Mamici martie-aprilie 2006 (44)
Raspunsuri - Pagina 10
Tina_Welsh spune:
Kim,Ama_Kaly,Laura_Ioana,Delia,Mihaser,Catrinel_17, multumesc de aprecieri.
Ma bucur ca v-a placut si da intr-adevar,a meritat tot efortul!Multi 

Dea0277,atunci ia Persil Non-Bio ca e foarte bun.EU stiu pentru ca le-am incercat deja pe pielea mea ca sa vad cum sunt si sa fac o alegere corecta pentru bebe.Vezi ce printesa ai?Ti-am zis eu ca bebelinii de martie-aprilie sunt niste luptatori.Felicitari pentru puiutzul care creste mare mare si papa singurica si sta in patuc!Mai vrem pozici!SA va ajute Dumnezeu sa o luati acasa cat mai repejor!
Nshiro![]()
![]()
.Multumesc.La doctor,mi-au facut masuratoarea cu Centimetrul pe burtik,si se pare ca bebe e mai mic cu 2 saptamani si de-aia mi-a facut programare la eco maine.SA speram ca totul va fi bine si asta cu centimetrul e mai mult fictiv.A zis ca s-ar putea bebe sa nu fie in pozitia optima de masurat si etc..asa ca maine la 3 vedem.
Eu ma duc la cursurile de prenatal.Va pup si o zi frumoasa.Am sa va scriu cand ma intorc!
Tina
and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea
adar spune:
Pupam fetele
!
Sper ca v-au trecut supararile si ca v-ati revenit la cap
, ca altfel fac urat!
1. SILVIU - cred ca esti cel mai adevarat tatic din lume. Felicitari pentru minunea de fetita si sa va dea Dumnezeu tot ce e mai bun pe lume.
2. TCELEN - iarta-ma, dar nu m-am putut abtine sa nu-l laud pe el...te sarut si sper din inima ca esti bine, ca vei trece peste povestea asta trista si ca Ana-Maria iti va umple inima de bucurie.
3. TINA - am vazut pozele si m-am enervat...
...pai tu ai cumparat pana si cremutele de care vei avea nevoie????? Ca eu abia am reusit sa iau niste "chiloti" (body, bluzici...) si nu mi se pare corect....
Sa stii ca ai o camera super frumoasa.
4. BUN VENIT FETELOR NOI, sarcina usoara si muuuuult calm.....
la noi e totul OK pana in prezent, bebelina misca toata ziua si toata noaptea, doarme cand lucrez eu si cand vreau eu sa dorm....e treaza si se joaca! Asta e, m-am resemnat. La noi noptile sunt tot mai lungi, mai grele...la voi cum e?
Va pupam si va dorim tot ce e mai bun!
adar si bebelina MAIA
minunea mea
catrinutza spune:
si continuam in acelasi stil.....
Daca o persoana cu mai multe personalitati incearca sa se sinucida, este considerata o situatie de luare de ostatici?
Daca faci dragoste cu clona ta, te masturbezi?
Ce faci cand vezi ca un animal pe cale de disparitie manaca o planta pe cale de disparitie?
O broasca fara carapace este fara locuinta sau dezbracata?
mai foram si poate mai gasim una alta
Daca uleilul de masline e facut din masline, uleiul de bebelusi din ce e facut?
De ce eutanasia se face cu seringi sterilizate?
De ce cand un barbat ii vorbeste unei femei urat, este hartuire sexuala, iar cand o femeie ii vorbeste urat unui barbat este 30.000 lei / minutul?
Daca azi sunt 0 grade si maine va fi de 2 ori mai frig, cate grade vor fi?
Daca americanii arunca cu orez la nunti, japonezii la nuntile lor arunca cu hot-dog?
De ce nu mai exista sinonim pentru cuvantul sinonim?
De ce lichidul de vase contine lamaie, cand sucul de lamaie contine chimicale?
De ce spalam prosoapele de baie, nu suntem curati cand le folosim?
Daca oamenii vad pasarele cand se lovesc la cap, ce vad pasarelele cand se lovesc?
Daca omul a evoluat din maimuta, de ce mai exista si maimute?
un puiutz de moldovean
buritici burticoase si alte poze mumoase
catrinutza gravidutza
onsami spune:
draga ameluta, nu m-ai botezat. onsami este de fapt anagrama de la Simona. care simona din cele 6 care ti-au fost colege de facultate? simona patru, actuala dinu!!!!!!!!!

