Mamici martie-aprilie 2006 (44)
Raspunsuri - Pagina 3
tania2 spune:
tcelen, acum am vazut pozele. E frumoasa, frumoasa, fromoasa, o comoara , o bijuterie, sa va traiasca sa fie sanatoasa si sa aiba mult noroc!
Sa fiti fericite invingatoarelor!
Nu stiu ca sa va mai scriu ca mi-au dat lacrimile.
pupici
bb si tania
http://community.webshots.com/user/red_tania
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;19/st/20060414/k/e50a/preg.png
doublemom spune:
tcelen felicitari pentru minunea de fetita frumoasa !!! Sa va creasca mare si sanatoasa si va bucurati de ea !!
Trista si revoltatoare povestea ta dar cel mai bine e sa uitati cat mai repede si sa va bucurati ca familia voastra este acum acasa si in siguranta! Felicitari si curajosului tau sot!
Miha 33+
pozici
ANDREEA GEORGIANA spune:
Laura Ioana,am pus 140 de ochiuri si am folosit 12 scule(sau sculuri),intrucat am lucrat cu fir dublu.Un rand pe fata,un rand pe dos,iar primele randuri si ultimele,precum si primele si ultimele ochiuri din rand,le-am lucrat ,,bob de orez,, ,ca sa nu se rasuceasca marginile.In plus am facut marginuta crosetata.Am mai pus o poza,dar nu stiu daca te satisface.
Tcelen,sa va traiasca MINUNEA de fetita.Este frumoasa foc si vesela.Daca baietelul este al tau,fetita este toata a lui tati!
ANDREEA GEORGIANA +31 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
kim spune:
Tcelen, doamne prin ce ati trecut! Ma bucur ca s-a terminat cu bine, sa ne trimiti poze cu lupatatoarea vostra mica!
Am vazut poze frumoase cu ileana si cu dananita (si smecheroasa de Sisi), cine urmeaza?
Aida, gasesti borduri super frumoase la Walmart, Toys'r'us, sau magazine de decorari interioare. De ex., eu am luat bordura, autocolante, veioza, etc.( cu Winnie), gasesti tot felul de personaje din desene ori imagini placute pt copii.
Loriana, si eu as prefera sa dorm pe spate la cat de greu a devenit sa dorm pe o parte sau alta, oare e safe pt bebe?
Ma duc sa fac ordine prin dulapuri. Pana mai pot sa ma misc, in afara de plimbarea obisnuita, in fiecare zi mi-am propus sa fac ceva prin casa (ieri de ex. selectie si ordine la acte si hartoage, curatat baia, etc).
31+
KIM & p’tit bout d’chou 
photos
kim spune:
Tcelen! Acum am vazut-o si eu pe frumoasa Ana-Maria, pai e strong fata, intr-adevar o luptatoare, si ce parut fain are!
31+
KIM & p’tit bout d’chou 
photos
mihaser spune:
Salutare!
Tcelen si Silviu SA VA TRAIASCA BEBELINA! E frumoasa foc! Daca aveti nevoie de cineva care sa-l bata pe barbarul ala de doctor eu una ma ofer!
Nshiro ma bucur ca ti-au placut pozele! Vroiam sa pun doua poze cu burtica, dar tati le-a facut si a uitat pe unde le-a descarcat :(
Fetelor azi a stat baiatul meu bine mersi pe ficatul meu vreo 6 ore...am crezut ca mor de durere...nici sa respir nu puteam! A fost ciudat...eu la 31+ nici nu stiu ce-s alea contractii, iar dureri mai lungi de 2 min nu am avut...Anyway bine ca m-a iertat intr-un final!
Pupici pe burtici!
31+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mihaser/my_photos
Mihaela
ama_kaly spune:
Am venit de la doctor!!!
Bebe e un grasun,are 1300gr la 27sapt,evident iar pare mai mare decat este.
Suntem deja asezati cu capul in jos..dar ma gandesc ca o sa se mai schimbe pana la nastere sau nu?Oricum poate sa stea cum vrea el ca departe de mine gandul de a naste normal!![]()
Colul e foarte bine,s-a mai lungit..luna trecuta era de 25mm acum are 28mm,e inchis si rezistent!
