Miresele anului 2006 (43)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

quote:
Originally posted by ralucah

Un salon de frumusete, ma duc marti sa il incerc..am primit cupon de masaj de relaxare gratis..marfa! ...

DA... si eu am un cupon din ala... cine mai are?... mergem impreuna...

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

quote:

Andreea puiule cum nu ma vazusi maica pe acolo??

... chiar nu pot sa-mi dau seama...offf... da maine fac pe in patru si vad eu cum ajung pana la targ sa te vad...

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepenash spune:

Dupa cum a dezvaluit Raluca ceva mai sus, am fost si eu la targ ieri. Si acum sa trecem in revista ce am vazut pe acolo:
1. Am vazut-o pe Andreea, cu care m-am intersectat fix la venirea mea/plecarea ei.
2. Am vazut-o si am pupat-o pe Raluca, unde am pus ochii si pe niste invitatii exact asa cum mi le doresc eu: simple, simple, simple. Sa vedem ce parere va avea si al meu Bogdanel; tot la ea am vazut scaunele decorate pe culoarea pe care, probabil, o vom folosi si noi si alte chestii interesante.
3. Am mai gasit un model simpatic de invitatie la cei cu textele scrisa in italiana, am facut poze si i-au placut si lui Bogdan (le voi uploada maine ca acum mi-e cam lene).
4. Am probat o rochie de mireasa la Demetrios, dar nu cea mult visata de mine, ci una asupra careia a insistat extraordinar de mult reprezentanta firmei, insa era departe de ceea ce imi doream: avea corset si asta este ultimul lucru de care am nevoie.
5. Am ochit o rochita fix pe gustul meu la o agentie full-service, model creat de Zamfir (Zanfir, Zamfira, Zanfira - ceva de genul asta - va suna cunoscut?!)
6. Am vazut rochite frumoase si bine lucrate la Agnes Toma si tot acolo mi-au placut si cateva costume barbatesti, deci e foarte posibil sa ne imbracam de acolo.
7. Am primit un cupon pentru un masaj facial de relaxare si de-abia astept sa ma rasfat nitel.
Cam asta fu! Astept cu mare interes Sofitelul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Ei...iaca am venit si eu de la targ...si maine ma duc iara pt. ca.... ISI DA FATA COMANDA DE ROCHITA !!!!

Ei bine mi-am gasit rochita care bine inteles nu seamana cu nimic din ceea ce am vista eu dar e frumoasa. Chiar foarte frumoasa mi se pare mie.
O sa atasez la "Au inceput pregatirile" varianta de inceput a rochitei mele, asa cum am probat-o eu la targ.
Fusta e imensa, larga, de printesa (desi poti s-o asemeni foarte bine si cu o salata creata)...acu' depinde care comparatie va vine in minte prima...ca eu deja ii zic "salatica mea".
Corsetul ramane identic la forma dar zboara majoritatea pampoanelor...o sa raman probabil doar ceva strassuri.
In plus o sa adaug o trena detasabila.

Eu zic ca in mare, daca vedeti rochita asta, puteti zice ca e foarte aproape de varianta finala.

Aaaa...si am vazut si niste invitatii frumusele foc, dar nu aveau tasate preturi. Trebuie sa mergem la firma sa aflam preturile si parca vad ca dupa aia nu ni se mai par asa de frumoase.

Pana una alta am niste emotii...as vrea tare mult sa placa "salatica mea" chiar daca e total atipica pt. o rochita.

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Am uitat cate ceva:

1. Imi cer scuze ca pozele sunt fara capete dar nu prea imi vine sa mai pun ceva cu moaca personala dupa ce am vazut ca se apare si prin ziare.

2. Din pacate tanti aia nu imi stransese bine corsetul :( prin urmare desi rochita are taietura in V si subliniaza talia...in poze asta nu se vede.

