Miresele anului 2006 (44)
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
krelia spune:
Mariana, felicitari, petrecere frumoasa, sa iasa toate asa cum ai planuit si cum v-ati dorit!!
Casa de Piatra si nu ne uita cu poze...
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
![](baie.gif)
![](majoreta.gif)
26 august 2006
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
jesia spune:
O zi si o saptamana cat mai buna si de la mine ......felicitari doamna Ionescu casa de piatra si tot ce va doriti
, felicitari si pt. fetele cu rochite
.....eu am fost plecata la munte in weekend asa ca am lipsit de la targ.....am pierdut ceva?
briza_marii spune:
Jesia, stai linistita ca nu ai pierdut nimik, parerea mea. Asa cum am mai spus eu m-am intors tare dezamagita de la targ. Sper ca cel de la casa poporului sa fie mai are si "mai dotat".
Mariana, casa de piatra si sa ia o petrecere de neuitat!
nunta2006
briza_marii
ziua nuntii
Divine girl spune:
quote:
Originally posted by alishaa
Divine girl, nu stiu daca e rau sau bine, dar ai rochita ca a mea (eu mi-am luat-o sambata de la targ). De fapt am vrut sa o iau de la targ, numai ca nu era expusa acolo, asa ca a trebuit sa ma duc in Victoriei si sa o iau de acolo!!!!
Alishaa, de rau nu are de ce sa fie. De bine ... atata timp cat nu suntem amandoua in acelasi loc si timp ...
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Acuma ... za big problem ar fi ... sa nu fie vorba de ACEEASI rochie ca atunci sa vezi paruiala intre noi
![](icon_smile_big.gif)
Deci, hai sa ne lamurim, da? Eu am luat-o de la targ. De fapt nu am luat-o, am dat doar avans, urmand ca restul de bani sa-i dau la magazin cand ma duc pt o mica modificare ( scurtat putin in fatza ) . Spune-mi, te rog, cum e materialul din fatza, cu pietricele aplicate, cu un sclipici aplicat intr-o forma spiralata din loc in loc sau altfel?
Pup la fata cucuiata!
Andita spune:
Nu v-am citit, dar trebuie, trebuie sa updatez ce am facut, c aintr-o saptamana mi s-a schimbat toata viata!
O sa le iau in ordine cronologica, ca nu stiu care e mai importanta ca cealalta.
Miercuri mi s-a facut o super oferta de Job pe care am acceptat-o, asa ca acusi imi depun demisia, si ii salut pe domnii astia sin mers, ca tare mult imi doream sa ajung si aici!
Apoi, ne-ak, mutat, cu tot ce inseaman asta, adica cumparat mobila si utilitati, platit toti meseriasii, cumparaturi peste cumparaturi, curatenie de nu-mi mai recunosc manutele. In fine, am facut-o si pe-asta.
Si, cel mai important poate: MI-AM LUAT ROCHITA!!!!!!!!!!!!! Am fost la targ, si mi-am luat a doua rochita pe care am probat-o la Whitelady, adica prima rochita de pe site. E superba, mult mai frumoasa decat ce se vede pe site. Am auzit aici pe la voi ca rochita de mireasa o s-o recunosti cand o vei proba, dar n-am crezut. Si totusi, in momentul in care m-am uitat in oglinda imbracata cu ea, am stiut ca asta e rochia. Motiv pentr care am alergat la bancomat si am scos banutii, am platit si am plecat cu rochia. Am fost prima clienta a targului, vineri dimineata.....
M-au intrabt de unde stiu de ei, si le-am zis ca de la voi, cica poate baga si ei un babnut, ceva, acolo.....
Gata, am plecat sa va citesc! Tineti-mi va rog pumnii cu demisia aia, ca tare n-as vrea sa iasa cu cantec. Pup.
Au mai ramas...
Poze
sunnyday spune:
buna fetelor!
A durat ceva sa citesc tot ce ati scris de vineri inncoace. Eu am alergat iarasi la greu.