hai ca ti-am facut surpriza. ti-am vazut pozele de la nunta. tare frumoase. uite nr. meu de telefon: 0351/411005 sau 0251/548738 sau 0723/469541. poate nevedem la o prajiturica. eu stau prin Rovine.
Nshiro, hai sa vad ce rezumat pot sa fac din carte, ca sunt cam multe pagini.tehnica alaptarii: mama ofera sugarului sanul(mamelonul si aureola) cuprins intre degetul aratator si mijlociu, avand grija sa nu impiedice respiratia nazala.sugarul va fi intors putin pe o parte, cu capul in unghiul format de brat si antebrat. important>:
- ca orice lucru nou, tehnica alaptarii se invata
cat alpteaza, lauza sa fie calma, sa nu i se faca observatii. acasa va alapta singura, fara consilieri care o sustrag si il tulbura pe sugar. (asta le-am spus-o la toate partile feminine din familie!)
sugarul se harneste in stare de veghe, flamand si uscat, nu mai mult de 10, max 15 minute(altfel, scade secretia de lapte si bebe adoarme la san)
-f. imp; SA NU LASI PE BEBE SA ADOARMA, DACA ADOARME, mama misca putin mamelonul si il retrage.
sfaturi babesti de evitat:
orarul fix, cu infometarea si ignorarea copilului intre mese (parerea mea, educatie spartana!)
analiza laptelui: ca e prea apatos si nehranitor, sau prea tare (acesta e citat!)sunt gresite si nu trebuie sa duca la intreruperea alptarii daca se introduce biberonul, copilul se lenseste, vrea doar de la biberon deoarece cand suge la san el face un efort mult, mult mai mare.
cantarirea zilnica
mulgerea (ce termen urat mi se pare)daca par noduli, nu dai fuga la nu stiu ce prietena sa ta mulga ci bagi tot sanul in apa calduta vreo 10 minute si pui mai des copilul la acel san.
si ultima mai importanta: aprecierea lattelui ca fiind necorespunyator dup[ felul scaunelor bebelului.
singurul criteriu in aprecierea alimentatiei naturale e crestera corespunyatoare in greutate.
hai c-am scris destul. daca mai aflu ceva scriu cu drag pentru mamaicile DC

onsami- 34 sapt si bebe de 2, 495Kg
andra_simona spune:
SALUTARE BURTICUTZE
Am aparut si noi pe aici
.Cu vesti nu prea bune.Stiti ca m-am simtit super rau.E am fost la dc si mi-a dat tratament 5 zile ci gynipral si m-a trimis sa imi fac o ecografie.Am fost la eco dar nu la una 3D,la una normala si mi-a spus ca bebe e f bine,vu caputu tot in jos,insa mi s-a lasat burtica iar dc a zis ca sarcina e f jos si imi recomanda repaos total la pat.Maine ma duc la dc meu ginecolog sa ii dau rezultatu de la eco si sa vedem ce imi mai zice si el.Si colac peste pupaza am inceput si sesiunea iar sambata am avut primu examen la care am stat nici mai mult nici mai putin de 6 ore.Am ajuns acasa rupta.
TINA IA SPUNEMI CUM SA FAC SA ITI LAS SI EU UN NR DE TEL SI ID MEU DE PE YAHOO?ca uite ca nu stiu ce o sa fie maine si sa stiti de mine.
felicitari pt camera lu bebe e superba.
BURTICUTZE NOI - bine ati venit printre noi si sarcini usoare si bebei miscaciosi,sanatosi si frumosi.
va pupic pe toate si tinetimi pumni maine la dc

32w
andra_simona spune:
A era sa uit medicu care mi-a facut ecografia m-a intrebat daca am pierdut lichid?Da nu a vrut sa imi spuna de ce mi-a spus sa il pun pe dc sa imi faca un control pe masa.Da pe mine m-a cam speriat pt ca am avut niste scurgeri dar dc mi-a zis ca,colu e inchis si sa stau linistita ca sigur e secretie.Atunci de ce m-o fi intrebat asta ?
Fetelor mai am si eu o intrebare pe ce parte e bine sa dormim ca soacramea ma disperat cu partea dreapta iar eu nu pot sa dorm deloc pe dreapta.Voi cum dormiti mai mult?
dananita spune:
Salutare mamicutze si burticutze!
Onsami, incearca la carrefour (patuturi la 3-3.5mil) desi nu te sfatuiesc sa cumperi din alea pt ca stiu copil care a cazut cu patut cumparat de acolo! Daca iei din acela trebuie intarit, modificat etc sau la prisma mai e un mag (si la unirea la ultimul etaj) cu patuturi si la 4-4.7mil din lemn natur, nu PFL. Noi am luat unul nici prea scump nici prea ieftin din lemn de fag cu 6.5mil. Atentie la dimensiunea patutului ca noi ne-am pacalit!! NU lasati vanzatoarele sa va spuna dimensiunile, noi aveam rulete si am avut incredere in vanzatoare si l-am luat cu 20cm mai scurt
, in plus e si o dimensiune pt care se fac saltele numai pe comanda. Cautati dimensiuni standard ex:140/70 indicata (in fct si de spatiu, desigur).Bafta la cumparaturi!
Cat despre intalnitul la spital, avem sanse mari pt ca mie mi-a zis dr ca nasc undeva intre 6-10 martie![]()
Tcelen,
ce frumusete de fata
ptiu ptiu sa nu o deochi
si ce par! i-ai facut suvitze blonde
? SA VA TRAIASCA, SA FIE SANATOASA, DESTEAPTA SI IUBITA DE TOATA LUMEA!
MP, Lumysti
Dumnezeu are grija de gravidute si bblushi!
Kit, am luat Garmastan cu 600.000 lei/2 tuburi a 20g. E scump, dar e bun, imi dau de cateva zile si deja pielea e mult mai elastica. Am facut rost de el direct dintr-un depozit de medicamente si erau ultimele 2 tuburi, nu stiu ce sa ma fac cand se vor termina
In orice caz trebuie sa ai pe cineva la o farmacie care sa se intereseze, altfel nu gasesti in Bucuresti.
Ama_kaly, tin pumnii la examen. BAFTA!
BQB, SIMONA TOMA bine ati venit! Nastera usoara si bbei sanatosi!
Tina, patutul vostru seaman cu cel cumparat de noi
Foarte frumos ai aranjat camera si hainutele sunt foarte dragalashe.
Nshiro multumesc de sfat! Burtica e cam lasata din pacate si dr a zis ca e posibil sa nastem cu vreo 2 saptamani mai devreme, dar numai daca BB e crescut bine.
Catrinutza
misto bancul cu secretara![]()

