Produsele Amway...

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Laura, poate ti-a luat deo-stick-ul fara aluminiu, care, tocmai pt. ca este fara aluminiu (de aici fara pericol de cancer), tine cam juma' de zi. Si pe la jumatea zilei e bine sa il aplici din nou. Celalalt, cu aluminiu, la fel ca toate celelalte antiperspirante, tine f. bine, ba chiar foarte foarte bine, as putea spune. Stiu, pt. ca am avut si eu. Apoi, aici mi-am luat din celalalt, si de aici stiu diferenta, pt. ca le-am folosit pe aindoua. Acum, avem de ales intre a ne da (evident, si spala) de 2 ori pe zi si a nu face cancer SAU a ne da o singura data chiar in 24 de ore + riscul de a face cancer...

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

aici gasiti toate informatiile de care aveti nevoie, si chiar si in plus!

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59857&SearchTerms=amway

" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

quote:
Originally posted by daniella4

Fetelor care folositi produsele, dati-ne si noua mai multe detalii, inclusiv referitoare la pret, va rugam.

Daniella, mama lu'Alexis

daca te intereseaza preturi, da-mi te rog un email sau un pm cu produsele care te-ar interesa si iti trimit raspuns. Eu am pe cineva de la care iau mai ieftin, fara adaosul de rigoare pe care il pun toti vanzatorii.
dar daca vrei sa-ti faci o idee despre preturi in general, ti-as putea trimite un email.

Researchers have discovered that chocolate produces some of the same reactions in the brain as marijuana. The researchers also discovered other similarities between the two but can't remember what they are

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Ca preturi, culmea este ca si aici au aceleasi preturi ca in Ro, ba la unele dintre produse am vazut chiar preturi mai mici decit erau in Romania. Doar salariile difera. Si atunci, aici sint mai accesibile.

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Edessa spune:

quote:
Originally posted by gangurici_licurici

La final am spus clar ca nu ma intereseaza, aproape ca mi s-a spus clar in fata ca sunt proasta ca nu inteleg ce oportunitate mi se ofera, si s-a continuat cu insistentele, desi am avut grija sa fie foarte clar ca nu ma intereseaza, si asta pentru simplul fapt ca nu ma pricep sa vand, si nici nu ma intereseaza sa o fac. Si nu in ultimul rand am avut tot timpul impresia ca sunt la o intalnire religioasa, si nu una de afaceri, asa ca de fiecare data cand e vorba de Amway imi aduca aminte de acea intalnire, si nu ma incurajeaza in nici un fel sa cumpar nici un produs de la ei.

Ce chestie, am crezut ca numai mie mi s-a parut asa ceva...! Mi-ai reprodus trairile personale intocmai!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kerstin spune:

Am folosit doar sampoane si stick Amway, sunt bunute dar nu sunt cele mai tari de pe piata mondiala... sunt si alte produse profesionale mult mai bune...

... cel mai tare ma deranjeaza cei care comercializeaza aceste produse.... am avut batai de cap cu o doamna care m-a deranjat 6 luni seara de seara sa ma convinga sa intru in afacere, la inceput nu mi-a zis despre ce e vorba, m-am intalnit cu ea spunandu-mi ce e vorba despre un magazin virtual ... sistem VEPSO (sa nu luati teapa, in spate sunt cei de la Amway)... ca sa scap de aceasta doamna care cred ca avea creierul "spalat" am fost nevoita sa folosesc un limbaj mai dur si sa-i spun ca nu-mi place sa fiu fortata sa fac ce nu-mi place!!! Groaznic! Abia in luna DEC 2005 am scapat de ea ... din iunie ... ma teroriza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Kerstin, uite, si mie mi-a cumparat setul ala de inceput o tipa care a vrut sa ma introduca in sistem si eu i-am zis ca nu ma intereseaza. Ea nu a insistat, mi-a cumparat si cu asta basta. Nici eu nu am spus nimanui ca am cataloage etc. Eu daca aveam nevoie de ceva cumparam de la ea, fara adaos, a fost f de treaba. Iar acum am zis si eu ca pot sa comand si deja am primit doua comenzi.

E foarte urat sa insisti. Eu m-am decis sa le comercializez acum pentru cei care sunt interesati dar in nici un caz nu bag pe gatul nimanui cataloage si nu am fost la nici o intalnire de-a lor.
Deci sa nu bagam pe toata lumea in aceeasi oala :))
Eu nu tin sa conving pe nimeni sa intre in afacere ca nici pe mine nu ma intereseaza in mod deosebit, daca vand ceva bine, daca nu, nu si nici nu umblu toata ziua sa conving lumea sa cumpere.

Nu sunt cele mai bune din lume si nu zice nimeni asta, dar sunt totusi la un nivel de top fata de produsele obisnuite de pe piata, cel putin al produselor pe care le-am incercat.

Researchers have discovered that chocolate produces some of the same reactions in the brain as marijuana. The researchers also discovered other similarities between the two but can't remember what they are

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

quote:
Originally posted by Siminaf

Laura, poate ti-a luat deo-stick-ul fara aluminiu, care, tocmai pt. ca este fara aluminiu (de aici fara pericol de cancer), tine cam juma' de zi. Si pe la jumatea zilei e bine sa il aplici din nou. Celalalt, cu aluminiu, la fel ca toate celelalte antiperspirante, tine f. bine, ba chiar foarte foarte bine, as putea spune. Stiu, pt. ca am avut si eu. Apoi, aici mi-am luat din celalalt, si de aici stiu diferenta, pt. ca le-am folosit pe aindoua. Acum, avem de ales intre a ne da (evident, si spala) de 2 ori pe zi si a nu face cancer SAU a ne da o singura data chiar in 24 de ore + riscul de a face cancer...

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Laguna Beach
Beach Cities

Siminaf, am verificat eticheta : e cu Al . Si nu ma tine nici 10 minute . Merg pe strada si simt cum transpir, si ma enervez ca transpir, si transpir si mai tare ca ma enervez .

Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura si shoricutzu' Otilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kerstin spune:

Draga Jocelin, sa nu ma intelegi gresit... nu am vrut sa generalizez.... eu am povestit ce mi s-a intamplat mie.... sunt oameni si oameni....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Intr-adevar sunt scumpe , dar daca stati sa faceti socoteala cam tot acolo e cu cele pe care le gasiti in comert . De ex. un detergent lichid de vase costa vreo 40.000 lei , iar 1 litru de detergent de vase de la amway costa in jur de 300.000 lei , dar te tine 1 an de zile . Acuma daca faceti voi calculul sa vedeti ca tot acolo ajungeti , daca cumparati , sa zic , cam 10 flacoane de 40.000 lei , inca chiar mai mult .
Faceti calculul si pe partea asta , diferenta e ca trebuie platiti toti banii odata , pe cand in magazin ii dai luna de luna . Oricum calitatea nu se compara , cele de la amway sunt biodegradabile .

albumele noastre

Mergi la inceput