic cu forte "aprige" ale raului, s-au pus pe capul meu chiar acum, cand sunt
Grele timpuri pentru mine si Samburica...
Lily 22+
Samburica
Album echo si burtik
papadie spune:
quote:
Originally posted by LYLY809
Papadie, ce ziceai de neuron? Eu stau prost cu toti neuronii.
Lily 22+
Samburica
Album echo si burtik
Pai vezi asta-i diferenta! Tü stai prost cü neuronii Eu stau prost cu neuronul care e oricum pensionat pe caz de boala de la sarcina precedenta
LYLY809 spune:
Papadioara,multumesc!

Doar n-o sa mor din cauza unor dureri de nastere, nu?
Stiu ce inseamna convalescenta, anu' trecut pe vremea asta ma pregateam pentru operatia de fibrom.A fost nasol de tot. Mi-am revenit destul de greu.
Lily 22+
Samburica
Album echo si burtik