Dr. Tutunaru (11)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

In Elias la anestezist la ceza intre 100-200ROn, la mana a doua intre 50-100RON, la neonatalog tot cam asa, la asistente 5-10ROn, mai mult la cele de la reanimare.Dar nu stiu cu T. O sa pregatesc plicul, dar daca ma ma alearga prin spital si ma parasuteaza pe geam? Nici de nesimtita nu vreau sa ma ia: dau la toti, numai lui nu. Fetelor, va rog un sfat pe PM, ca daca nu ma taie pana luni, atunci dupa ce se intoarce in tara -intre 4 si 9 e plecat-, sigur mi-o face.Sa-l pun pe sot? Sa-l taie si pe el?DianaD 37+ sau 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Eu zic sa va scutiti singure de un moment penibil. Eu nu m-am scutit asa ca am luat-o in freza cu gratie. Va spun cu mana pe inima ca asa rusine nu mi-a fost in viata mea si nici nu-mi va fi vreodata decat atunci cand am vrut sa-i dau bani lui T.

Andreea mamica lui Filip Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Bine punctat Androix
Magg sa stii ca exista si mai rau decat ramas pe mana rezidentului Bogdan...si anume sa ramai pe mana celeilalte rezidente a lui T, Dana.
Daca aflati cu siguranta cam in ce perioada e T plecat in mai, spuneti-mi si mie, ca vreau sa dau o fuga sa-mi puna steriletul.
Uki fa-l tu pe bebe si o gasi timp T si ptr tine
Va pup dulce

Madau si Miruna (15 dec 2005)
POZICI, POZICI NOI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">ASA S-A NASCUT MIRUNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Madau,
Ideea e ca eu nu as vrea sa raman pe mana nici unui rezident fie el rujat, frezat sau cu ochi albastri. Ma gandesc ca daca zici asta despre Dana oi avea tu vreun motiv, eu nu-i cunosc pe cei doi decat din perspectiva concediilor medicale, unde nu prea am avut ce aprecia decat amabilitatea,poate. Si oricum, pe mine m-au ajutat amandoi...
Eu pur si simplu vreau sa nasc cu T, fiindca imi place de el si fiindca stiu ca T si daca e obosit mort, trezit din somn la 2 dimineatza sau oricum altcumva, tot bun profesionist ramane. Altora nu le iese chestia cu profesionalismul nici odihniti (scuzati rautatea, provine dintr-o experienta indelungata si idioata cu alti doctori docenti).
Oricum am retinut ideea vis-a-vis de rezidenti, sar'mana. M-am mai calamt in ultimile zile, adica simt io ca bb va fi cuminte si ajunge la programarea de nastere...cand o fi sa fie!
Androix, !am retinut!

Magg cu Nichita 31 de s+

PS: apropo de placut de T, ultima oara la spital, trece T pe hol si il salut. Langa mine, o babutza astepta ca nora, gravida, sa termine de vorbit cu doctorul ei. Il remarca baba pe T, si-mi da un cot zdravan: "e doctorul tau? ca e flacau tare frumos..." Io zic "da" cu jumate de gura, si incerc sa imi vad de ale mele, dar baba era pornita. Cum vine fi-sa incepe sa tipe in gura mare "draga, ai vazut ce doctor frumos, ia sa te muti la el, ca de al tau nu-mi place , are o fatza tare acra si-si da aere". Nora, jenata, incerca sa o scoata de acolo si-i tot spunea "hai, mama , ca vorbim acasa, ca ne aude lumea etc" aia o tinea pe a ei" schimba-ti draga doctorul, nu vezi ca al domnisoarei (io eram domnisoara) e mai frumos? Si pare om bun...Numai tu te-ai dus la acritura aia de doctor!
Asa ca m-am distrat copios. Si ma gandeam, are nas fin baba, uite ca l-a simtit bine pe T ca e "om bun"...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Daca e cineva dintre voi care mai are ramas Utrogestan si Pregnyl, stiu o burtica incepatoare de-a lui T care vrea sa le cumpere...Eventual scrieti ce aveti si va trimite ea PM...Io deja i-am dat ei tot ce aveam (si asa intentionam sa i le duc lui T, pt ca nu gaseam o gravida care sa aiba nevoie de ele, dar uite ca pana la urma am gasit)...

Magg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraPG spune:

Magghyc, intimplarea face ca eu sa am 3 cutii de pregnyl si una de utrogestan, trebuia sa le iau preventiv pentru ca am avut o sarcina oprita in evolutie anul trecut si nu a mai fost cazul. Daca burtica respectiva le vrea, sa-mi scrie si i le dau la jumatate de pret, fata de cit costa in farmacie.Sanatate multa!

APoianschi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Andra,

I-am scris deja fetii si s-a bucurat enorm. Iti scrie ea pe PM pt detalii. Multumim mult!
Magg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Magg eu am facut un spirit de gluma cu povestea cu Dana rezidenta. Sunt convinsa ca si ea e buna, poate mai are scapari, experienta se dobandeste in timp. cat despre Bogdan, celalalt rezident, noi am colaborat foarte bine in momentul nasterii, chiar daca eram reticenta in ceea ce-l priveste, pana la urma s-a dovedit a fi foarte bun si atent. Am fost super multumita ca l-am avut langa mine, mai ales ca T nu sta sa-ti cante in coarne cum se zice. Stiu ca tu vrei sa nasti cu T, e normal asta, si sunt convinsa ca bebe Nichita va avea rabdare sa-l astepte , doar nu o sa rateze ocazia sa vada asa doctor chipes
Poop

Madau si Miruna (15 dec 2005)
POZICI, POZICI NOI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">ASA S-A NASCUT MIRUNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Madau,
Saracul T, normal ca nu sta sa cante in coarne, in primul rand nu are timp fizic, i-ar trebui o clona...
La mine e cezariana, deci nu m-astept sa imi descante nimeni si sa ma mangaie pe plete...iar Nichita sigur il place pe T, e singurul doctor la care nu a scos limba la ecografie(pe cuvant).

cristina, imi cer iertare, am uitat sa iti multumesc pt linkul cu maternitatea si bagajul de spital!E ceva ce nu ai avut la tine si ti-a trebuit?

Magg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

dana - rezidenta

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze

Mergi la inceput