Aspirante peste 30 de ani - cap. 2

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luli spune:

ah da' ce frige...

Behind every love is a great story

Luli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fabya spune:

Fetelor lamurita-ma pe si pe mine care sunte-ti stiutoare... eu nu sunt.
Am inceput a doua stimulare(clomifen,ethinylistradiol si predalon) cer e ca dupa prima stimulare(din noiebrie) ma dereglat de la un cilclu de 27-28 la un ciclu de 45z in prima luna dupa stimularea si al doilea ciclu la 35 zile.Maine plec la prima monotorizarea find in a-10z, dar intrebarea este de ce pierd putin singe dupa contactul sexual? o fi din cauza stimularea ovarelor sau ce poate fi????
Asta numai acuma am observat de la ciclu asta ultimul dupa care am inceput si tratamentul de sus, asta am observat de doua ori.

Sa aveti o zi usoara si plina de surprize placute
Fabya

" Dragostea inseamna suferinta, si cum multi fug de suferinta, putini sunt cei care iubesc cu adevarat.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Fabia posibil sa ai o rana..de ce nu faci un control sa vezi?? la videocolposcopie s'ar vedea...

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

eu zisei asa ca sa anticipez. sau poate....luna trecuta fuse peste?
ai doua variante, ne mai auzim si miine.
(ce as mai ride sa ai deja 1 luna si juma deja, vezi sa nu iei vreun medicament de pe interzise; ai grija si papa ceva nu sta asa, ca intri in altele mai urite si nu este cazu, ca noi trebe sa bem in cinstea ta, da? macar apa plata, ca mai toate vaz eu ca ne trebuie regim)
asteptam vesti numai de bine, de la toate,
o saptamina ffff buna cu vesti ffff bune, IULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiama spune:

Buna dimineata,

Ce bine ca sunteti optimiste.
Cami, felicitari ca ai reusit sa slabesti asa de mult.

Se mai apuca cineva cu mine, ca acum vine 14 februarie, ziua in care s-a apucat Cami de slabit anul trecut!!!!

Eu acu mi-am facut analizele hormonale si cele pe col, cred ca miercuri voi stii exact cum stau.
Voi ati facut histerosalpinografia? Mie mi-e cam frica ca habar n-am cum e!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

buna fetele!

tarziu, dar cred ca am mai scris pe la voi, iaca si eu pe aici ca mi-a placut titlul subiectului

eu voi avea deja 39 cand bebelina noastra se va naste, iar taticul 53 (lachi sa ne luam de mana, mama draga), ceva pareri de rau ca nu am inceput sa incercam mai devreme, dar de unde era sa stim. acum toate sunt bine si crestem incet incet!

va pup si mai trec pe la voi!

dandana 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristinna spune:

Dandana felicitari pt reusita. Sa cresteti sanatoase si frumoase!
Liana nu te risti la un test? Eu zic ca esti.
La mine nu a fost sa fie nici luna asta, ziua 13dpo test negativ
Acum astept uratii ca sa pot incepe o noua luna de speranta

Cristinna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Cami, pupici, ai avut multa vointa cu slabitul, dar la mine aia cu " nimic dupa ora 18" e jale..k eu ajung seara acasa dupa 18, si atunci mananc cate ceva..
Sa-ti traiasca motanul - si eu am tot un birman, cred ca mai e poza la profilul meu - si..2 pisicute, si...2 caini...famelie mare.

Eu m-am apucat iar de un fel de cura, mi-am cumparat si banda, si ma stradui.

Pis, multa bafta, iti tin pumnii si te rog din suflet sa reusesti, sa ne mai ridici si noua moralul

V

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

bine mey IULIA acu pricepui
Cristina inca nu ma risc..mai astept..

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Dandana, in primul rand felicitari pentru cum arati la varsta ta... eu eram convinsa ca esti cu cativa ani mai mica decat mine.
Sarcina usoara si sa va aduca numai bucurii bebelina cea dulce si mult asteptata!
Deci... se poate si la 52 de ani? Spre 53...perfect! Sa-i dau bataie atunci....poate s-o intampla si la noi minunea!

Mergi la inceput