Bebelusi de iulie-august 2005 (59)
Raspunsuri - Pagina 10
mamini spune:
Dede, sa stii ca eu ma inteleg f bine cu ai mei. si aici includ sora, parintii, bunica( din pacate bunicul nu mai este) si matusa( sora mamei) si unchiul meu( cu cei trei baieti ai lui)-fratele mamei. pot sa iti spun ca unchiul meu a plins cind a vazut-o pe fie-mea si e ditamai omul. in schimb, socrii nu s-au sifonat prea tare ca sunt bunici pt prima oara. nu ii inteleg. am o relatie f buna cu ei, sunt f politicoasa, in general ma abtin, dar nu astept nimic bun din partea lor si ca atare nu ma surprind niciodata. sunt destul de ok, dar sunt prea stranii in ceea ce fac si gindesc si din pacate nu le convine niciodata ce fac sau zic eu. si fiindca nu as vrea sa ne certam- ii respect si intr-un fel ciudat tin la ei fiindca sunt familia lui iubi- incerc sa le dau numai plusuri inapoi. ei fac o magarie, eu le fac un cadou. ei imi spun ceva naspa, eu le zimbesc, string masa si fac ceva frumos pt ei. am confortul psihic ca sunt o doamna si nu am ce sa imi reprosez, sotul ma iubeste ca nu avem scandal si cum spuneam altadata, m-o ierta si pe mine vreodata cineva.
dar cu ei in casa n-as putea sa stau, e greu sa fii numai doamna 24h pe zi.
M
emaaimee spune:
quote:
Originally posted by mamini
Dede, sa stii ca eu ma inteleg f bine cu ai mei. si aici includ sora, parintii, bunica( din pacate bunicul nu mai este) si matusa( sora mamei) si unchiul meu( cu cei trei baieti ai lui)-fratele mamei. pot sa iti spun ca unchiul meu a plins cind a vazut-o pe fie-mea si e ditamai omul. in schimb, socrii nu s-au sifonat prea tare ca sunt bunici pt prima oara. nu ii inteleg. am o relatie f buna cu ei, sunt f politicoasa, in general ma abtin, dar nu astept nimic bun din partea lor si ca atare nu ma surprind niciodata. sunt destul de ok, dar sunt prea stranii in ceea ce fac si gindesc si din pacate nu le convine niciodata ce fac sau zic eu. si fiindca nu as vrea sa ne certam- ii respect si intr-un fel ciudat tin la ei fiindca sunt familia lui iubi- incerc sa le dau numai plusuri inapoi. ei fac o magarie, eu le fac un cadou. ei imi spun ceva naspa, eu le zimbesc, string masa si fac ceva frumos pt ei. am confortul psihic ca sunt o doamna si nu am ce sa imi reprosez, sotul ma iubeste ca nu avem scandal si cum spuneam altadata, m-o ierta si pe mine vreodata cineva.
dar cu ei in casa n-as putea sa stau, e greu sa fii numai doamna 24h pe zi.
M
Identic ce zici tu mai putin partea cu socrii pt ca am stat in casa cu ei si e cum ziceai tu.S-a dus domnia: sa vezi ce le zic si eu.Mai nasol e e dna soacra,ca si socrul de altfel,e persoana stiu tot si daca cumva te ajut sa imi porti recunostinta eterna.De aia nu am vrut nimic de la ei.

de fetita
cu funditaUite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII
Ella2000 spune:
Monica_Elena, stai linistita... socrul meu e in spital de aprox. 6 luni si soacra mea ... a fost la dansul de 2 ori! deci la noi... de cand s-a nascut Paula nu a mai venit! Si socrul meu e painea lui Dumnezeu,...
Dede, la inceput si eu puneam totul la suflet ... acu ma doare in cot... oricum numai ei au dreptate... asa cred ei.
Diana, pe cand spuneai ce cumintica e....bine ca nu a fost ceva grav... stii si Iulia mea a cazut tot pe la 5-6 luni...e varsta!
Mamini, ai fost tare cu "greierii in freza" ... eu ii am de mmuuuulta vreme...si ii duc in continuare ca nu am pe nimeni sa-mi ia fetele doar o juma de ora!
Ella si printesele ei : Paula si Iulia
emaaimee spune:
Referitor la cat de cuminte sau nu e bb-si eu mi-am dorit bb cuminte,dar se pare ca la mine nu a mers ca la voi.
Se pare ca am gresit mult luand-o in brate cand plange sau mergand repede la ea,dar mi-a fost tare greu sa o vad ca sufera cu dintisorii.Si asa ca am facut mult mai rau decat bine.Plange cu lacrimi muuulte daca e singura sau se trezeste din somn.Nici la wc nu mai pot sa ma duc,asa ca dam militaria jos.Sa nu mai zic ca se trezeste f des noaptea-iar la 2 ore,la o ora.Nici nu stiu ce sa mai cred daca sunt dintii sau nu
Cred ca mi-a prins si slabiciunea.Ea dormea 7 ore neintrerupt de pe la o luna noaptea.Apoi cu dintii in dec si acum am ajuns exact ca atunci cand era nou nascuta.Acum asta mi-a facut in loc sa doarma 2 h a dormit 45 min si lacrimi si lacrimi:ma duc la ea,nu tu caca,nimic-eeee am lasat-o iar sa planga cum am facut de am invatat-o si alta data.Si m-am dus peste 5 min,am stat un pic si acum am lasat-o sa vad daca adoarme la loc.Din istericale de plans cu sughituri a dat in vorba-a,da,da,da,mama
Si asa face si cand nu te vede pt o clipa langa ea,din senin da drumul la
.Te-ai intors un pic cu spatele?Nu o bagi in seama constant?
Sper sa nu fie prea tarziu si sa reusesc cu antenamentele si de data asta.Cu toate ca ma gandesc ca prin vis ce fata cuminte aveam mai demult.

de fetita
POVESTEA MINUNII
emaaimee spune:
Diana-
puiului.
A mea ce sa doarma,o pun la activity centre si dau sa plec
,dar sper sa ii treaca.

de fetita
POVESTEA MINUNII
anis spune:
Fetele..am intrebat de biscuiti fara gluten.Am inteles ca se gasesc ,sunt cei de la ULKER.
AniS si
Ingrid
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Monica-Elena spune:
Aiurea Diana e strog iacobs verde ca fara cofeina nici in sarcina nu puteam bea.
Ema exact asa e si la mine cu Mihnea si ma tem ca nu prea putem face ceva, dar ei sa fie sanatosi![]()
Ella eu stau f linistita ca i-am spus verde in fata ca ce a dat aia o sa primeasca de la mine si de la fimiu adica cioaca 
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabriel_bambache/my_photos
Oana C spune:
Emaaimee, imi pare f rau pt pierderea mamaitei tale. Dumnezeu sa o odihneasca!
Tie si familiei tale multa putere sa depasiti durerea asta. 
Fetelor, azi am inceput lectiile de infant masaj. Azi am "invatat" si practicat masajul picioarelor si al talpilor. Eva a fost f fericita
. Mi-au dat si informatii scrise, cu poze ale miscarilor de masaj. Daca vreti, le scanez si vi le arat.
Multumesc mult pt incurajarile referitoare la prepararea mincarii de bebelus. O sa ii cumpar niste carnita organica si o sa incerc sa ii fac si eu; in weekend, ca sa am ajutoare, pina vad cum sta treaba
.

N-am mai citit ce ati scris; trebuie sa ma intorc un capitol inapoi. Apoi revin (cit mai doarme Eva).
Pupici.
ps: am facut un test ieri si a iesit fff adevarat; omuletii de la serviciul sotului l-au facut si rezultatele lor au fost f adevarate; pt cine stie engleza, aici este:
http://www.humanmetrics.com/cgi-win/JTypes2.asp
Apoi mergeti la cele doua explicatii de la inceputul paginii voastre cu rezultatul. Sint 2 explicatii din diferite unghiuri de vedere, dar f adevarate pt mine si sotul meu (si colegii lui de serviciu).
Pt cine nu prea stie engleza, traduceti cu asta:
http://www.dictionare.com/english/dictionaries.htm
Oana si
Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva
Simonaci79 spune:
La multi ani pt bebeii nascuti azi!
OANA [emaaimee], IOANA SIMINA [nique15], ALEXANDRA [micha08]
INGRID ALEXIA[anis], GABRIELA-MARIA [ellarot], DAVID-ANDREI [deny_82]!
Katink- felicitari pt reusita!
Diana- multumim pt sfaturi! Eu oricum nu-i dau biscuite si nici nu intentionez, dar e bine de stiut pt cereale! Multumim!
Anda- ma bucur ca sunteti bine! Pupici tizului si sa isi revina repede cu calciul!
Simona mamica lui
Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos
Simonaci79 spune:
Nicoleta- nu am ideea ce ar putea fi, dar daca se mai mareste de ce nu suni dr? De fapt...mai sunt 2 zile pana sambata! Succes si sanatate!
Dede- ce tembela!!!! Imi pare rau pt patania ta! Eu nu il voi obliga oricum ar fi! Dupa ce a intrebat mamini vad si eu ca face multe cu stanga dar nu am de gand sa il oblig in nici un fel sa faca totul cu dreapta!
Simona mamica lui
Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos