Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (14)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

MariaAlexia ti-am trimis un PM!
Am pus trei poze aseara in albumul Simon! Kiar nu-ti pare ca seamna o leaca cu al tau

Felicia, eu m-am saturat pina acum de kk cu mucozitati!
Mucozitatile din kk arata exact ca mucisorii din nas, prinde pampersul cu doua degete si vezi daca kk se intinde.

Cristina Baku & Simon(26.12.2005)

pictures:
http://uk.photos.yahoo.com/gbuluci

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65676&whichpage=4" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fee spune:

Buna fetelor ,

Va multumim pentru urari si spunem si noi cu intarzaiere la mai multe luni si la mai mare pentru toti bebelusii !

Din pacate eu intru mai rar, dar incerc sa recuperez

PT tabel :

la 0 luni : 2.970 g si 47.5 cm
la 1 luna : 3.700g si 52cm
la 2 luni : 5.400 g si 56 cm

pt 3 luni avem marti vizita la pdiatrl pentru al doilea vaccin ( de fapt acelasi ca la doua luni , doza a doua )

Noi am inceput sa bem suc de portocale cate 60 ml pe zi ( de doua ori 30 ML )si mi s-a zis ca daca am incepu cu sucul de portocale sa ii dau numai pe acesta o saptamana ,asa se verifica mai usor daca este alergic sau daca nu ii face bine la stomac ; dupa asta introduc un alt suc si la fel , il incerca o saptamana ( combinat cu suc de porto ) si daca ii prieste incercam altceva .

Alina , o sa pun skype si o sa te sun , promis , juré :))

In rest noi suntem bine , au inceput comediile ,nu mai doarme ziua decat cate o jumatate de ora intre mese , n rest trebuie sa il amuzam ,

pupici la mamici si bebelusi

Monica et Daniel (04.11.2005)

ÉPICTÈTE

« N'essaie pas que ce qui arrive arrive comme tu veux, mais veux ce qui arrive comme il arrive, et tu couleras des jours heureux. »
<VIII p.1114>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo_banu spune:

Hei, fetelor! La noi in oras ninge de nu se mai opreste, zici ca-i o pagina de poveste. Tocmai a mancat si Stefania si se uita acum la bec...e fascinata de lumini si luminite, si pitici pe pereti. Daca o duc undeva sa stea (adica la mama), nu prea e in largul ei si e cam agitata, dar cand venim acasa....oh joy!. Sunt cam trista cu vremea asta ca o sa cam stam pe acasa si nu o sa dam cu nasu' pe afara.
Va mai comunicam si alte rapoarte cat de curand. Se pare ca vremea de afara o influenteaza pe Stefi si e cam somnoroasa, asa ca pot scrie cat de cat.

Teo si bb Stefania Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns proadelina spune:

Buna fetelor! M-am straduit sa scriu un mesaj, dar se pare ca l-am pierdut, asa ca incerc din nou. As vrea sa dau si eu datele lui bebe Albert Alexandru, pentru a le trece in tabelas:
- la nastere: 55 cm si 3 900 g;
- la o luna : 57 cm si 4 400 g;
- la 2 luni : 60 cm si 6 000 g.
La noi toate bune si frumoase. Asta-noapte am adormit numai la 3, pentru a trebuit sa ne rasfatam. In rest scoatem numai sunete de viitor razboinic ("al luminii"e deja luat :)) ). A revenit la sentimente mai pasnice in ceea ce priveste sanul matern.

Adelina si bebe Albert (16.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Buluci nasol, asa a fost kk azi dimineata! Sa vedem verdictul pediatrei diseara

Mergi la inceput

Nu mai stiu cine spunea ca avea probleme cu bubite sau cosulete
Daniel are tenul atipic si imi face niste plagi rosii pe frunte si pe nas si am incercat toate cele si nu a mers
Acum folosim o crema de la uriage cu zinc si cupru pentru ten atipic , aseptica si nu mai avem probleme ;

ca tot vorbeati de biberoane , noi folosim avent si sunt foarte bune cu conditia sa luti tetine in functie de varsta
cat despre pampersi, noi am luat nr 3 dar le gasesc nule pe langa cele de la huggies care sunt elastice si au si o capacitate mai mare .

ÉPICTÈTE

« N'essaie pas que ce qui arrive arrive comme tu veux, mais veux ce qui arrive comme il arrive, et tu couleras des jours heureux. »
<VIII p.1114>

Mergi la inceput

am pus poze noi in contul comun

pupici

ÉPICTÈTE

<VIII p.1114>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Fetelor, spuneti-mi si mie ce fel de calciu siropel dati voi bebelacilor. Nici eu nu am gasit calciu gluconic ... oricum vine maine asistenta sa ne faca un D3 si o intrebam si pe dansa.

Mai povestise p-aici cineva despre niste "scoici" protectoare ptr. sani de la Farlin. Sunt din plastic si cu silicon pe partea interioara ? Am vazut asa ceva la Sensi Blu si nu sunt sigura ca acestea sunt (cca. 140.000), pentru ca am inteles ca au fost bune si as vrea sa incerc si eu sa vindec un san "ranit".

Pupici,

Camelia & Daria

DARIA
http://b1.lilypie.com/9BDXp2.png

Poze Camelia si Alexandra Daria (02.01.2006)

"Bitter are the tears of a child: Sweeten them./ Deep are the thoughts of a child: Quiet them./ Sharp is the grief of a child: Take it from him./ Soft is the heart of a child: Do not harden it."

- Pamela Glenconner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

quote:
Originally posted by Buluci

MariaAlexia ti-am trimis un PM!
Am pus trei poze aseara in albumul Simon! Kiar nu-ti pare ca seamna o leaca cu al tau

Acum parca incep sa semene in poze, dar la nastere erau total diferiti!
Am vazut mesajul, am raspuns...

Maria & Cristian (22 dec 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns proadelina spune:

Multumim ca ne-ati pus si pe noi in tabel.

Adelina si bb Albert (16.11.2005)

Mergi la inceput