Crema hidratanta pentru burtica

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

eu folosesc crema antivergeturi de la Avon din luna a 4 a si imi prinde tare bine, cel putin pt. pielea mea este f. potrivita. Cert e ca pana acum pielea de pe burtica , sani si coapse e catifelata si stralucitoare. Mai multe prietene mi-au recomandat-o. Cineva mi-a mai spus de lapte Doina, care nu numai ca e f. ieftin, dar e si f. bun.
Bineinteles ca mai conteaza f. mult cat e de elastica si rezistenta e pielea, ca doar nu toate suntem la fel. Eu una nu am avut probleme niciodata si poate ca e acelasi lucru daca ma dau cu crema sau nu. Pe coapse nu am pus nici un kg, iar sanii mi-au crescut putin. In schimb burtica e f. mare proportional cu silueta mea.
P.S.: si nu tot ce e scump e si bun (de ex. L'Oreal, Johnsons, Vichy)
A, si am mai auzit ceva: ulei de dus Nivea in loc de dus gel. Cica da rezultate, hidrateaza bine pielea.
ALINA si BB 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

Eu de ceva vreme ma tot dau cu ulei Johnson baby cu aloe. Am constatat de cateva zile ca mi-a ars pielea - pur si simplu arata ca atunci cand te arzi la soare (mai putin roseatza). La inceput nu am stiut de la ce este, dar acum a mai scris cineva aici si am realizat ca de la ulei este.
Incepand de asta seara vreau sa ma dau cu lapte Doina. Mie intotdeauna mi-a facut bine si pe fata si pe corp. Mai am niste lapte de corp de la Avon (ala in sticla mare albastra) care contine liposomi si nu mai stiu ce dar nu stiu daca e bun pt bebe. Stie cineva sa-mi spuna? Nu de alta dar si ala imi facea bine inainte de sarcina...

Va pup si adevarat zicea cineva... nu tot ce e scump e si bun sau se potriveste cu pielea ta!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060619/dt/7/k/ce22/preg.png

Dilaural 21+ cu Andreea Eliza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

DILAURAL, laptele de corp ala cu lipozomi, din sticla mare albastra e f. bun, si eu am folosit de obicei, dar nu in timpul sarcinii pt. ca contine beta caroten, care cica nu e recomandat in sarcina. Sau cel putin nu pe burtica. Pe picioare,maini sau pe fata poate fi folosit. Asa am citit pe net. Laptele Doina e foarte OK. Si eu il folosesc pe fatza de ani de zile si ca demachiant si pe post de crema hidratanta. De fapt, cred ca e cel mai bun. IN general astea romanesti sunt cele mai bune.
ALINA si BB 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

desi am treaba vreau sa va scriu ce am gasit in cartea de care vorbeam putin mai sus.
sper sa va fie de folos.
vergeturile: apar incepand cu mijlocul sarcinii pana la sfarsitul acesteia.
cca 90% dintre femeile gravide au vergeturi in diverse grade.
asigurati-va ca dieta dvs contine surse adecvate de nutrienti necesari pielii sanatoase - in pp vitaminele C si E . de asemenea un suport de proteine este necesar. intelegeti ca vergeturile sunt produse din interior si ca tratamentele externe nu le pot indeparta sau preveni.
banii cheltuiti pe scumpe sau creme exotice pot sa va dea sentimentul ca faceti ceva , dar nu vor determina disparitia vergeturilor.
chiar daca va pastrati pielea hidratata si moale , asta nu duce la prevenirea lor, ci doar la diminuarea lor si asa poate va simtiti mai bine.
unele femei considera ca untul de cacao le ajuta.
desi vergeturile nu dispar dupa nastere, acelea care raman se decoloreaza de obicei si devin de un argintiu discret.
aportul de vitamina C: citrice (grapefruit, portocale, lamai, mandarine, lamai verzi), capsune, cartofi, rosii, brocolli, ardei gras, varza si varza creata. deoarece organismul nu depoziteaza vitamina C, aveti nevoie de un supliment din aceasta vitamina in fiecare zi.
vitamina E: germeni de grau, ulei din germeni de grau, ulei de floarea soarelui, ulei de sofran, ulei de soia, ulei de porumb, migdale, alune, arahide, untul si uleiul de arahide, uleiul din ficat de cod, homarul, somonul si cerealele integrale.

dupa cum vedeti nu toate produsele sunt disponibile pe piata noastra. dar consumam produsele ce ne sunt noua acesibile si disponibile.
^per sa va ajute aceste informatii.
16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

sa inteleg ca v-a lamurit mesajul meu sau ca nu mai sunteti interesate.
16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Mie imi face sotul cam in fiecare seara masaj cu ulei de masline pe burta. E sfant. Dupa acest masaj burtica mea e super relaxata, si foarte neteda. In plus fata de asta eu mai folosesc o crema de corp L'oreal, e nou aparuta, intr-un tub mare. E foarte buna, in plus eu am o obsesie ca miroase a mare. Dar se pare ca e numai obsesia mea, ca nimanui nu ii mai miroase. Deh nebuniile sarcinii.

Sabina 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns assa spune:

Mai fetelor eu folosesc de o saptamana crema albastra de la nivea, super grasa si e perfecta, adica am vazut rezultatul in cateva zile (pielea relaxata, hidratata), ce-i adevarat ca am crescut si aportul de lichide.
Daaarrrr, trecand printr-o farmacie, am cerut uleiul de copii de la bubchen, (m-am gandit sa ma rezerva),iar farmacista era foarte sigura pe ea ca e bun (eu am luat-o de buna) si acasa surpriza: vitamina a in compozitie--eram prea obosita acolo sa vad detaliul acesta. Ei ce fac? Il folosesc sau il pastrez pentru bebe???
Assa 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

Sa va spun din experimentele mele???
Dupa cum va povesteam zilele trecute, am schimbat uleiul Johnson pe lapte doina cu laptisor de matca... Nimic! Nici o imbunatatire!!! Pielea pe burtica era in continuarea uscata...
Duminica am trecut la unguent cu galbenele... toata lumea mi-a zis ca e super bun! Deja pana azi ... nici un rezultat! Este gras, hraneste pielea... Dar a doua zi dimineata tot asa arata... uscata si se descoameaza!
Ce sa mai fac? Ce sa mai experimentez? Ulei de masline? Intra repede in piele?

Va pup

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060619/dt/7/k/ce22/preg.png

Dilaural 22+ cu Andreea Eliza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

eu am folosit laptele de corp de la dove si pentru ca mi s-a terminat mi-am luat o lotiune de corp de la nivea.sunt multumita de amandoua ca hidrateaza foarte bine pielea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Am inteles ca indiferent ce creme am folosi este mostenirea genetica cea care ne fereste sau nu de vergeturi.Daca mama a avut e posibil sa avem si noi.
Si eu am fol crema cu unt de cacao si vit pe perNu am avut nici o vergetura niciunde sani,burtica,coapse.

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput