Mamici de mai-iunie 2006 (32)
Raspunsuri - Pagina 3
VoichiV spune:
Inaioana adevarul e ca nu statura e problema numai ca la mine toate sunt mici...
dar vom vedea in functie de bebelina cum voi naste. Eu as vrea natural.
Shori ne luam de mana... 
VoichiV
24+
poze burtica http://pg.photos.yahoo.com/ph/vvoichita/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;104/st/20060603/dt/7/k/0029/preg.png
gabi25 spune:
Si eu sunt tare incantata de faptul ca i-am luat dodolinei carucior....cu patul stau in dubii, nu stiu ce sa aleg!!!!
In hainute si eu m-am cam bagat
, am luat niste salopetele si bluzite asortate din catifea, si niste pantaloni din catifea rosie, evazati, dar cam pentru 3 luni.....tare dulci.
24+
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev144pp_.png
shoricutza spune:
Inaioana ai f mare dreptate, nu te contrazice nimeni ...
Numai ca in general, statistic vorbind, raportul de care vorbeai tu (latime bazin - capul fatului) duce la o cezariana ... cel putin asa mi-au spus si mie dr. Cumva este logic ...
Si crede-ma (cel putin in cazul meu) ca nu aveam nevoie "sa bag un motiv" ca sa-mi justific alegerea. Puteam sa am si 2 metri si tot cezariana alegeam ptr ca pur si simplu pe mine personal ma sperie nasterea naturala ....
23+
inaioana spune:
Wow, Shoricutza, 2 m... impresionanta ai fi fost. Imi plac foarte mult persoanele de 2m dar cu conditia sa fie barbati si daca se poate si bruneti cu okii negri!
Mie de exemplu, care nu-s prea mare (1.65 si 45 kg - inainte de sarcina) mi-a zis dr ca bazinul meu ar fi excelent pt nastere naturala doar ca ..avem alte probleme.
Eu n-am nimic impotriva cezarienei la cerere, doar ziceam ca inaltimea nu e un criteriu. 
Adib, ai reusit ceva, ca ma tii in suspans...
Ioana
25 saptamani
si
Katja(30 martie 2004)
poze cu mami, tati si katja
shoricutza spune:
Inaioana am inteles ideea, si in principiu ti-am spus ca ai dreptate. Numai ca vorba lui VoichiV, la 1,52 cam toate sunt mici ... inclusiv bazinul ... Iar tu la 1.65 nu esti chiar o femeie scunda ... pe cand noi la 1,52...

23+
crisbar spune:
salutare burticute!!
de multa vreme n-am mai facut act de prezenta.
bine, mi-am facut timp sa citesc tot ce ati scris, dar n-am mai reusit sa si postez.
azi am facut si eu ecografia morfo-fetala. se pare ca avem FETITA!!!. pentru noi n-a contat prea mult sexul copilului, de-aia nici nu ne-am grabit sa aflam pana acum. oricum, important e ca e sanatoasa. am fost la Iosup. banuiesc ca daca vedea probleme ne spunea. oricum, cu mine a fost destul de laconic in exprimare. si zgarcit la poze. probabil s-a gandit ca daca avem caseta nu ne mai trebuie poze. ![]()
acum va trebui sa ne gandim si la un nume.
pupici
crisbar
21 si
bebelina
inaioana spune:
Hai , ma Shori, nu o lua asa personal, am inteles. Si chiar daca nu ar fi fost asa, e treaba voastra cum nasteti. Si intre noi fie vorba (pssst, dar nu mai spuneti la nimeni, da?) mie cezariana mi se pare mai sigura ca naturala si pt mama si pt copil.
Hai, pace, bine!
Ioana
25 saptamani
si
Katja(30 martie 2004)
poze cu mami, tati si katja
shoricutza spune:
Inaioana dar nu ma "certam" cu tine (cel mult polemizam) ...
zau asa ... mi-ar fi si greu sa ma ciondanesc cu tine ... Deci pace a fost si pace este![]()
23+
shoricutza spune:
Crisbar FELICITARI PENTRU FEITZA!!! SA VA TRAIASCA SI SA FIE SANATOASA SI FRUMOASA!!!
23+
papadie spune:
ina stii care-i treaba cü inaltimea? Aici (in germ) daca ai bafta de ün bb de 4 kile si esti mika de inaltime te baga la taiat Daca ai avea peste 1,70 (cüm aü nemtoaicele in genere) intri la nascüt natürel
Si sa-ti mai spün ca aü prostü obicei de vin si ürla de doüa ori si in jüma de ora is in salon cü copilü de titä