Trezitul dimineata

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

Mi-ati adus aminte de o chestie care ma amuza intotdeauna cand mi-o amintesc. Cand eram studenta am locuit pe rand in apartament cu vreo 3 colege. Si fiecare din fetele astea la vreo cateva saptamani dupa ce ne-am mutat impreuna au venit cu cate o fatza lunga sa ma intrebe daca sunt suparata pe ele sau ce se intampla, dom'le, cu mine dimineata la cafea. Pt ca eu dimineata nu pot comunica. In primul rand ca fac si eu parte din categoria celor care se trezesc de-a binelea pe la jumatatea dusului, dupa ce suna doua ceasuri la distanta de vreo 10 minute unul de altul, sotul se trezeste sa faca cafeaua, etc. In al doilea rand, dupa ce sunt treaza, spalata, imbracata, zac vreo 10 minte cu cafeaua in fata si am o atitudine ostila Nu numai ca nu pot comunica dar nici nu vreau, e ca si cum as fi intr-o fortareata numai cu gandurile mele si cineva forteaza intrarea. In timpul asta rotitele incep sa mi se invarta, incep sa ma gandesc la ce am de facut peste zi, etc, dar nu pot sa verbalizez si de multe ori ma surprind ca atunci cand barbatu-meu zice ceva ma gandesc "io-te si la omu' asta, are limbaritza de dimineata" - atat de ciudat mi se pare sa conversezi in acele momente de restriste pt sufletul meu in care eu trebuie sa ma mobilizez sa-mi incep ziua - sacrilegiu dom'le!! ...Aaaaaaah, si asa am fost intotdeauna, si cand mergeam la gradinita dormeam in timp ce bunicul ma imbraca. Sa-l vedeti in schimb pe fiu-meu cum sare din pat la 7 dimineata, indiferent la cat se culca seara, indiferent de sambata - duminica, si plonjeaza direct la masa (cred ca as innebuni sa imi dea cineva sa mananc imediat ce ma ridic din pat)...

_
"The reports on my death are greatly exaggerated." (Mark Twain)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

quote:
Originally posted by cataghe

Mi-ati adus aminte de o chestie care ma amuza intotdeauna cand mi-o amintesc. Cand eram studenta am locuit pe rand in apartament cu vreo 3 colege. Si fiecare din fetele astea la vreo cateva saptamani dupa ce ne-am mutat impreuna au venit cu cate o fatza lunga sa ma intrebe daca sunt suparata pe ele sau ce se intampla, dom'le, cu mine dimineata la cafea. Pt ca eu dimineata nu pot comunica. In primul rand ca fac si eu parte din categoria celor care se trezesc de-a binelea pe la jumatatea dusului, dupa ce suna doua ceasuri la distanta de vreo 10 minute unul de altul, sotul se trezeste sa faca cafeaua, etc. In al doilea rand, dupa ce sunt treaza, spalata, imbracata, zac vreo 10 minte cu cafeaua in fata si am o atitudine ostila Nu numai ca nu pot comunica dar nici nu vreau, e ca si cum as fi intr-o fortareata numai cu gandurile mele si cineva forteaza intrarea. In timpul asta rotitele incep sa mi se invarta, incep sa ma gandesc la ce am de facut peste zi, etc, dar nu pot sa verbalizez si de multe ori ma surprind ca atunci cand barbatu-meu zice ceva ma gandesc "io-te si la omu' asta, are limbaritza de dimineata" - atat de ciudat mi se pare sa conversezi in acele momente de restriste pt sufletul meu in care eu trebuie sa ma mobilizez sa-mi incep ziua - sacrilegiu dom'le!! ...Aaaaaaah, si asa am fost intotdeauna, si cand mergeam la gradinita dormeam in timp ce bunicul ma imbraca. Sa-l vedeti in schimb pe fiu-meu cum sare din pat la 7 dimineata, indiferent la cat se culca seara, indiferent de sambata - duminica, si plonjeaza direct la masa (cred ca as innebuni sa imi dea cineva sa mananc imediat ce ma ridic din pat)...

_

Exact la fel si eu, parca ai fi sora-mea geamana. Uneori mi-e atat de rusine de fata mea de dimineata ca-mi vine sa intru in pamant!

Daniella, mama lu'Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

he he....
eu nu vorbesc acasa, dupa ce ma trezesc, dar pina la job imi trece supararea- pentru ca ma relaxez in masina, vreo juma de ora, ascultind muzica si conducind la viteza de croaziera...

