Ingineri, fosti, viitori..:) (2)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

La multi ani inginerelor.
Sa fiti sanatoase, frumoase si iubite mereu.

Si eu sunt libera azi. Dar mi l-am luat singura, in schimbul zilei de sambata, cand trebuie sa merg la serviciu.
Si de la firma n-am primit nimic anul asta. Nici flori, nici bani, nici macar liber ca in alti ani.
Asta e !

Dar macar afara se zareste un colt de primavara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Cate o pentru fiecare inginera de aici!
La multi ani! Sa fiti fericite toata viata asa cum sunteti azi de ziua voastra!
Va pupa fata cu baietel!

Ioana 19+ si

http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

La multi ani pentru inginerele mele dragi foste sau viitoare!

Pentru voi de 8 Martie

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

LA MULTI ANI ! tuturor inginerelor. Sa fiti iubite si fericite toata viata asa cum sinteti azi.
Eu sint libera azi, iar ieri am fost la chef, dar n-am stat decat 3 ore, ca celelalte gagici s-au plictisit si au plecat, mai ales contabilele. Asa ca n-am avut incotro, mi-am facut bagajele si...home. Dar am fost apreciata ptr. noul look. Poze nu pot sa pun ca n-am digital.
Intru mai taziu si mai vb.
la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Si eu va urez cu intarziere LA MULTI ANI si o primavara calda din toate punctele de vedere!

crig tare frumoasa felicitarea ! Multumim frumos!

ancami si eu tot in sect 3. Uite nr de telefon: 0725.126.100, int 187 sau 202 (pana pe la 4 gasesti pe cineva). Daca ai si nr dosarului cred ca e si mai bine (mie mi l-a notat tipa aia pe hartiuta cu nr de telefon).

Noua ne-a dat firma cicolata elvetiana buuunaaa rau de tot si liber de la ora 14 (sunt cam zgarciti astia cu liberele ). Asa ca am fost cu fetele la un cico.

Ioana deci baietel... Ce nume ii pui? Sau inca nu ai ales?

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

ce fac inginerii?
eu iar bantui p-aici...peste tot. Se pare ca imi place sa butonez.
irina,, multumim. Stai linistita ca nu e cu intarziere. Ciocolata elvetiana zici???? pai v-a dat cam mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Neata' inginerelor !

Eu azi lucrez pentru ziua de 8 martie, cand mi-am luat liber.
Asa ca am intrat doar sa beau cafeluta DC si o intind la munca.

La noi parca-parca a venit un colt de primavara. Sper sa nu mai plece ca simt ca nu mai suport frigul.

Va pup pe toate
Sa aveti un week end placut si calduros

Mergi la inceput

mie mi-e somn azi...incontinuu.Cred ca e din cauza timpului, ca e asa mohorat afara.
Kuki, spor la munca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

ma scuzati inginerelor de absenta, dar LUCRUL ne omoara. Am avut o saptamana cam plina si luni o predare, deci sper ca intelegeti. Uffffam inceput sa am dureri de spate, imi este greu cu burta. Dar sa nu ma mai plang atata....
Irina am un baietel cat se poate de sanatos si jucaus. Da la coaste in timp ce masa sta si munceste sa stranga bani pt el, nerecunoscatorul . In privinta numelui cu greu ne-am hotarat la Andrei Calin. Voi ce ziceti?
Uffff ce uituca.....LA MULTI ANI MAMICILOR SI FETELOR DE 8 MARTIE! cu mare intarziere va uram si noi.
Acum va pup pe toate inginerele noi mergem sa ne mai intindem putin ca e greu cu burtile astea!

Ioana 20+ si

http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

MG ulterior am aflat ca cico aia elvetiana e 50.000 ROL bucata. Si noi am primit 8!!! Asa ca pricepui de ce am avut liber doar de la 14... deh... trebuiau recuperati banii de cioco .

Eu am auzit la meteo ca iar vine frigul intr-o zi 2 . M-am saturat de atata frig....

Ioana frumos numele... Acum zici ca e greu cu burtica?!?! Stai sa vezi dupa saptamana 30 .

Gata... am bantuit destul... ma duc la culcare ca niciodata nu stiu ce ma asteapta peste noapte .

Somn usor!!!

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput