Bebelusi de iulie-august 2005 (59)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Dragele mele...de cateva zile nu merge deloc netu' cand am eu timp......Si chiar am o problema si vroiam sa va intreb pe pe voi...
Dani de ceva timp nu mai cere papa de la pranz.Adica daca-l las nu mananca pana la 0ra 15 ultima masa fiind la 10 fructe simple.Nu inteleg de ce...Daca-i dau...mananca dar nu cu pofta,mai scoate cu limba,mai maraie...cam greut.Am zis c-o fi de la branza calcica pe care i-o dadeam la masa de dimineata in fructe...asa ca i-am scos-o...dar la fel.Am zis ca maine am sa-l las sa vad CAND i se va face lui foame???Ati patit asa ceva?De la ce o fi?

Nu am apucat sa citesc din urma!Acum ma apuc!!!

GeorGiana de Dani

POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut minunea
Varsta puiului

*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Mamini si Monaibucurati-va ca aveti asa rude de treaba. Stau si ma gandesc oare nu-s eu mai ciudata ca nu ma inteleg asa bine cu bunica sotului meu?
Dar nu vreau sa cad iar in extrema cealalta sa mor de mila ei ca numai imi fac de lucru in plus.
Cel mai mult ma enerveaza ca tot imi aminteste ce noroc avem noi ca si-a vandut ea apartamenul si am putut sa ne cumparam noi unul mai mare.
Dar eu sincer ma simteam tare bine in fostul apartament numai cu familia mea, ce am facut am facut doar ca sa nu stea ea singura ca nu se descurca, da nu pricepe si nu mi-a spus o data macar ca ne multumeste ca avem grija de ea.
Gataaaaa, nu mai vreau sa vorbesc de bunica ca v-am plictisit si-asa destul cu ea.

http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos

dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Dede, ma bucur ca ai rezolvat cu sotul. De acum o sa fie mai bine, cred.

In legatura cu bebele, sa stii ca eu am mare noroc. Cunoscutii au zis ca ne-a binecuvantat Dumnezeu cu asa copil. N-a avut colici, doarme toata noaptea de la o luna, mananca tot ce ii dau, sta cuminte langa mine cand invat , nu plange fara motiv, e un bebe ca-n carti . Dar tot vreau sa exclud posibilitatea de a i se declansa vreo alergie, de aceea am luat hotararea de a nu-i da de toate. Dupa aceea, mai vedem noi.

Asa ca eu pot sa-mi vad si de familie si de facultate, care stii ca nu-i usoara, mai am timp si de cate un congres, si de stat pe DC .

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Delia iubita nu esti deloc ciudata. Eu d eexemplu si abi al meu ne intelegem super bine cu ai mei si ne ajutam reciproc dar cu soacramea s ama ierte Dumnezeu. Nu ne ceertam nu ne strigam nimic doar ca v-am povestit s avina dupa 5 saptamani s aisi vada nepotul si in 7 luni l-a vazut de 3 ori ce mai no comment.... A si telefon in astea 7 luni nu a dat odata sa ma intrebe ce face mai nepotul meu sau ce faci tu, Doamne fereste.
Pe fisu adica pe abi dupa operatie a venit s ail vada dupa 2 luni. Iar acum faza ieri cumnatul meu a fost operat d ehernie abdominala si ma suna cumnata mea cu care sta in casa si imi zice super nervoasa ca soacramea cand a venit azi noapte la 11 de la spital nici macar nu a intrebat ce face fisu dar sa o mai intrebe si pe amarat aia daca ii e foame sau vrea ceva. S-a pus in pat si a duroto in cred ca nici acolo. Face pe proasta si pe nevinovata ca ii prinde bine.

Asa ca si mie mi s erupe de ea din moment ce si lui fisu i se rupe de ea si noi familia noastra suntem fericiti asa ca nimic nu mai conteaza. Iar Gabi s-a lipit de ai mei de parac e copilul lor. Cert este ca il doare cand vede cum sunt parintii mei si cum este maicasa. Saracul socrul meu a murit eu nu l-am cunoscut. El am inteles din povestile sotului meu era un om deosebit si le facea pe toate iar soacramea a stat cu soacra ei in casa si ea facea d etoate si a crescut pe sotul meu si pe fratesu.Daca iti inchipui sotul meu nu mananca mancare facuta de masa ca nu ii place

Asa ca c'este la vie cu bune si cu rele trebuie s astim doar cum s ane strecuram printre ele si sa ne facem viata frumoasa.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos

