sarcina dupa anticonceptionale
Raspunsuri - Pagina 7
AngeliquedeS spune:
Buna, fetelor.
Roxygeo, stai linistita ca vorbim cu tine.
Eu azi sunt in a 10-a zi de duphaston. Trebuia sa iau pastila de azi, ultima, si dupa 4-5 zile trebuia sa imi vina ciclul cel putin asa mi-a spus medicul. Or, mie in dimineata asta mi-a venit. ieri am avut numai o mica pata maronie dar dimineata mi-a venit cum trebuie. Nu stiu ce sa spun, daca e normal sau nu. A mai patit cineva asa ceva? Oricum in dupa-amiaza asta o sa sun la doctor sa il intreb.
Eu iau acid folic de cand am terminat cu pilulele, adica de pe 2 februarie. Medicul nu mi-a spus ca ar trebui sa fac pauza daca nu raman insarcinata, din contra stiu ca este bine sa iei cel putin 3 luni acid folic zilnic inainte sa raman.
A mai patit cineva chestia cu Duphastonul? Sper numai fetelor sa nu ne fi distrus cu pilulele astea....
Pupici,
Angelique
pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
luna de miere
marinar spune:
Angelique m-a bucurat ca mi-au venit rushii pt ca stiam ca nu e bb- test negativ. Asa ca incepe o noua luna in care pot sa sper
va pup pe toate
marinar
http://pg.photos.yahoo.com/ph/msailor22/album?.dir=a71d&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
bubulina1 spune:
Buna fetelor, tocmai am descoperit pe net un articol legat de conceptie si AC si ma grabesc sa vi-l dau si voua.
http://www.menstruation.com.au/fertility/thepill.html
Mult succes!
Speranta moare ultima!
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by AngeliquedeS
Eu iau acid folic de cand am terminat cu pilulele, adica de pe 2 februarie. Medicul nu mi-a spus ca ar trebui sa fac pauza daca nu raman insarcinata, din contra stiu ca este bine sa iei cel putin 3 luni acid folic zilnic inainte sa raman.
Pt acidul asta folic tb sa merg la medic pt consultatie sau il pot lua direct ?

AMR 2 luni + ... pana la nunta
Foto
AngeliquedeS spune:
quote:
Originally posted by Raza de soarequote:
Originally posted by AngeliquedeS
Pt acidul asta folic tb sa merg la medic pt consultatie sau il pot lua direct ?
AMR 2 luni + ... pana la nunta
Foto
Fara reteta. Costa 10.000 cutiuta cu 30 de pastile. Eu de ieri am terminat cu rusii si m-am reapucat de treaba.
Pupici,
Angelique
pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
luna de miere
Raza de soare spune:
Multumesc, fetelor ! asadar, voi trece pe la farmacie... 
AMR 1 luna + ... pana la nunta
Foto
daniela88 spune:

Buna fetelor.eu peste un pic trebuie sa fac 18 anisori, si mi-am inceput viatza sexuala doar de o luna si prietenu meu deja m-a intrebat daca vreau sa folosesc pilole.sincer nu stiu ce sa fac!am fost la doctorita de familie si m-a trimis sa fac analizele de sange si la ginecolog sa vada dak e tot ok.analizele la sange si texul de barza trebe sa-l iau saptamana asta..dar la ginecolog doar luna viitoare o sa merg..si dupa toate aceste o sa-mi spuna doctorita dak pot sa iau sau nu anticoceptionalul.MA TEM! binenteles ai mei nu stiu nimic.nu credeti ca sunt prea mica pt a ma umple cu aceste pastile??sau e bine ce fac pentru a nu risca vazand k sunt prea tanara sa am bb?credeti k e mai bine cu balonasele??Help!plz.mersi mult la toate!V-am pupat

marinar spune:
quote:
Originally posted by daniela88![]()
Buna fetelor.eu peste un pic trebuie sa fac 18 anisori, si mi-am inceput viatza sexuala doar de o luna si prietenu meu deja m-a intrebat daca vreau sa folosesc pilole.sincer nu stiu ce sa fac!am fost la doctorita de familie si m-a trimis sa fac analizele de sange si la ginecolog sa vada dak e tot ok.analizele la sange si texul de barza trebe sa-l iau saptamana asta..dar la ginecolog doar luna viitoare o sa merg..si dupa toate aceste o sa-mi spuna doctorita dak pot sa iau sau nu anticoceptionalul.MA TEM! binenteles ai mei nu stiu nimic.nu credeti ca sunt prea mica pt a ma umple cu aceste pastile??sau e bine ce fac pentru a nu risca vazand k sunt prea tanara sa am bb?credeti k e mai bine cu balonasele??Help!plz.mersi mult la toate!V-am pupat
tu ai chiar asa de multa incredere in prietenul tau??????
parerea mea este ca ar trebui sa uzezi "balonasele", te feresc nu numai de bb ci si de multe boli cu transmitere sexuala.
Ai grija de tine!!!
marina
pozici