Aspirante peste 30 de ani - cap. 2
Raspunsuri - Pagina 12
danotino spune:
BUNA FETELOR,
DANDANA FELICITARI SI SARCINA USOARA!
cum ai reusit? ce probleme ai avut? spune-ne povestea ta, sau daca ai spus-o pe alt subiect trimite-ne acolo. bafta! sa fiti amandoi sanatosi si sa va mearga bine. speram sa te urmam cat de curand, cat mai repede. la ce medic esti?
danotino
danotino spune:
liana! ma faci sa vin sa-ti aduc un test!
wow, sigur e bebe!
ma imbat daca esti
, pe toate subiectele scrii, nu ne lasi deloc. daca esti
, poate ne mai lasi sa respiram. pe unde intru esti si tu. mai, ce zodie esti, de esti asa de sufletista?
hai da-ne vestile bune, nu ne mai tine pe jar!
danotino
crinuta71 spune:
quote:
Originally posted by cristiama
Voi ati facut histerosalpinografia? Mie mi-e cam frica ca habar n-am cum e!!!!
cristiama
Eu am facut HSG. Iti introduce o substanta de contrast in uter, substanta trece si in trompe daca sunt permeabile si se face o radiografie. Dureaza vreo 10 minute. Nu ai de ce sa-ti fie frica, ai sa vezi. Succes!

poze
Pis spune:
Victoria 
Repede bag nasucul pe aici...sa va spun ca foliculii mei au mai crescut, am vreo 15-16 cu dimensiuni intre 17-20, endometru 14.
Vineri dimineata, ora 9.30 , colectare de ovule.
Sunt o fata cu destula stapanire de sine, dar sincer am inceput sa cam am emotii si as vrea sa le mai limitez amploarea...dar poate la sfarsitul atator emotii va fi
.
si am sa intru mai tarziu de acasa ( sunt la birou si am avut si o zi
)
Pis 
Elise spune:
quote:
Originally posted by crinuta71quote:
Originally posted by cristiama
Voi ati facut histerosalpinografia? Mie mi-e cam frica ca habar n-am cum e!!!!
cristiama
Eu am facut HSG. Iti introduce o substanta de contrast in uter, substanta trece si in trompe daca sunt permeabile si se face o radiografie. Dureaza vreo 10 minute. Nu ai de ce sa-ti fie frica, ai sa vezi. Succes!
poze
si eu am facut dar la mine a fost cu

...nu doare asa tare, nu te speria, e posibil chiar sa nu simti deloc.
Dar daca trompitzele sint busite, e o senzatie neplacuta.
Ca ei tot incearca... mie mi-au facut 3 HSG una dupa alta, ca nu le venea sa creada.... si ma umflam...si ma umflam...si si lichidul ala nu iesea pe nicaieri.
Elise
Kariris spune:
la mine nu au fost asa de perseverenti sa-mi face 3 HSG una dupa alta, insa mi-au bagat lichidul e 3 etape si dupa fiecare etapa faceau poza. Ultima poza a fost cu "no exit"...adica erau infundate amandoua; m-a durut ingrozitor si nu mai fac cate zile oi avea!
mari-lu spune:
Cristiama, mama,din tot sufletul ti-o recomand p Moisica la HSG,are o mana d aur!!!In plus am fost norocoasa si am trompe bune. Si eu muream d frica si nici nu mi-am dat seama ca era gata!
crinuta71 spune:
Da, fetelor si pe mine m-a durut, desi trompele erau permeabile. Numai ca nu dureaza mult in general (la mine nu a fost nevoie sa dureze mai mult).
poze
IULIABRAILA spune:
gata Liano, esti fata(grea). acu doar nu ti-o fi frica, ca te alergam sa stii. cind dai de baut (apa plata)?
fetelor, daca Liana a inceput asa calumea acest subiect mai avem sanse, poate se ia, ca un virus.
pt asta Liano"spune povestea ta".
iti doresc zile f bune fara teama. cum o sa il cheme pe BEBE ?
te pup, IULIA
EU SINT
, MA PREGATESC PT PRIMII RUSI DUPA AVORT.