Mergi la inceput

Diana-Mirela hai sa facem schimb sa ti-l dau ptr o zi pe Mihnea sa vezi ce energie are si cum nu sta un minut. Glumesc desigur.....
Cat am fost gravida ma uitam la singur acasa si denise pericol public si ii spuneam sotului meu ca asa un baietel mi-as dori nebunatic, iar el imi zicea ai grija mama ce iti doresti. Si uite ca Mihnea exact asa a iesit , dar imi place. Cand vine Gabi de la servici il preia sa pot si eu respira putin si sa imi beau cafeaua de seara linistita(sunt mare consumatoare de cafea cam 5 cani de 200 ml pe zi).
Copilul meu a facut deja primele prostioare a rupt un piciorus de la un ceas de masa, a dezlipit de pe dulap niste papitoi lipiti de mine, a rupt n reviste si carti citind , l-am invatat sa dea cu pumnul in masa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Delia si MOnica..imi amintesc de problemele voastre si imi pare rau ca ele continua..eu va doresc sa reusiti sa nu puneti tot la suflet, sa fiti vesele si fericite pt copilasii vostri...ei conteaza cel mai mult...
Vreau sa cumpar un scaun de masa pt vlad...imi puteti da ceva sugestii?

http://photos.yahoo.com/chireanicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Mai bine zis, pe ce criterii trebuie sa aleg un scaun de masa? ca sunt si la un milion si la 6.. recunosc ca intervine si firma, dar...totusi??

http://photos.yahoo.com/chireanicoleta

Mergi la inceput

Mi-a cazut puiul din pat!!!
Am vrut sa o schimb, la noi in pat, iar servetelele erau pe birou. Cat m-am intors sa le iau, ea a aterizat jos, pe burtica...Nu a apucat sa planga pt. ca am luat-o in brate intr-o fractiune de secunda. Si a inceput sa rada....
La inventar nu e nimic subred. Cred ca mai mult m-am speriat eu. Sa-mi fie invatare de minte, ca au copiii astia o viteza...doar ma intorsesem cu spatele pt. 2 secunde....

Iulia Anastasia

Mergi la inceput

Diana-Mirela pupam pui mic.

Cin de mult am invatat sa pun la spate chestiile astea, iar de cand s-a nascut Mihnea mi se rupe de soacra mea . El si Gabi sunt universul meu si altceva nu conteaza. Am noroc ca el nu este mamos si este cu picioarele pe pamant si vede realitatea. Intotdeauna a fost de partea mea.

Referitor la scaunul de masa eu am vrut unul sa aiba mai multe pozitii la spatar si sa fie pe role sa il pot lua cu mine prin casa si i-am luat de la help net cu 3.600.000 lei de la primii pasi si are si o jucarie pe masuta de care Mihnea e tare incantat. Daca imi dai o adresa de email iti trimit poza cu scaunul.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Monica-Elena

Diana-Mirela hai sa facem schimb sa ti-l dau ptr o zi pe Mihnea sa vezi ce energie are si cum nu sta un minut. Glumesc desigur.....
Cat am fost gravida ma uitam la singur acasa si denise pericol public si ii spuneam sotului meu ca asa un baietel mi-as dori nebunatic, iar el imi zicea ai grija mama ce iti doresti. Si uite ca Mihnea exact asa a iesit , dar imi place. Cand vine Gabi de la servici il preia sa pot si eu respira putin si sa imi beau cafeaua de seara linistita(sunt mare consumatoare de cafea cam 5 cani de 200 ml pe zi).
Copilul meu a facut deja primele prostioare a rupt un piciorus de la un ceas de masa, a dezlipit de pe dulap niste papitoi lipiti de mine, a rupt n reviste si carti citind , l-am invatat sa dea cu pumnul in masa

Monica mamica unui globulet de aur - Mihnea-Gabriel
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Pai chiar asa e. Si eu in sarcina invatam pt. examene (ultimul l-am avut cu 4 zile inainte de a naste ) si imi doream un copil cuminte, ca sa-mi pot termina scoala cu bine, ca in burtica era o zvapaiata...aveam impresia ca vrea sa iasa prin buric, uneori...

Cand sta langa mine si invat ii dau si ei carti de carton gros, panzat, cu animale, fructe,...Sa vezi ce le citeste....
Se invarte prin pat, in toate directiile, azi a picat...Eu ma gandesc la momentul cand va incepe sa traga de sertare, usi, trebuie sa-mi fac dulapuri pe tavan..., ca sa nu ia mandra cine stie ce din sertare. Atunci sa vezi distractie.

Si inca ceva: mi-e teama sa nu trag parleala la urmatorul .
Cu schimbul te ajut daca vrei, sa mai respiri si tu, ma mai obisnuiesc si eu cu bebei neastamparati...

P.S.Cum poti sa bei atata cafea ??? Banuiesc ca seara e decofeinizata, nu? Si mie imi place, dar mai mult de 2 cesti nu pot.

Iulia Anastasia

Mergi la inceput