Aspirante peste 30 de ani - cap. 2

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

BUNA FETELOR,
DANDANA FELICITARI SI SARCINA USOARA!
cum ai reusit? ce probleme ai avut? spune-ne povestea ta, sau daca ai spus-o pe alt subiect trimite-ne acolo. bafta! sa fiti amandoi sanatosi si sa va mearga bine. speram sa te urmam cat de curand, cat mai repede. la ce medic esti?

danotino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

liana! ma faci sa vin sa-ti aduc un test!
wow, sigur e bebe! ma imbat daca esti , pe toate subiectele scrii, nu ne lasi deloc. daca esti, poate ne mai lasi sa respiram. pe unde intru esti si tu. mai, ce zodie esti, de esti asa de sufletista?
hai da-ne vestile bune, nu ne mai tine pe jar!

danotino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

quote:
Originally posted by cristiama
Voi ati facut histerosalpinografia? Mie mi-e cam frica ca habar n-am cum e!!!!
cristiama

Eu am facut HSG. Iti introduce o substanta de contrast in uter, substanta trece si in trompe daca sunt permeabile si se face o radiografie. Dureaza vreo 10 minute. Nu ai de ce sa-ti fie frica, ai sa vezi. Succes!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pis spune:

Victoria
Repede bag nasucul pe aici...sa va spun ca foliculii mei au mai crescut, am vreo 15-16 cu dimensiuni intre 17-20, endometru 14.
Vineri dimineata, ora 9.30 , colectare de ovule.
Sunt o fata cu destula stapanire de sine, dar sincer am inceput sa cam am emotii si as vrea sa le mai limitez amploarea...dar poate la sfarsitul atator emotii va fi .

si am sa intru mai tarziu de acasa ( sunt la birou si am avut si o zi )

Pis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
Originally posted by crinuta71

quote:
Originally posted by cristiama
Voi ati facut histerosalpinografia? Mie mi-e cam frica ca habar n-am cum e!!!!
cristiama

Eu am facut HSG. Iti introduce o substanta de contrast in uter, substanta trece si in trompe daca sunt permeabile si se face o radiografie. Dureaza vreo 10 minute. Nu ai de ce sa-ti fie frica, ai sa vezi. Succes!

poze

si eu am facut dar la mine a fost cu ...
nu doare asa tare, nu te speria, e posibil chiar sa nu simti deloc.
Dar daca trompitzele sint busite, e o senzatie neplacuta.

Ca ei tot incearca... mie mi-au facut 3 HSG una dupa alta, ca nu le venea sa creada.... si ma umflam...si ma umflam...si si lichidul ala nu iesea pe nicaieri.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

la mine nu au fost asa de perseverenti sa-mi face 3 HSG una dupa alta, insa mi-au bagat lichidul e 3 etape si dupa fiecare etapa faceau poza. Ultima poza a fost cu "no exit"...adica erau infundate amandoua; m-a durut ingrozitor si nu mai fac cate zile oi avea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari-lu spune:

Cristiama, mama,din tot sufletul ti-o recomand p Moisica la HSG,are o mana d aur!!!In plus am fost norocoasa si am trompe bune. Si eu muream d frica si nici nu mi-am dat seama ca era gata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Da, fetelor si pe mine m-a durut, desi trompele erau permeabile. Numai ca nu dureaza mult in general (la mine nu a fost nevoie sa dureze mai mult).

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

danotino sunt in Balantza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

gata Liano, esti fata(grea). acu doar nu ti-o fi frica, ca te alergam sa stii. cind dai de baut (apa plata)?
fetelor, daca Liana a inceput asa calumea acest subiect mai avem sanse, poate se ia, ca un virus.
pt asta Liano"spune povestea ta".
iti doresc zile f bune fara teama. cum o sa il cheme pe BEBE ?
te pup, IULIA
EU SINT , MA PREGATESC PT PRIMII RUSI DUPA AVORT.

Mergi la inceput