Ingineri, fosti, viitori..:) (2)
Raspunsuri - Pagina 6
katik spune:
o cafeluta buna pentru prieteni se gaseste tot timpul!!!!
si dupa masa se bea, nu??? asa ca, iulia, n-ai intirziat!!!!
uite, ia si tu una , sa-ti fie de bine!
15+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
linusa spune:
Nasoala raceala..
monagan si eu am pus ochii pe o geanta misto rosie. Vrem poze cu bluza sexoasa! Am vazut si eu niste fuste multicolore, dar nu m-am putut hotara.. La frizerie am fost saptamana trecuta si am continuat cu suvite blond inchis. Aici sunt o gramada de frizerii, deci inghezuiala nu-i. A fost mai ieftin ca in Elvetia, dar si calitatea lasa de dorit.
Felicitari katik si sarcina usoara!
kuki imi pare rau sa aud de problema ta. Si chiar nu ai cum sa-ti schimbi locul de munca?
b_irina_c spune:
Ioana m-am intors asa de repede din cauza banilor in primul rand. Daca stateam acasa ne descurcam decent cu salariul sotului si aia 800 de la stat, dar vrem si noi masina (ca asa nu se mai poate) si concedii la vara . In plus de toate astea incepusem sa urc in firma inainte de nastere si parca nu i-as lasa pe toti sa mi-o ia inainte . Acasa nu pot lucra cu bb ca nu e timp. Vladut e super agitat si nu sta singur sa se joace mai mult de 10 minute . Asa ca dupa multe analize am laut aceasta decizie...
Inginer calculatorist sunt.
katik felicitari!!! Sarcina usoara!
Care coafura dragi inginere ? Inainte sa revin la munca fusei si eu la tuns. Rezultatul? O freza faina de calugar franciscan (sau care or fi fost aia tunsi cu castronul). Acum incerc sa salvez aparentele si astept cu nerabdare sa cresca parul...
Vorbiti de bluzite si fustite... hehe, raman fidela pantalonilor. Eu am achizitionat blugi . La noi e firma mica, multi de-o seama si fara pretentii vestimentare (din fericire pt mine ).
Cat despre cafele... La ceai nu primiti ? (inca alaptez... si nici mare fan cafea nu am fost vreodata...)
Sanatate multa celor racite!
Am scris ditamai cearceaful... Va mai las si pe voi .
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
katik spune:
salutare inginerelor!
multumesc mult pentru felicitari.
e bun si ceaiul desi, eu una m-am saturat de el cu virf si indesat. am fost racita cobza si n-aveam voie sa iau nimic decit ceai cu miere si lamiie si mi s-a urit de tot.
deci, irina, bine ai venit la ceai!
va pup si spor la treburi!
15+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
Ioana81 spune:
Buna inginere!
Katik felicitari pentru sarcina! Cred ca ne vom mai vedea la mamici de iulie-august daca nu ma insel . Esti la al doilea .... super. Eu la primul si sunt putin speriata ca fiecare durere sau junghi inseamna ceva tragic. Nebuna!!!!!!!
Irina te inteleg perfect cum sta treaba banilor. Pare-mi-se ca acum primesti si 3 milioane in plus? nu-i asa?
Inginerelor afara este f urat. Ce ne facem? Mie imi place cand este cald si frumos. Cat despre subiectul fuste vs pantaloni si eu sunt adepta pantalonilor!
Ioana19+ si
http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV
anacami spune:
Buna,
Katik, felicitari! Si eu imi doresc bb2, dar nu stiu cand o sa fie- din cauza serviciului (cum zice soacra-mea: nici copii nu mai aveti timp sa faceti...).
Si eu prefer pantalonii . In primii doi ani de facultate eram doua fete in serie (aprox. 80 persoane), catre sfarsit ne-am mai inmultit (o data cu repartizarea pe specializari)- dar tot ieseam in evidenta daca as fi venit cu fusta.Asa ca...am adoptat uniforma baietilor- blugi+bluza. Acum ma simt ciudat cand ma imbract cu fusta...
