beau logest de 7 ani si silimarina, e f bine asa , medicul mi-a recomandat ca cel mai bine ar fi sa iau , si farmacistele toate ma atentioneaza 
ANDANII 

Si eu iau tot Logest, inainte am luat Triquilar, insa mie nu mi-a recomandat nici medicul nici farmacista sa iau hepatoprotectoare. Si nici sa fac pauza o luna/an... Probleme deosebite cu ficatul n-am, adica no, ii el mai lenes de felul lui, dar nici eu nu-l stresez cu slaninutza si grasimi...
NicoletaB, mai fusese un topic despre AC, ai zis tu acolo ca iei ceva pilule de la care ai slabit, imi poti spune si mie care sunt si ce dozaj de hormoni au? Poate il intreb si eu pe medic despre ele, ca de la Logest imi simt sanii tensionati in ultimele zile. Mersic in avans
.
de 15 iulie
eu iau LAURINA
n-am prospectul la mine
este prima data cand iau AC, n-am avut sangerari, sani tensionati, dureri de cap etc
mai am 2 pastile si intreu in saptamana fara
vreau sa vad cand vine, caci vreau sa reincept inainte de cele 7 pt a modifica perioada de sosire in mai
Nicoleta, mersi mult de raspuns, am cautat pe google, n-am gasit concentratia hormonala pentru Laurina, in schimb am vazut ca este un AC trifazic, fata de Logest (ce iau eu acum) care este monofazic. Insa e fain ca tu nu ai avut nici un fel de efecte secundare, eu am avut. O sa imi intreb medicul despre Laurina cu proxima ocazie.
de 15 iulie
da este trifazic, chiar pe prospect spunand ca are concentratia optima de hormoni specifica fiecarei perioade