sarcina dupa anticonceptionale

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

daniela: eu am luat pilule vreo 6 ani insa daca as mai avea vreodata sansa sa aleg o metoda de contraceptie as alege fara nici un dubiu: prezervativul! ... sau abstinenta!
asta e sfatul meu: prezervativul!

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

DANIELA! Subscriu si eu la ce au zis fetele...Prezervativul este cel mai sigur,cu AC ai o grija in plus si doamne fereste...complicatii mai tarziu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

fetele,eu iau anticonceptionale de prin iunie anul trecut , iau Desorelle . pana acum chiar sunt multumita de ele,imi vine ciclu regulat acesta a fost primul motiv pt care le-am si luat ciclu imi intarzia vreo 2-3 saptamani uneori chiar mai mult. si asa am preferat sa le iau ,dar stiti e grija aia sa nul e uiti sa le iei la ore exacte, e bine ca in caz ca nu le iau la ora fixa am timp vreo 36 ore sa le iau.
vorbeam cu al meu viitor sot si vrem la anul viitor sa incepem sa ne apucam de treaba la capitolul Bebe ,si zicea el sa fac o pauza de 2 luni sa se elimine pastilele din oragnism.
a mai folosit cineva Desorelle? ma va afecta in vreun fel ca am luat pastile?

ziua nuntii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

quote:
Originally posted by voicu_bebi

fetele,eu iau anticonceptionale de prin iunie anul trecut , iau Desorelle . pana acum chiar sunt multumita de ele,imi vine ciclu regulat acesta a fost primul motiv pt care le-am si luat ciclu imi intarzia vreo 2-3 saptamani uneori chiar mai mult. si asa am preferat sa le iau ,dar stiti e grija aia sa nul e uiti sa le iei la ore exacte, e bine ca in caz ca nu le iau la ora fixa am timp vreo 36 ore sa le iau.
vorbeam cu al meu viitor sot si vrem la anul viitor sa incepem sa ne apucam de treaba la capitolul Bebe ,si zicea el sa fac o pauza de 2 luni sa se elimine pastilele din oragnism.
a mai folosit cineva Desorelle? ma va afecta in vreun fel ca am luat pastile?

ziua nuntii

Eu am luat Desorelle aproape trei ani. Din pacate nu stiu sa-ti spun ce si cum afecteaza, daca afecteaza, pt ca acum sunt si eu in plin proiect BB. Am facut analize cand inca le mai luam, asta la sugestia dr-lui. le-am lasat din februarie. Primul ciclu fara pastile s-a lasat asteptat. Acum sa vad luna asta cum va fi... O sa te tin la curent daca vrei.

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

da chiar ma intereseaza sa vad . oricum trebuie sa ma duc si eu la ginecolog ,cand e sa renunt la ele sa vedem.

ziua nuntii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela88 spune:

va multumesc foarte mult fetelor pt sfaturile voastre!de boala nu cred k sunt probleme, mi-ar fi zis dak ar avea o complicatie ma gandesc...am o anumita incredere in el in aceste subiecte atat de serioase, dak ar avea ceva nu mi-ar fi propus sa nu mai folosim "balonasele".si sincer ink nu sunt sigura dak sa iau sau nu .Doctorita zice ca in zilele de azi nu duc la consecinte negative aceste pastilute si sunt cele mai sigure anticonceptionale si cele mai bune pt adolescentii care nu doresc bb.eu analizele la sange le-am facut deja..maine ma duc sa le iau cred..si la ginecolog voi merge sa vad dak le pot lua sau nu....apoi voi decide...mai da-ti-mi sfaturile voastre!va ms mult de tot!

Mergi la inceput