Nunta in Constanta (8)
Raspunsuri - Pagina 3
AngeliquedeS spune:
quote:
Originally posted by vulpitzayam
Angelique , Simona despre care spui lucreaza la magazinul din statie de la 43?Cat ti-a luat?Ti-a facut si proba?
La Sf. Mina a facut cineva?Stiti ce preturi sunt pe acolo?
pt toate fetele
My pictures
da, e vorba de acea Simona de care am fost foarte multumita. Nu mi-am facut proba, pur si simplu am mers pe mana ei si rezultatul a fost exceptional. Machiajul de mireasa a costat 300 de mii de lei, ceea ce mi se pare foarte puşin si a şinut de la 9 dimineata pana a doua zi dimineata la 9 cand m-am demachiat. I-am recomandat-o si Corneliei care a avut-o si ea la nunta. Cornelia a chemat-o acasa pentru ca a avut o vreme urata la nunta, a venit acasa si i-a luat tot 300.000.
Pupici,
Angelique
pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
luna de miere
livia_adela spune:
Buna fetelor!Imi cer scuze ca nu am mai scris nimic in ultima vreme dar dupa examene am plecat acasa adica la Constanta si acolo nu am internet.Ce sa va povestesc am fost la Stefani House si intr-adevar mi-a placut ce am vazut.Insa fetele alea nu au un catalog o oferta cu preturi ceva.Adica eu ma duc cu mama intr-o zi mi se spune ceva iar apoi se duce soacra mea si ei i se spune altceva.Mai fetelor ce se intampla cu lumea asta?Chiar asa sa te pacaleasca in fata.Am fost si pe la targurile astea de nunti dar am ramas foarte dezamagita. Niste rochite urate,verighete,invitatii la Sofitel deloc.Nu stiu ce au patit astia anul asta.Am mai carato si pe mama de la Constanta degeaba.Vroiam sa va intreb de Natalys.Astia sunt seriosi?Eu nu am apucat sa ajung pe la ei dar se va duce socra mea.Au si aranjamente,stalpisori pt biserica,decoratiuni ca aia de la Stefani sau doar huse?
Va pup
Livia
ada_buc spune:
Buna fetele... we asta nu am reusit sa vad restaurantul Perla - se deschide la 1 martie - o sa venim atunci in Cta, asa ca nu am prea multe informatii de dat - aviz Vulpitza!
Angelique - ai spus ca tu ai facut nunta la Capela Militara. Poti sa-mi spui te rog cum a fost slujba, daca au cor si cat a costat??? Nasa vrea sa stie....
Am vazut cateva poze de la nunta ta - super fain buchetul, intr-adevar. Unde l-ai comandat?
PS Tolba cu intrebari este inca plina...mai urmeaza
Multumiri
ancamaria1979 spune:
Bun venit Ada! Si eu sunt tot o mireasa de 2005, dar care pe langa faptul ca am ramas dependenta de forum, mi-am mai si facut o afacere din organizarea nuntilor,(asta pt ca nunta ma mi-am pregatit-o detaliu cu detaliu).
Daca vrei am sa iti trimit si eu nr de tel al fotografului meu, tot el s-a ocupat si de filmat.
Iar daca mai ai rabdare sa vezi si albumul meu si iti place machiajul iti pot recomanda si cosmeticiana care m-a machiat. De machiaj am fost f multumita, iar la mine a trebuit sa vina de 2 ori ca sa imi schimbe machiajul de zi cu cel de mireasa. Iar banii parca au fost vre-o 6-700, si aici a intrat si machiajul pt mama mea, eu zic ca e mai mult decat rezonabil.
ada_buc spune:
Ancamaria, multumesc de propunere. Vreau nr de tel al fotofrafului tau, sigur.
De asemenea, daca zici ca ti-ai facut o afacere din organizarea nuntilor - nu vrei sa-mi dai si mie o oferta de servicii si preturi????
ancamaria1979 spune:
Am sa iti pun niste detalii pe mail si poti sa verifici ca deja nr de tel al fotografului ti l-am trims tot pe mail
cornelianeli spune:
buna fetelor,bine v-am gasit
angelique as vrea eu bebe si pe alex acasa....vine la inceputul lunii mai
ma surprinde decizia ta de a renunta la pastile,nu-mi vine sa cred!!!! chiar vrei sa ai un bebe???ti-am zis eu la ultima intalnire ca o sa te razgandesti....poate o sa fim gravidute impreuna
pentru cine intreaba de nataly,da,sunt foarte seriosi,eu am colaborat foarte bine cu ei si am fost multumiti de serviciile lor si au si preturi rezonabile
o zi buna
pupici
ancamaria1979 spune:
Promit ca va pun oferta pe maild diseara, pt ca o am salvata pe alt calc, dar vreau sa stiti ca e doar cu titlu informativ si ca sunt se pot face mult mai multe chestii decat cele de pe oferta, si nici pretul nu e batut in cuie, la comenzi mari si preturile sunt mai mici, eu ma adaptez la nevoile voastre
ancamaria1979 spune:
Cornelia, Angelique, se pare ca se apropie momentul in care o sa deschidem forumul mamaici de constanta, ma bucur pt voi, si mai ales pt cris pt ca si-a schimbat pararea in privinta bebelusilor.
Abia astept sa citesc de la una din voi..."am ramas insarcinata!"