anticonceptionale+hepatoprotectoare

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

noemi am o intrebare
regimul oshawa este cel care presupune ca 2 saptamani sa mananci numai orez?
apropos cat se slabeste cu acest regim?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noemi marian spune:

Victoria,
nu trebuie sa te sperii pt ca anticonceptionalele nu-s chiar asa rele.
Eu n-am putut sa iau niciodata,desi am incercat, si-am trecut pe alte metode si slava Domnului am ramas insarcinata doar de 2 ori si cind am vrut eu.Acuma despre pilule pot sa spun doar ca trebuie avut grija cu ele,in sensul ca le iei pe cele pe care organismul tau le tolereaza.La vremea cind eu le-am incercat(cu vreo 12 ani in urma)nu exista nici un fel de testare a hormonala pt a vedea care mi se potrivesc si nici nu erau asa de diversificate.Am aflat si eu,intimplator, ca monohormonalele sint mai 'blinde' fata de organism si nu ar cauza atitea pb.Si nici sa fii prevazatoare nu strica si-atunci iei si hepatoprotectoare.Despre sterilet stiu doar,poate gresesc,ca se recomanda femeilor care au avut bebitz.Dar poate gresesc.Este topic deschis pe forum despre el din cite stiu.Da o geana pe-acolo si vezi ce se spune despre el.

Noemi

Amalia,am uitat sa-ti spun sa bei cit mai multe lichide.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noemi marian spune:

Nicoleta,
am apucat sa transmit mesajul inainte de-al vedea pe-al tau.
Regimul Oshawa presupune si mincat de orez,dar si altele dupa cum urmeaza:orz,ovaz,secara,griu,hrisca.Daca maninci doar orez iti faci praf tot sistemul digestiv,in schimb daca il tii trebuie sa combini cerealele.Cum? fierte in apa cu putina sare,fiecare separat pt ca au timpi de fierbere diferiti,macinate cu masina de cafea cit de fin poti,apoi framintate cu apa si prajite pe plita.Poti minca fara limita,nu pe gramaj ci pe saturate Foarte sincer iti spun ca eu n-am slabit si nici nu m-am ingrasat probabil pt ca nu trebuia(aveam si am 50kg si 1,62m),in schimb m-am simtit extraordinar de bine.De fapt acest regim e de dezintoxicare a organismului si are rezultate f bune.Cred ca de aia si slabesti.Pot sa-ti spun ca este diuretic.foarte.Regleaza tranzitul intestinal,mie mi s-a regenerat parul,mi s-a curatat tenul si mi-a reglat somnul,n-am mai avut o lunga per de timp migrene,fluxul sanguin la ciclu era normal(inainte ma tinea 7-8 zile si curgea ca din hidrant).Una peste alta chiar daca nu slabesti considerabil te tonifica extraordinar.
Trebuie sa ma mai gindesc,dar poate ai si tu intrebari si pina atunci mi-oi mai aminti cite ceva.

,Noemi

Mergi la inceput

saru'mana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

la farmaciii iti recomanda cate ceva de fiecare data cand iei ceva. nu cred ca sunt cu adevarat necesare, ci ca de fapt e vb de vanzarile farmaciei.

Poze vechi si noi

Mergi la inceput

daca sunteti atente pe prospect scrie ca nu se recomanda AC pt persoanele care au suferit de hepatita
deci iti trebuie ficat strong
atunci de ce sa nu previi decat sa tratezi?

zic si io..........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

quote:
Originally posted by NicoletaB

daca sunteti atente pe prospect scrie ca nu se recomanda AC pt persoanele care au suferit de hepatita
deci iti trebuie ficat strong
atunci de ce sa nu previi decat sa tratezi?

zic si io..........

Cel mai bine e sa previi decat sa tratezi...parerea mea

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Site Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca tanasica spune:

cand am luat eu liv52, aveam o pb.super ciudata cu ficatul, adica pb.de coagulare a sangelui, pe vremea aceea nu luam AC...am facut tratament cu liv52 3 pastile de 3 ori pe zi timp de 3 luni, mi-am facut ficatul strong...dar m-am ingrasat 12 kg, aveam o pofta de mancare ca as fi mancat peretii....le-am dat jos dupa aia...

apoi am inceput sa iau AC si am tot luat cam 10 ani, fara hepatoprotectoare si cu pauzele indicate de medic (1 luna pe an) si ficatul meu e la fel de strong ca la inceput...ce e drept nu exagerez cu prajeli, afumaturi si alte chestii grele pt.pateu...dar drept sa va spun, decat sa mai iau liv52, mai bine renunt la AC!!!!

Anca si Alexandra (10 nov.2003)

http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana

http://www.magnetoterapie.ro

Mergi la inceput

fetelor chiar azi a aparut in evenimentul zilei un articol pe aceasta tema

Mergi la inceput

cititi-l ca merita

Mergi la inceput