Miresele anului 2006 (44)
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
Mariana I. spune:
buna dimineatza miresici ! Azi e ultima zi de munca si vroiam sa va salut caci sambata e ziua cea mare pt mine! Vroiam sa va multumesc pt tot ajutorul dat, v-am urmarit mult desi eu am fost cam tacuta. Va urez din tot sufletul numai bine si ne vom auzi dupa nunta cand ma voi putea lauda si eu cu niste poze!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
kateryna spune:
Eu sunt sigura ca asta e rochita mea. Nu de alta dar am vazut-o la Raphael acum un an, si acum dupa un an tot ma mai gandeam la ea.
Nunta noastra
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/SunSmile/SunSmile.jpg)
SunSmile spune:
Mariana, iti doresc sa ai parte de o nunta asa cum ti-o doresti! Sa aveti o casnicie binecuvantata de DD, cu intelegere, iubire, ajutor, echilibru si fericire! Sa aveti parte de vise implinite! Te pup
quote:
Originally posted by Mariana I.
buna dimineatza miresici !Azi e ultima zi de munca si vroiam sa va salut caci sambata e ziua cea mare pt mine! Vroiam sa va multumesc pt tot ajutorul dat, v-am urmarit mult desi eu am fost cam tacuta. Va urez din tot sufletul numai bine si ne vom auzi dupa nunta cand ma voi putea lauda si eu cu niste poze!
FoTo
plici plici spune:
quote:
Originally posted by ralucah
Neata fetelor!
Madam Ionescu felicitari si casa de piatra, sa aveti o viata frumoasa si fericita.
fetele, fina mea urmeaza sa fie nasica in iunie si a pus ochii pe o rochie semnata Nora Balanica. problema este ca ea a vazut rochitza in ziarul libertatea..si noi tot cautam acum sa aflam unde naiba are femeia asta magazinul. Si nu gasim nici o informatie nimic nimic. Voi a-ti auzit cumva ceva de cucoana asta , stiti vreo pagina de net sau adresa magazinului? Heeeeelp!! Singura chestie pe care am descoperit-o este ca, casa de moda se numeste Nora B..dar mai multe nici sa dai cu tunul.
Si de-as avea darul prorociei si tainele toate le-as cunoaste si de-as avea atata credinta incat sa mut si muntii din loc iar dragoste nu am...nimic nu am!
Happy Family
Flori 2005 Sali de bal 2005
stiu eu stiu eu. magazinul ei (unul cel putin) e in dorobanti, in zona cafenelelor, mai exact pe piata cu piata dorbanti, vis-a-vis de High Heels cafe. E mititel, da scrie mare sus Nora B.
Pupici, sper sa te ajute.
Pupici si la restu de fete scriu si eu si citesc totu mai pe seara ca acuma e muuuuuuuuuuuulta treaba pe acilea.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ooana/ooana.jpg)
ooana spune:
a.cicel....vreau sa-ti spun ca socra-mea nu s-a deranjat sa-mi ia un cadou de ziua mea...asa ca ce as putea cere mai mult????
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!Oana & Marius
Wedding Day
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ooana/ooana.jpg)
ooana spune:
quote:
Originally posted by Mariana I.
buna dimineatza miresici !Azi e ultima zi de munca si vroiam sa va salut caci sambata e ziua cea mare pt mine! Vroiam sa va multumesc pt tot ajutorul dat, v-am urmarit mult desi eu am fost cam tacuta. Va urez din tot sufletul numai bine si ne vom auzi dupa nunta cand ma voi putea lauda si eu cu niste poze!
FoTo
CASA DE PIATRA !!!!!...si o nunta ca in povesti
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
![](floare.gif)
Wedding Day
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Alynutza/Alynutza.jpg)
Alynutza spune:
Mariana, iti doresc o nunta ca-n povesti, casa de piatra, sa fiti foarte foarte fericiti si sa va iubiti mult mult.
Miresica de 15 iulie 2006
alishaa spune:
Divine girl, nu stiu daca e rau sau bine, dar ai rochita ca a mea (eu mi-am luat-o sambata de la targ). De fapt am vrut sa o iau de la targ, numai ca nu era expusa acolo, asa ca a trebuit sa ma duc in Victoriei si sa o iau de acolo!!!!
A fost prima si singura rochie pe care am probat-o si care mi-a placut la nebunie!!! Imi venea turnata (nu am de facut nici o modificare, parca ar fii croita pt mine). Sorry, Divine girl, parca ar fii croita pt noi!!!!!!
Sunt asa de fericita!!
Numai ca iubi al meu nu s-a abtinut si a tras cu ochiul!!! Asa ca de sambata nu mai vreau sa cred in superstitii!!! !!
Fleicitari celor ce si-au luat rochite!! Sa le purtati cu cea mai mare placere si IUBITEEEEEEEEEEE si FERICITEEEEEEEEEEEEEEE!!!!