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

quote:
Originally posted by krelia
evident, intalnit sora de logoree ..dya si iubi ei...(btw, dya...nu-i asa ca mai mereu...you are on top?..ca altfel...zau..mie mi-e mila de tine cu asa...diferente de proportii...da' mi-a placut

Avem o gama variata ca sa nu ne plictisim. Si, da, asa slaba am fost eu mereu, nu am fost...strivita de...imprejurari!!!!Krelia, doua nebune ca noi nu se puteau intelege decat foarte bine!!!
In alta ordine de idei: Kateryna si Rallu felicitari pentru rochite, fericitelor, ati scapat de o mare grija!!!! Eu in continuare ....tot cu griji!!
Ralucah, pupa mama pe ea de fata dulce, super standul vostru! Daca as fi avut nevoie de amenajari la restaurant pe tine te luam. Iar buchetul ala...si acum ma gandesc la el!!!
Dar tot am semi-rezolvat ceva azi: am vorbit cu formatia pe care o aveam in minte, au liber in ziua Z, ne-au creionat in caiet si urmeaza sa mergem in auditii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

Eu m-am programat marti la 16:30...abia astept pe bune. Nu stiu de ce dar mie mi-a placut mult cucoana aia, am stat mai mult la taclale cu ea, tipa sta mult pe afara si vrea sa faca un cabinet mai aparte am inteles. Mai multe detalii de la fatza locului va dau marti seara..daca nu ma relaxeaza prea tare si dorm in masina :))
Pui, vezi ca noi suntem pe ultimul culoar cumva vis a vis de emerald, pe colt...e un stand impartit in doua jumate cu invitatii jumate noi..scrie sus si firma.

quote:
Originally posted by andreea_trend

quote:

Un salon de frumusete, ma duc marti sa il incerc..am primit cupon de masaj de relaxare gratis..marfa! ...

DA... si eu am un cupon din ala... cine mai are?... mergem impreuna...

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucah spune:

pepe drag sper sa nu ma insel, s-ar putea sa fie vorba de designerul Cristian Zamfira...adica eu altul nu stiu cu numele asta. Da un search pe net poate gasesti ceva despe el.
Pup fata mea

quote:
Originally posted by pepenash

Dupa cum a dezvaluit Raluca ceva mai sus, am fost si eu la targ ieri. Si acum sa trecem in revista ce am vazut pe acolo:
1.3.
5. Am ochit o rochita fix pe gustul meu la o agentie full-service, model creat de Zamfir (Zanfir, Zamfira, Zanfira - ceva de genul asta - va suna cunoscut?!)

Pepenash over and out!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brandeta spune:

quote:
Initial creeata de Freia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67788" target="_blank">(42) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67409" target="_blank">(41) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67214" target="_blank">(40) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66814" target="_blank">(39) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66468" target="_blank">(38) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66099" target="_blank">(37)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65701" target="_blank">(36)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65500" target="_blank">(35) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65265" target="_blank">(34) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65144" target="_blank">(33) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64811" target="_blank">(32) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64392" target="_blank">(31) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63851" target="_blank">(30) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63521" target="_blank">(29) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62561" target="_blank">(28)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61977" target="_blank">(27) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61448" target="_blank">(26) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61000" target="_blank">(25) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60295" target="_blank">(24) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59586" target="_blank">(23) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59066" target="_blank">(22) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58253" target="_blank">(21)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57431" target="_blank">(20) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57018" target="_blank">(19) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56499" target="_blank">(18) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56044" target="_blank">(17) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55700" target="_blank">(16) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55517" target="_blank">(15) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55309" target="_blank">(14) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54792" target="_blank">(13)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54341" target="_blank">(12) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53918" target="_blank">(11) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52936" target="_blank">(10) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52008" target="_blank">(9) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50963" target="_blank">(8) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50273" target="_blank">(7) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49626" target="_blank">(6) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48484" target="_blank">(5) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46834" target="_blank">(4) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45863" target="_blank">(3) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44203" target="_blank">(2) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34160" target="_blank">(1)

continuati ....

Freia si Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

BraveGirl
membru junior

Romania
Bucuresti
401 Posts
Trimis la - 04/02/2006 : 19:22:53
--------------------------------------------------------------------------------

Ralucah-si eu am trecut azi pe la standul vostru, dar nu te-am vazut...sau poate am nevoie de ochelari...Ti-am trimis PM ...sa inteleg ca nu l-ai primit? Sau nu vrei sa-mi raspunzi?

Freia si Alexa

Mergi la inceput