kateryna erau rochitze la Targ de 8 milioane. Sub 8 milioane personal nu am vazut. Iar cele de 8 miloane erau frumoase.
Freia si Alexa
Si eu am fost ieri o fuga pe la targ. am venit tare dezamagita si amarata: tot ce imi place nu aveau decat masuri mici, in nici un caz pt ca mine. Am reusit sa probez 2 rochite: una de la Adeline, care mi-a placut dar asa cum se vede si in poza, mai trebuiesc cateva kg in minus ca sa arate bine, si una la Creal Design, care avea bustul asa cum mi-l doream, dar era f f impopotonata si era si f mare (masura 50) asa ca in fata unde la mine e lipsa ...de interes , era un spatiu mare, ca o tineam cu mana. In rest nu ne-am cump nimic, dar am luat o tona de pliante si am primit si eu cuponul de relaxare. am fost tare dezamagita si de vereghete: eu am degete subtiri si nu suport inele, iar vereghetele alea erau imense: 5g, 7g.Asta fu' prima mea intalneala cu un targ de mirese Am pus pozele la nunta 2006 pus o rochita care mi-a placut mult, dar care nu mi-ar fi intrat decat pe un bulan
nunta2006
briza_marii
ziua nuntii
Buna dimineata la fete!
Krelia, am uitat sa-ti spun ca dupa ce am probat rochita aia super decoltata imi zice tipa de acolo... Asta e rochita pentru cele cu sanii mici, nu ptr sani mai mari.
Nunta noastra