varicela

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Matei a facut Varilixul la 1 an si 10 luni, acum are 4 ani si. La gradinita e epidemie de varicela. Azi i-au aparut si lui bubite rosii, pe barbie, nas, langa ureche, la subrat si pe trunchi. Sa fie varicela?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kerstin spune:

Buna seara, Am 34 ani si de 3 zile ma lupt cu varicela... am luat-o de la finutii mei... de Paste ne-am vazut ... si m-am pricopsit cu minunata de varicela... la varsta mea este f. greu de suportat... sper sa reusesc sa depasesc cu bine aceasta perioada .... sunt plina de bube... pe fata ... gat ....

Vroiam sa va intreb daca ma dau cu apa cu bicarbonat, voi scapa de senzatia de usturime si mancarime? Am vorbit cu medicul de familie si mi-a zis ca nu trebuie sa-mi ating pielea cu apa, doar cu alcool mentolat!!!! dar am citit ce-ati scris mai sus si pe alte site-uri din State si chiar este recomandata apa cu bicarbonat .... Ce ma sfatuiti sa fac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

quote:
Originally posted by claujro

Matei a facut Varilixul la 1 an si 10 luni, acum are 4 ani si. La gradinita e epidemie de varicela. Azi i-au aparut si lui bubite rosii, pe barbie, nas, langa ureche, la subrat si pe trunchi. Sa fie varicela?

Pai nu-l protejeaza vaccinul???

Felicia 34+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Virusul evolueaza si de adapteaza. Poti sa ai vaccin si sa faci. Eu mi-am vaccinat baiatul in primavara lui 2005, dupa care a disparut Varilix-ul de pe piata si dupa cateva luni a aparut varianta imbunatatita . Al meu a facut dupa un an de la vaccinare "ceva" care a fost diagnosticat ca varicela , dar nimeni nu a luat varicela de la el (nici macar fratiorul lui de cateva luni, nici eu - care nu am facut varicela). A facut febra, cateva bubite dintre care doar 3 au facut lichid/crusta si dupa o saptamana era ca nou.

Concluzia e ca poate fi varicela, dar o forma mai usoara.

Sanatate

Mergi la inceput