Dana & Alexandru 
POZE cu DANA
simona_toma spune:
Multumesc, multumesc, multumesc din suflet Laura Ioana si Tecla pentru ca m-ati lamurit cu CM 
Sunt foarte linistita acum.
Tina, multumesc pentru locul pe listuta si pentru pumnii stransi, o sa am mare nevoie
.Ce va invidiez pe voi, cele care o sa nasteti in strainataturi!! Va duceti la spital ca la hotel.Ferice de voi! 
ID-ul meu pe yahoo! messenger e simonatoma_26 si nr de tel. 0721320740.
Chiar va place numele puiutului meu? Ma bucur mult de tot.Sper sa-i placa si lui.Sa stiti ca si noi am facut cumparaturi, avem deja patut cu salteluta din fibra de cocos, lenjerie,Pampers nr. 1 si 2(ca nu stie mami cat o sa fie de mare bebelu'), servetele umede, ulei de corp de la Nivea, cu care se da si mami pt vergeturi si...bineinteles...hainute!!Sunt obsedata sa-i cumpar cate ceva, in fiecare zi!Noroc ca avem un tati minunat, care nu ne cearta ca suntem cheltuitori.Tati al nostru se bucura ca un copil de toate lucrusoarele lu' bebe.E un bebe mai mare si e adorabil 
Asa...acum sa va iau la intrebari.De cand trebuie sa bem ceaiurile pentru stimularea lactatiei(de chimen si anason)?Si altceva:voi faceti exercitiile Kegel?Daca da, chiar credeti ca or sa ne ajute?Eu ma gandesc ca oricum o sa fiu taiata la nastere.
pentru toate fetele
Simona
30+ si
Vladut
ileana_marius spune:
onsami, Catrinel_17, kim, Tina_Welsh, nshiro multumesc pentru aprecieri. Lucrusoarele sunt luate din Romania de mama, sora si nasa. Eu am luat doar cateva de aici si nu am inca poze, dar o sa fac si o sa le pun.
nshiro o sa ma interesez pe aici, oricum un termos micut chiar am primit de sarbatori de la colegi.
Tina_Welsh foarte frumosa camera.
onsami am scris si mai inainte, sunt aici cu un contract de 3 ani si trebuie sa lucrez sau ma intorc acasa definitiv.
Ileana
30+
Poze cu noi
Ghindoaca
cameliada spune:
salutare burtici!
Nshiro, merci pt. raspuns
;
ai dreptate, mai am putin pana vine bb. pana acum a fost bine si fizic si psihic- am luat doar 13 kg
. in afara de faptul ca am arsuri la stomac si dureri la oasele sau ligamentele dintre picioare, totul este bine, sunt vioaie. bebelusul meu este baietel si abia astept ziua de joi sa-l vedem la echo
; si eu ca si tine inca mai astept sa se intoarca, pt. ca mi-e frica de cezariana.
tu ce ai mai aflat despre bebelina ta, mai ai sperante sa se intoarca?
Ama kaly- vaccinul il protejeaza pe bb la fel cum te protejeaza pe tine de infectiile din spital. mie mi l-a facut dct-ra de fam, prima doza la sf sapt. 36 si a doua o voi face la inceputul sapt. 40. in afara de durerea locala
de la injectie vaccinul nu da nici o reactie; e bine sa-l faci.
38+