Nunta in Constanta (8)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy79ro spune:

Ada,bine ai venit printre miresicile de Constantza.Eu am fost miresica anul trecut, dar forumul asta m-a molipsit shi postez in continuare ... numai bine pentru miresicile de 2006, care au nevoie de sfaturi.
O sa-tzi dau numarul de tel al fotografului/cameramanului pe care l-am avut eu shi Cornelia (potzi vedea la ea in album poze mai deosebite ... eu nu am apucat ink sa le pun pe forum).Itzi voi trimite un PM un pic mai incolo, pentru ca acum am putzina treaba.

nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_buc spune:

Multumesc frumos, Roxi....
Am inceput deja sa fac liste si planuri...visez chiar si noaptea deja...si mai am 8 luni pana la nunta....
Voi unde v-ati machiat?? Tot la gagica din Piata Unirii (aia cu produse Max Factor)???
O sa verific si eu maine dim pozele postate de voi.

O seara buna toturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vulpitzayam spune:

Ada , esti draguta sa imi dai si mie detalii despre restaurant Perla?Mie imi place foarte mult(l-am vazut de afara) , dar nu am intrat sa intreb care sunt conditiile si preturile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rally spune:

roxy79ro, frumoasa zi de 10 septembrie am mai avut..!!parca a trecut o vesnicie de atunci.
te salut din buzau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy79ro spune:

quote:
Originally posted by rally

roxy79ro, frumoasa zi de 10 septembrie am mai avut..!!parca a trecut o vesnicie de atunci.
te salut din buzau

Chiar ca a fost o zi superba ... shi uite ca au trecut deja 5 luni .

nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

buna dragile mele miresici
ada_buc bine ai venit printre noi si eu ce-am mai visat inainte de nunta.....si cate planuri...dar este o perioada atat de frumoasa din viata cu care nu te mai intalnesti
m-a apucat si pe mine nostalgia.....
pe mine m-a machiat simona,tipa din piata unirii
o zi buna

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_buc spune:

Draga vulpitza, stiu ca restaurantul are un spatiu de max 150 de persoane plus o terasa care da spre mare (din pacate, nu f aproape de plaja). Sper insa sa ajung sa-l vad in we asta si sapt viitoare o sa-ti povestesc mai multe. Ne auzim pe forum, k?
Inteleg ca te bate gandul sa faci acolo???? Cand? - sa nu suprapunem, cumva

quote:
Originally posted by vulpitzayam

Ada , esti draguta sa imi dai si mie detalii despre restaurant Perla?Mie imi place foarte mult(l-am vazut de afara) , dar nu am intrat sa intreb care sunt conditiile si preturile.

My pictures

Mergi la inceput

Ada , stai linistita , nu cred ca ne suprapunem , noi vrem sa facem nunta in august 2007....mai e mult pana atunci.Dar eu vreau sa ma documentez din timp.
Astept cu interes vestile d ela tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

quote:
Originally posted by ada_buc

Vom avea cununia religioasa la Capela Militara. Ceva comentarii (pozitive, sper :D) referitor la aceste locatii???

ada

ada

In primul rand bine v-am regasit, am aparut din nou pe forum, nu am avut timp nici sa mor lunile astea, fff multa treaba la birou, numai de forum nu am mai avut eu tim.

Ada, cununia religioasa am avut-o si eu la capela militara, am fost incantata, am vorbit si cu nasa ta pe private, precis ti-a spus. Roxi, spune-mi si mie ce dumnezeu votati voi, ca vreau si eu? Cornelia, un bebe, ceva, sau inca nu s-a intors Alex? Eu am renuntat la pilule si cand o fi sa fie, va fi!
Si eu am fost machiata tot de simona, tipa din piata unirii.

Pupici,
Angelique

pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
luna de miere

Mergi la inceput

Angelique , Simona despre care spui lucreaza la magazinul din statie de la 43?Cat ti-a luat?Ti-a facut si proba?
La Sf. Mina a facut cineva?Stiti ce preturi sunt pe acolo?

pt toate fetele

Mergi la inceput