Am fost ieri la targ sa caut rochita, dar n-am gasit nimic de care sa nu ma pot dezlipi. Am probat 2 rochite la un stand (am uitat cum se cheama) al unei firme din Galati, iar una din ele imi statea bine, chiar foarte bine dupa spusele celor 2 domnisoare de onoare care erau la post cu mine, dar n-am simtit ca ACEEA este rochita mea. O sa mai caut.
Am dat buzna peste Raluca la stand. Este o frumoasa si o dulce si tot ce vreti voi. M-a luat de o aripa si m-a dus incolo si incoace ca sa-mi mai arate cate ceva. Am primit si cupon de masaj gratuit. Trebuie sa mergem sa ne rasfatam putin. kss multi pt Raluca.
Si am mai facut si treaba. Adica am mai bifat de pe listuta.
Krelia, sa stii ca s-a modificat modificarea. Si am semnat contractul cu restaurantul. Nunta o sa fie pe 30 septembrie, la restaurantul "La Templu". Biserica inca nu avem.
multi pupici
alishaa spune:
Eu am cumparat- o deja, Divine Girl
!!
E acasa si am luat-o pe alb (nu pe crem )!!Si are ceva brodat cu argintiu (e o broderie finuta de tot) si niste flori aplicate (pe care le pot da jos, ceea ce o sa si fac ca prea ma enerveaza!!! Si nu imi plac) !!!
Am vazut-o si pe crem si da avea spirale cu ceva lucios din loc in loc, dar nu am probat-o si, desi m-am dus decisa pt a o lua pe crem , mi-a placut asa de mult pe alb, ca am si luat-o!!! Asa ca nu ti-am luat rochita ta!!
Dar vezi ce gusturi bune avem!!! O sa fim MINUNATE!!!! Iac, am devenit infumurata, nu e bine!!!! Glumeam si eu!!!!
Divine girl spune:
quote:
Originally posted by alishaaEu am cumparat- o deja, Divine Girl
!!
E acasa si am luat-o pe alb (nu pe crem )!!Si are ceva brodat cu argintiu (e o broderie finuta de tot) si niste flori aplicate (pe care le pot da jos, ceea ce o sa si fac ca prea ma enerveaza!!! Si nu imi plac) !!!
Am vazut-o si pe crem si da avea spirale cu ceva lucios din loc in loc, dar nu am probat-o si, desi m-am dus decisa pt a o lua pe crem , mi-a placut asa de mult pe alb, ca am si luat-o!!! Asa ca nu ti-am luat rochita ta!!
Dar vezi ce gusturi bune avem!!! O sa fim MINUNATE!!!! Iac, am devenit infumurata, nu e bine!!!! Glumeam si eu!!!!
Mi-ai facut ziua fericita!!!
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](bang.gif)
![](icon_smile_blush.gif)
![](icon_smile.gif)
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
Pup la fata cucuiata!
krelia spune:
bey nene...am pus un frutisima pe pervazul geamului de la birou (ca la romani, normal - ca la spital) si in 3 ore facu pojghitza de gheatza, frate...si-acu' stau cu bale-n coltu' gurii sa se incalzeasca nebunia de fructe ca mi-e cam foame....
..stiu, o sa ziceti ca i-a luat cam mult 3 ore..putea si-n mai putin..nu?
PS. mai facu vreuna poze pi la targ? ca io nu ma supar daca mi le aratati
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
![](baie.gif)
![](majoreta.gif)
26 august 2006
alishaa spune:
Ahaaa, acu inteleg ceva, Divine Girl!! Cand m-am dus in magazin, m-am repezit la cea crem (ca pe aia o vazusem prima) si cu pliantul in mana ca sa arat modelul si cu mana pe rochita, vine repede o tanti si spune " Nu, nu asta nu!! Uitati- o aici " si mi-o arata pe alb!!! Am luat- o si am probat-o (doar vroiam sa vad cum imi sta) dar m-am indragostit de ea si am zis ca o iau imediat!! Pe ALB !!! Asa ca....!! Acum inteleg de ce nu mi-a dat tanti rochita pe bej - pt ca era a ta!!!
!!!
Nu-i asa ca e minunata rochita ? E ceva de vis!!! Si ma simt superb in ea!! Numai sa putem dansa cu trena aia!!!