Mi-a dat in continuare sa iau materna,peste 2saptamani mi-a zis sa incep sa iau Tardyferon ca de atunci isi face bebe rezervele de fier si Polygynax ovule ca mi-a iesit secretia abundenta polimorfa..ce-o mai fi si asta nu stiu..
Am intrebat daca am vreo infectie si mi-a zis ca nu.Mi-a luat tensiunea..o am 12,e foarte buna.M-am cantarit..am luat 10kg pana in momentul actual
, si am primit si carnetul gravidei impreuna cu ghidul femeii gravide!
Tcelen ai o printesa tare frumoasa!!!Sa va traiasca!!!
Saraca de tine prin ce a trebuit sa treci..bine ca a trecut si ca acum sunteti bine!!te
si pe tine si pe bebelina!io
27+ cu
Seby
Poze cununie
Poze mami si bebe
Poze Craciun,Revelion si cu burtica Bebe
Diana1968 spune:
Tcelen, chiar ca e frumoasa fetita si binne facuta. Acum am vazut si eu pozele. Da ce par des si blond are?! Si mie mi se pare ca seamna cu tatal. Sa va traiasca si sa fie fericita, sanatoasa si norocoasa.
Laura Ioana, exact asa simt si eu : dureri intre picioare. Nu am zis ca mi-era rusine si am vazut ca nu se mai plane nimeni. Pur si simplu simt ca ma dezmembrez sau ma desir cand mer.
Tania2, de bucurie ca am slabit un k am facut azi niste clatite f. bune, mi-am cumparat dulceata de portocale si am mancat vreo 5 ( ca doar trebuia sa le ust si cu miere, sau alte tipuri de dulceata din camara). Da sa stii ca nu m-am infometat, doar ca nu am mai mancta dulciuri, nu am mai baut sucuri dulci si nu am mai mancat paine. Plus mancare mai mult fiarta si fara sare. sta a fost reimul. PLus mult mers pe jos si cateva exercitii pt. fund.
alinaalex spune:
TCELEN si PRINTESA ta

!!!
Imi pare nespus de rau ca a trebuit sa treci prin asa ceva, dar...totul e bine cand se termina cu bine! Sa-ti traiasca bebelina si sa creasca sanatoasa si frumoasa!
Asta se intampla din pacate in spitalele din Romania secolului XXI, unde niste ciubucari iti strica o ocazie care ar trebui sa fie cea mai fericita! O sa treaca multa vreme pana cand o sa se schimbe si mentalitatea de comunisti...
Bine ca ati ajuns acasa! 
Fetelor, vad ca pispirelul meu si-a facut deja multi fani printre voi, de cand cu sutul in castronul cu popcorn! Si unde mai puneti ca , dupa DPN, ar trebui sa fie in zodia berbec...adica cu cornitze
!!! Va dati seama ce ma asteapta, daca inca din burtica ma pune la punct, manca-l-ar mama pe el...![]()
![]()
![]()
![]()
El e seful

ALINA si BB
31+
Diana1968 spune:
Tina, eu din ce am citit, asta nu inseamna ca te contrazic, in ultimele saptamani (37...40) bebele are oranele formate si el doar ia in reutate, isi formeaza muschii si isi intareste sistemul imunitar. E adevarat ca ii este mai bine in interior dar se descurca sin exterior. Sunt atatea cazuri de nasteri la 37 sapt. si copiii sunt sanatosi. Cel mai apropiat ex. mi-e cumnata mea care a nsacut la 37 sapt. si a plecta acasa cu baietelul de 3,050 K dupa 3 seri petrecute in spital. E drept doar pielea ii era mai rosie decat la fetita ei pe care o nascuse la 40 saptamani.
Oricum nu e dupa mine. Dr. al meu nu se lasa impresionat de planerile mele si face doar ce vrea el. Nu l-a impresionat nici operatia mea de hernie de 10 cm cand i-am aratat-o si i-am zis ca vreau cezariana ca sa nu fac din nou hernie. (eu asa stiam ca daca ai o operatie mare pe burta nasti prin cezariana).
Atat l-a impresionat ca e bebele pelvian si considera ca nu mai are cum sa se intoarca (pt. ca este deja f. mare si uterul meu e riid).