Si oricum de obicei intarzii vreo ora, deci daca nici atunci cind ajung n-as comunica... ar fi cam dificil.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

cata asa sunt si eu..dar al meu s-a invatat cu mine,mai greu cand vine cate o prieten la noi,sau mergem noi la cate cineva si efectiv toti au impresia ca-s suparata
Cu trezitul...e greu,e greu...foarteeee greeeeeuuu..La mine singura chestie care ma face efectiv sa sar in picioare e sa aud o bufnitura puternica..atunci in 2 sec is in picioare..Am mai patit aici,cand mai zdupaie femeia de face curatenie si mai da cu cate ceva in usa..
In rest..vesnicul 5 min..care se face o ora..vesnica fata ostila..chiar si cu cafeaua sub nas tot imi ia o groaza sa ma trezesc..
Mi-as dori sa ma trezesc mai devreme..efectiv pierd o gramada de timp dormind...insa nu pot..nu mai spun ca daca nu dorm cat trebe nu-s buna de nimic..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babisa spune:

Mai fetelor,eu acum am realizat ca voi pierdeti timp si la cafea...pai alea 15-20 min opierdute la cafea ,mai bine le dormmmm.Eu nu beau cafea ,mi se pare amara,niciodata nu am simtit nevoia de asa ceva ,cutoate ca am fumat 10 ani de zile...mai beau si eu din gand in gand ness,dar il savurez in timp ce imi fac treaba...adica nu stau ca mama mea care se trezeste si sta 20 min in fata cafelei pana se apuca de treaba...mie una mi se pare pierdere de timp.Nu e mai indicat sa dormi timpul ala si cafeaua sa o beo la serviciu??Chiar este adevarat ce zice mama...ca se simte ca batuta pana nu isi bea cafeaua dimineata??Noroc ca am scapat de viciul asta

http://pg.photos.yahoo.com/ph/erin_rux/album?.dir=/37ca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Aveti noroc de copii dormiciosi bag seama.

Vi-l imprumut pe Seb al meu o saptamana si apoi nu mai aveti probleme cu trezitul dimineata.

La 06h10 fix striga dupa mama-sa sau tata-su, depinde de preferinta in dim. respectiva. Sambata si duminica inclusiv.... si nu are rost sa incerci sa dormi apoi ca nu tine...Noroc ca mai doarme la pranz si astfel mai profitam si noi duminica.

http://community.webshots.com/user/delphinoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

quote:
Originally posted by Babisa
Nu e mai indicat sa dormi timpul ala si cafeaua sa o beo la serviciu??

Io beau si la serviciu

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Off!!
Si eu care credeam ca m-am nascut cu lipsa de somn si voi muri din asta!!!!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

OF!Si mie mi-e tare greu dimineata,ma trezesc la 6,cand suna telefonul simt ca innebunesc,dar de obicei ma ridic imediat,pun mancarea copilului pt. scoala in timp ce curge cafeaua,merg la dus si cand ies cafeaua e gata,apoi ma fardez in timp ce imi beau cafeaua,trezesc copiii,le dau de mancare la 7.20 plecam.Cand ajung la scoala e ok,pana la 10,la 10 as dormi pe jos daca as putea.Pana pe la 12 sunt varza,apoi imi revin.Dar in vacante dorm si pana la 11,daca se poate.
Seara nu am somn oricat as incerca sa adorm.Am luat si pastile dar nu vreau sa abuzez,asa ca ma chinui,
Pana nu am avut copii,nu era problema asta.Iar pana sa mearga baiatul la scoala,imi puneam ore de la 10-11,ma trezeam ii pregateam de gradi si inapoi la somn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
Originally posted by Babisa

Mai fetelor,eu acum am realizat ca voi pierdeti timp si la cafea...pai alea 15-20 min opierdute la cafea ,mai bine le dormmmm.Eu nu beau cafea ,mi se pare amara,niciodata nu am simtit nevoia de asa ceva ,cutoate ca am fumat 10 ani de zile...mai beau si eu din gand in gand ness,dar il savurez in timp ce imi fac treaba...adica nu stau ca mama mea care se trezeste si sta 20 min in fata cafelei pana se apuca de treaba...mie una mi se pare pierdere de timp.Nu e mai indicat sa dormi timpul ala si cafeaua sa o beo la serviciu??Chiar este adevarat ce zice mama...ca se simte ca batuta pana nu isi bea cafeaua dimineata??Noroc ca am scapat de viciul asta

Pai eu nu pot sa ma trezesc altfel. O fi de vina si tensiunea mica?

A, si altceva: imediat dupa ce ma trezesc, parca am mainile "moi" - daca trebuie sa desfac capacul unei sticle de suc, il rog pe barbatu-meu sa o faca.... N-am fortza. Deloc. Parca sint anesteziata vreo 5 minute.

Elise

Mergi la inceput