Mamici de septembrie - octombrie (5)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns osna spune:

bun afetelor,dau mai rar pe aici ca stau majoritatea timpului in pat dar citesc tot ce scrieti.

azi a facut sotul fasole batuta si am mancat.greturi am avut zilele astea si dimineata si seara.dau la greu cu apa minerala+zeama de lamaie.

Beatrix bine ai venit printre noi.

bb ralukutza e bine sa ai la tine o banana,asa mai patesc si eu cand e inghesuiala prin magazine.si azi mi s-a facut rau dar am bagat repede o banana si m-am simtit mai bine.abia am ajuns pina acasa,noroc ca a fost frig afara si mi-a mai trecut.

va doresc un sfarsit de saptamana minunat.

7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

Salutare fetelor, nu ma asteptam sa intru in mamici iar dar se pare ca iar apar la mamici de sept-oct numai ca de data asta 2006 daca ma primiti.

Am aflat dimineatza ca vine bb 2, dupa mine DNP-ul ar fi 10-15 octombrie dar sapt asta mergem si la dr si vedem exact. oricum voi naste cu Dr Margaritescu de la spit CFR 2 , tot cu ea am nascut si prima fetitza.

Pufymic cred ca am baut apa dupa tine

Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62864&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Teste de glicemie pt un baietel de 1 an diabetic
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Susa spune:

Buna la toata lumea. O sa fiu si eu mamica de septembrie , va citesc de ceva vreme dar nu m-am putut inregistra. Acum am reusit si sunt tare bucuroasa.

Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Neata la toata lumea!
Bine ai venit Susa si o sarcina usoara

ps

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katia spune:

Am reusit sa mananc de dimineataaaaaaa!!!!!!!!! - taietei de casa cu lapte
Acum stau linistita sa nu iasa inapoi
Hai treziti-va......iar asteptati sa va dau desteptarea?

ps

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Ramona !!!!!Bine ai venit(zici ca a fost buna apa....oricum "contagioasa" sigur a fost!!!!Sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos!!!!Ce fain ca suntem iarasi impreuna....si tot la mamici de sept-oct(acum ar fi ceva sa nasc eu in 6 sept si tu in 8 oct)!

Susa bine ai venit!Sarcina usoara sa ai si un bb sanatos!

Eu ma simt bine deocamdata, ieri seara am avut niste dureri nasoale de stomac(habar n-am de la ce ca n-am mai avut asa ceva niciodata)....bine ca a trecut!
O zi fara greturi si neplaceri va doresc!

Pupici!

Ioana(8+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Neata fetelor! Loreema si Susa bun venit in randul burticilor! Sarcina usoara si bebei sanatosi va doresc.

Eu tocmai cand sa zic ca ma simt bine, gata, am si inceput sa am iarasi greturi. Off, si inca n-am mancat nimic pe ziua de azi...

7+
I wish I were an angel...

Poze diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Lexi nu esti singura! Si mie mi-e o greata acum de mooooor! Si am mancat la trezire o banana impreuna cu Alesio.....offfff!

Pupici!

Ioana(8+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreema24 spune:

Chiar ar fi culmea Ioana sa inversam zilele de nastere ale piticilor, eu deocamdata nu am nimic, nu greturi, nu pofte , nimic, nu se simte inca nimic.
Eu am inceput sa ma obisnuiesc cu ideea tati inca e in soc

Sa aveti o zi fara greturiva urez pt ca stiu cum e, nu am uitat inca cum a fost prima sarcina

Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62864&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Teste de glicemie pt un baietel de 1 an diabetic
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema
Ramona & Loreema (6 sept 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

Loreema si Susa bine ati venit la mamici.sarcina usoara.

va doresc o duminica placuta.sa aveti grija de voi si bebei.

7

Mergi la inceput