Produsele Amway...
Raspunsuri - Pagina 2

Edessa spune:
Mie mi s-au parut foarte scumpe...Si cam toate au cate un echivalent cel putin, care este mai ieftin, chiar daca nu se numeste <Amway>Am avut produse; au fost bune, dar nu intr-atat incat sa cad pe spate si sa uit cat au costat!

Siminaf spune:
Inscrierea la Amway merita, macar sa-ti iei tie produsele! Pentru noi ne mai luam si noi ce ne trebuie. Aici sint jale ce multe sint! Si ce de firme partenere... de astea mari, cunoscute.
Vezi ca s-a mai discutat pro/contra si pe la "Discutii generale", daca nu ma insel, cindva prin toamna.
Diferenta majora este ca... au acelasi pret si in Ro, si aici. Doar salariile difera. Evident ca aici ne permitem sa ne luam mai multe de la ei decit ne permiteam in Ro.
Si mie-mi plac detergentii de la ei si sper sa-mi iau in curind si ceva cosmeticale, ca stiu sigur de la mai multa lume (prietene) cit de bune sint.
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica

BlueEyes spune:
Am folosit shi eu produse.... Nu zic ca nu sunt bune... Pasta de dintzi e ok...si mai demult stiu ca era ceva spray pt pantofi. Dadea luciu excelent....shi tzinea mult shi bine... Acuma nu am vazut prin cataloage. Ce-i drept, preturile sunt cam mari pentru noi.
Afacerea... functioneaza pentru unii... La mine una stiu sigur ca n-ar functiona. Atata timp cat eu nu sunt convinsa ca nu-i mai rentabil sa-mi cumpar produse Amway decat clasicele produse existenet pe piata, nu cred ca ash putea convinge pe altcineva...
Nunta noastra
Marturii
Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...

anairda36 spune:
Mama mea intrase in afacerea asta de pe vremea cand nu era inca in RO si aduceau produsele din Ungaria. Am folosit produsele. NU mi-au placut. Am gasit produse mult mai bune la preturi mult mai mici. Daca iti place si ti se potriveste afacerea de timp MLM, e ok, totul e nu neaparat sa vinzi multe produse ci sa ai o retea foarte buna, ceea ce e greu, parerea mea.

lilianasoare spune:
quote:
Originally posted by ingerash
de cativa ani tot aud de prodesele astea si inca n-am reusit sa cunosc pe nimeni care le vinde. mor de curiozitate!!!!!! vreun site oficial nu au ca sa vad si eu minunea?
Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stiecine se poate îndragosti de zâmbetul tău!
salutare tuturor !!
Am citit mesajele voastre despre produsele Amway si mi-am dat seama ca nu prea aveti informatii corecte despre ele sau despre afacere.
Eu cu sotul meu suntem in afacerea Amway si am gandit si noi la fel ca unele dintre voi. Insa folosim produsele de ceva ani si nu mai credem lucrurile astea. Produsele sunt foarte bune si merita sa le cumparati in locul oricaror alte produse de pe piata iar oportunitatea de afaceri este foarte buna, mai ales daca lucrati impreuna cu compania de consultanta Network twentyone...
Daca este cineva interesat de mai multe info "de la sursa" scrieti-mi pe lilianasoare2006@yahoo.com
Va stam bucurosi la dispozitie cu orice doriti.
Puteti vizita www.vebso.ro (folositi codul soare ca indrumator)

loneanbianca spune:
Sunt scumpe dar merita! Eu am folosit multe din produsele cosmetice si...nu numai...Sunt de calitate, locul 4 in lume.(S. Stone de ex le foloseste). Daca iti permiti merita sa incerci....oricum te tin 1 an cremele sunt concentrate si chiar nu e nevoie sa pui putin....atita ca dai banii inainte, caci oricum iti trebuie 2-3 creme pe an.
Afacerea in sine...daca ti se potriveste doar!
Bianca
http://community.webshots.com/user/biancaloneanPoze[/url
"Traim intr-o era in care pizza ajunge la noi acasa mai repede decat
politia."
-- Jeff Marder.

daniella4 spune:
Fetelor care folositi produsele, dati-ne si noua mai multe detalii, inclusiv referitoare la pret, va rugam.
Daniella, mama lu'Alexis

gangurici_licurici spune:
Eu nu am cumparat niciodata produse Amway dintr-un motiv ceva mai ciudat: am fost chemata acum cativa ani la o prezentare a produselor si felul in care s-a pus problema pur si simplu m-a deranjat. Adica: in primul rand am fost chemata de o cunostinta, fara sa mi se spuna despre ce e vorba, a fost foarte insistenta cum ca e ceva important pentru ea, asa ca m-am dus, iar pe urma am fost furioasa cand mi-am dat seama pentru ce am fost chemata, din politete insa am ramas. La final am spus clar ca nu ma intereseaza, aproape ca mi s-a spus clar in fata ca sunt proasta ca nu inteleg ce oportunitate mi se ofera, si s-a continuat cu insistentele, desi am avut grija sa fie foarte clar ca nu ma intereseaza, si asta pentru simplul fapt ca nu ma pricep sa vand, si nici nu ma intereseaza sa o fac. Iar printre aberatiile care ni s-au spus acolo a fost si ca in cativa ani comertul obisnuit va disparea, si va fi inlocuit cu acest tip de comert. Eu deocamdata vad ca supermatketurile, hipermarketurile si chiar SRL-urile de la colt infloresc, asa ca n-as zice ca acest tip de comert e pe cale de disparitie. Si nu in ultimul rand am avut tot timpul impresia ca sunt la o intalnire religioasa, si nu una de afaceri, asa ca de fiecare data cand e vorba de Amway imi aduca aminte de acea intalnire, si nu ma incurajeaza in nici un fel sa cumpar nici un produs de la ei.
Numai bine.

laurajr spune:
Cand a venit mama la noi, am rugat-o sa-mi cumpere un anti perspirant de la Amway, ca auzisem ca sunt bune . Mama saraca mi-a luat 2 ( 230.000*2= 460.000 lei ) si vreau sa va zic ca transpir si mai tare cand ma dau cu roll-on .
Si asa mi-l lauda o cunostinta din Ro !!!
Creme as incerca si eu daca as gasi pe aici, dar nu am auzit ca se gasesc si in canada .
Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura si shoricutzu' Otilia