Am depus si eu dosar pt. stimulet (desi mai prind doar vreo 5 luni); nu am primit nici un raspuns pana acum (instiintare si bani, si sunt cam sceptica, ca o sa primesc ceva...Vom vedea !
Racita sunt si eu, de vreo 3 saptamani am trecut prin mai multe faze: dureri de cap, apoi nas infundat si "productiv", acum ma ustura rau gatul!!!
Va pupam, va dorim multa sanatate!
Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
linusa spune:
Mai fetelor, eu ma gandeam la fusta pentru week-end. La servici stau in pantaloni, ca se vede tot ce-i sub birou Si ii destul de rece.
Ah ce-mi lipseste povestitul la o cafea. Ce fain era in camin cand stateam pe coridor la o cafea si povesteam cu fetele.
KUKI spune:
Afara iar e zapada de juma' de metru...iar trebuie sa ma infofolesc si sa-mi pun ghete de zapada...m-am saturat.
Ieri am fost si eu in pantaloni, dar in ghetute cu un pic de toculet...mai lejer imbracata...parca mi-am mai amintit ca sunt femeie.
Acum o iau de la capat...
Linusa, nu prea am cum sa-mi schimb locul de munca, nu e chiar asa de simplu, nici nu sunt multe firme pe profilul meu...locuri de munca putine, prost platite.
Aici de bine de rau am o functie si un salariu nitel mai scuturat. In alta parte...unde?
Asta e, trebuie sa accept compromisul asta deocamdata. Meseria asta te cam limiteaza cumva, nu prea poti sa-ti schimbi job-ul cu una cu doua.
Va pup,
O zi buna tuturor
b_irina_c spune:
katic lasa ca beau numai eu ceai ...
Ioana da asa se pare. Am depus dosarul si voi vedea ce va fi...
anacami eu am depus acum in martie dosarul si mi-a zis sa ma astept la bani din mai in colo , ca acum sun ocupati cu alte dosare. am nr de tel de la sect 1 si 3, daca vrei sa suni sa vezi...
Si eu vreau sa vina primavaraaaa......... La mine de fusta nu se pune problema , sunt inalta si slaba ca o juma de tar si nu-mi place cum imi sta in nici un fel de fusta...
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
anacami spune:
Buna!
Si eu m-am saturat de iarna, vreau PRIMAVARA!Nu mai am rabdare, mai ales ca am avut si cateva zile insorite in care am vazut diferenta!!!
"Decret" al firmei la care lucrez: maine toate femeile din firma au liber (ca si asa nu suntem f. multe...).Am primit si cate o orhidee si niste bani sa ne cumparam ceva...
Partea proasta este ca acasa ma asteapta un teanc uris de rufe necalcate, maine ar fi o zi tocmai buna de sarbatorit prin munca.
Irina, eu am depus dosarul la inceputul lui februarie; stau in sectorul 3, un numar de tel. ar fi f. bun. Merci!
Cred ca o sa ma imbogatesc lunile astea ; am facut si cerere de transfer al alocatiei copilului in cont bancar, ca nu am primit-o decat vreo 2-3 luni (si copilul are acum 1,9 ani).Cica in martie o sa-i gasesc in cont...Sa vedem, ar fi mare minune- mai ales ca a durat extrem de putin - nu a fost coada, in max. 5 min. mi-au facut dosarul, ...
Ioana, felicitari si tie pt. bb!Sa fiti sanatosi! Si eu am fost f. agitata si ingrijorata in prima sarcina; mi-am zis ca la urmatoarea nu o sa mai am nici o problema! Nu stiu daca o sa fie asa, cred ca a doua sarcina o sa fie diferita de prima, al doilea copil didrit de primul, deci...
Camelia si Sebastian (26 mai 2004)