Trezitul dimineata

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalynaa spune:

quote:
Originally posted by Elise

quote:
Originally posted by Babisa

Mai fetelor,eu acum am realizat ca voi pierdeti timp si la cafea...pai alea 15-20 min opierdute la cafea ,mai bine le dormmmm.Eu nu beau cafea ,mi se pare amara,niciodata nu am simtit nevoia de asa ceva ,cutoate ca am fumat 10 ani de zile...mai beau si eu din gand in gand ness,dar il savurez in timp ce imi fac treaba...adica nu stau ca mama mea care se trezeste si sta 20 min in fata cafelei pana se apuca de treaba...mie una mi se pare pierdere de timp.Nu e mai indicat sa dormi timpul ala si cafeaua sa o beo la serviciu??Chiar este adevarat ce zice mama...ca se simte ca batuta pana nu isi bea cafeaua dimineata??Noroc ca am scapat de viciul asta

Pai eu nu pot sa ma trezesc altfel. O fi de vina si tensiunea mica?

A, si altceva: imediat dupa ce ma trezesc, parca am mainile "moi" - daca trebuie sa desfac capacul unei sticle de suc, il rog pe barbatu-meu sa o faca.... N-am fortza. Deloc. Parca sint anesteziata vreo 5 minute.
Elise

hehehe..parca vorbesti despre mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Eu am nevoie cam de 10 de ore de somn ceea ce mi se pare cam mult. Evident ca rareori reusesc sa dorm 10 ore pe noapte, ar insemna sa ma culc la 9 fiindca trebuie sa ma trezesc la 7. Si totusi nu ma trezesc chiar asa greu. Sunt perfect constienta din clipa in care ma trezesc si eu nici macar nu beau cafea. Din fericire si sotul meu e la fel de matinal si pot sa incepe si o discutie filozofica dimineata daca e necesar
Insa daca in ziua anterioara nu am mancat ceva mai consistent dimineata am glicemia f scazuta si trebuie sa mananc ceva fiindca altfel mi se face rau.

Researchers have discovered that chocolate produces some of the same reactions in the brain as marijuana. The researchers also discovered other similarities between the two but can't remember what they are

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babisa spune:

Elis,mainile moi nu sunt o chestie normala,nici ceva grav...stiu ca am avut sieu problema asta mai de mult,nu am facut nimic pt a o inlatura,a trecut de la sine,dar stiu ca tare rau mai era...nu o data m-a bufnit plansul langa o sticla de cola pe care nu puteam sa o desfac si nu pot sa iti spun ca cu cat nu puteam ,cu atat crestea intensitate si nevoia de a bea coca cola...sper sa nu ma mai intalnesc cu faza asta niciodata ,ca tare mult am nevoie de forta cu un bb langa mine.
Vaerifia sa nu fie lipsa de o anumita vitamina.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/erin_rux/album?.dir=/37ca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

mai fetelor, ce bine de cine poate dormi mai mult....

eu rar ma culc mai devreme de 11 noaptea, dimineata la 5.30 ma scol si la 6.50 ies din casa.....

mai recuperez in wk si ma scol pe la 8.30, 9......

dar in timpul saptaminii, dupa ce vin de la job trebuie sa mai fac una alta....si nu pot imediat, dupa ce maninc mai stau la tv, mai citesc....mai fac lectii cu fiica-mea si apoi mai rezolv diverse.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Babisa,

sint in trat. pt. FIV si m-am investigat pe toate partile.... nu-mi lipseste nimic.
sint cam sontoroaga eu, ca nu mi-a placut sa fac sport, si am tensiunea cam mica (9.3 dupa cola+ ness) da' asta e altceva.
Dpdv medical, singura problema sint trompele, dar' nu cred ca mainile moi au ceva de-a face cu asta!

Si EXACT la o sticla de Cola ma referam si eu....

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Eu luni-vineri ma trezesc la 6:45... si desigur, imi pica ochii in gura de somn... Mama, ce as mai dormi... pana haaaaaaaaaat tarziu... toata ziua daca ar fi posibil... Din pacate, serviciul isi spune cuvantul. E un NU categoric !
Insa, sambata si duminica, atunci cand ar fi normal sa dorm cat mai mult, la maxim 7 sunt cu ochii pe pereti ! Si mor de ciuda ca sotul doarme pana pe la 8 juma', cand il trezesc, cica "m-am plictisit singura". Pai normal ca ma plictisesc sa ma uit la desene animate sau documentare cu animale !... Si-l trezesc sa ne uitam impreuna ! Daca eu nu dorm, sa nu doarma nici el ! Sic ! Dar recuperam, de obicei, dupa-amiaza... ca mosnegii...

Raza de soare

" Nu-ti face sange rau, nu scrie nicaieri ca trebuie sa te iubeasca toata lumea. Capu' sus! "

Foto

Mergi la inceput