dupa cauterizare

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ursuletul spune:

Miruna, si eu am incercat sa scap de rana cu Klion si apoi cu Cervugid. Asta era acum un an. Anul asta am schimbat doctora, rana s-a extins mai mult, si am ajuns la cauterizare. Poate daca o faceam de la inceput era mai usor de cauterizat. Neaparat cere parerea si altui doctor, pentru linistea ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Si eu am facut o cauterizare acum 4 ani si NU sunt pro. Daca ai cum sa te tratezi alfel, fa-o. Am inteles ca exista probleme mai mari dupa cauterizare, plus o eventuala deschidere a ranii. In general nu e recomandata celor care inca nu au nascut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

eu am facut cauterizarea acum vreo 10 ani. dupa aceea am facut tratament- mergeam la spalaturi saptamanal, timp de 6 saptamani. si am folosit si ovule preparate de ei, ceva antibiotic local si dezinfectant.
mi-am revenit perfect dupa aceea, intre timp am si nascut doi baietei, nasteri normale, cel mic a avut 3,5 kg (si pt mine, la 1,5 m e destuuuul! )
dupa prima nastere n-am avut probleme, dar acum am din nou o rana - pe care tot aman s-o cauterizez, ca nu prea am deloc timp (si nici chef )
stiu ca pana la urma ar trebui sa ma adun si s-o tratez, ca se agraveaza...
oricum, eu sunt PRO! si nu va luati dupa mine, daca medicul o recomanda, la cauterizare!

_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003

poze cu frumosii mei (si nu numai )

DACA DRAGOSTE NU E, NIMIC NU E!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunatiz spune:

Asa m-a sfatuit: sa o tin sub control pana fac un bebic, dupa care sa o rezolv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

Eu nu inteleg chestia asta cu amanatul cauterizarii. Nici doctorul meu nu m-a lasat s-o cauterizez din prima desi era oribila rana si sangeram aproape la fiecare contact sexual. UN an de zile, reper, UN AN, m-am chinuit cu milioane de ovule, injectii si alte spalaturi si unguente. Am incercat tot ce a fost posibil si tot ce am obtinut a fost o reducere in dimensiune a ranii si nicidecum vindecarea ei. In plus tot anul ala mai mult am stat abstinenti pentru ca eu mereu eram in tratamente si aveam evident, interdictie la sex. Pana la urma tot am cauterizat-o. Interventia a durat 5 minutele si m-am refacut perfect. Nu inteleg ce efecte secundare poate avea o cauterizare. faptul ca se arde locul cu pricina tocmai pentru a se inchide rana respectiva.
Ma simt excelent, nu am mai sangerat si nici nu am mai facut alte infectii de atunci.
Daca ati incercat o luna, doua cu tratament medicamentos si nu merge, apelati la cauterizare.
Cat despre "deschiderea" ranii asta e deja fabulatie. Eroziunea colului e cam cum ai cadea tu in genunchi si faci buba. Numa ca in genunchi se vindeca pentru ca se face cojita da' in vagin, in mediu umed nu are cum sa se intample asta. Daca medicamentele nu reusesc sa reduca eroziunea si respectiv infectia, atunci prin cauterizare ( ardere chimica sau cu electrocauterul) se indeparteaza tesutul infectat. Se arde , se "prajeste" portiunea infectata. N-are ce rana sa se deschida dupa cauterizare pentru ca nu mai exista acea rana, zona respectiva dispare prin ardere. Parlirea asigura formarea cojitei si respectiv inchiderea ranii.

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraRo spune:

Salutare,

Si eu mi-am facut o cauterizare acum o saptamana si jumatate dar nu am avut nici o sangerare. Am avut doar o scurgere galbuie din pricina unui tratament pe care mi-l face la cabinet cu ceva praf(antibiotic cred)de 2 ori pe saptamana.
E normal sa nu existe nici o sangerare sau cand trebuie sa apara aceasta?
va mai spun ca rana pe care am avu-o eu nu era prea mare, dupa cum mi-a spus medicul.

Laurentia

Mergi la inceput