Mamici de septembrie - octombrie (5)
Raspunsuri - Pagina 8
princess spune:
Buna dimineata, gravidutze!
Ma bucur ca aflu numai lucruri bune de la voi si sper sa ramana asa pana in sep-oct cand ne vom tine minunile in bratica!
Despre mine: de o saptamana greata permanenta, nu pot sa mananc aproape deloc, iar de ieri am inceput sa
! Ma simt destul de slabita ca nu pot manca, dar daca mananc imediat dau afara! Nci apa nu pot bea! Voi ce credeti: poate fi sarcina toxica sau starile astea vor inceta?
Va pupic!
Alina
6+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;28/st/20060928/dt/7/k/db93/preg.png
mexxa spune:
buna dimineatza gravidute...eu acum m-am trezt
pentru prima oara am reusit sa dorm pana la 11.30...am mancat si acum mie rau..
.uff cred ca o sa ajung sa traiesc cu aer.
Beatrix bine ai vent!!
Adameasca ma bucur tare mult pentru acesta veste buna si multa sanatate tie si bb'lului.
Va pupacesc pe toate fetele si aveti grija de voi. Weekend placut
5
http://community.webshots.com/user/mexxa
pufymic spune:
Week-end placut si de la noi si cu cat mai putine greturi!
Pupici!
Ioana
(8+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
katia spune:
Princess, sa stii ca si la mine e la fel; greata non stop si nu pot manca nimic. Doctorul mi-a spus ca trebuie sa mananc chiar daca dau dupa asta tot afara, ceva tot ramane in schimb daca nu mananc deabia de atunci devine toxica sarcina pentru ca iti consuma din rezervele proprii.
Asa ca dragutza....iti place sau nu baga
chiar daca nu poti!
Stare asta ar trebui sa treaca dupa primul trimestru......sper sa fie asa ca nu mai pot.
Pupici
ps
_Ralu_ spune:
buna fetele! ce mai faceti? n-am mai scris de mult. sper ca nu m-ati uitat de tot. noi ne simtim f bine spre deosebire de primele 3 saptamani. am fost ieri la a doua eco. bb e bine, are 20mm(sacul), embrionul e prea mic ca sa-l poata masura.avem 5 saptamani si 6 zile din cate ne-a zis dr. ar putea veni pe lume bb pe 24 septembrie. adica exact cand eu si sotul meu facem exact 1 an de la cununia religioasa. ar fi ceva, dar sa vedem. la ginecolog o sa merg la mat polizu, mi-a zis medicul de fam ca ma trimite la un dr foarte bun de acolo, dar am uitat sa intreb cum il chema.ma duc luni sa-mi dea o recomandare. mai e cineva la polizu? ce stiti de dr de acolo? va pup si va doresc numai bine. si ami putine greturi ca m-ati zapacit. eu stau f bine la acest capitol. am greturi dar f suportabile. in schimb am avut joi un episod pe care n-o sa-l uit prea curand. am fost la cumparaturi in carrefour, eram plecata de dim si nu papasem decat un sandvis minuscul. era cam 15.30.m-a luat o ameteala din aia nasoala de simteam ca mi se taie p[cioarele si auzeam asa, infundat.a fost oribil. am crezut ca ma prabusesc pe acolo, ma faceam de rusine.nu stiu cum am rezistat pana la casa si l-am lasat singur pe sotul meu si am fugit de-am stat pe o banca. nu m-am putut ridica de pe banca decat dupa vreo jum de ora, dupa ce-am papat o pizza si am baut 1l de suc de fructe. ati patit asa ceva? hai ca m-am lungit. va pup!
5+
Crisnemes spune:
no la naiba am pierdut un mesaj
Cristina si
Dragos (31.01.2004)
http://community.webshots.com/user/Cristinanemes
katia spune:
Am patit-o eu astazi....dar eram acasa.
Mai nou nu mai reusesc sa-mi iau vitaminele ca sunt comprimatele mari. Am ajuns sa le inghit sfarmate in lingura si amestecate cu lapte. si cu toate astea erau sa iasa inapoi dar am dat cu lapte mult.
Ziceti-mi si mie pls ce mai mancati ca poate reusesc sa mananc ceva cu placere nu de nevoie.
ps
beatrix spune:
Fetelor, multumesc de primire!
Vad ca majoritatea va confruntati cu gretzuri! Eu va doresc sa aveti cat mai putine week-end-ul acesta!
Noi am resusit s aracim asa ca bag la greu ceai de lamaie cu miere! Sper sa ne facem bine si sa nu ajung sa
din cauza lui!
M-am si cantarit azi asa ca plec de la 54 de kg! Nu ca ar conta cat ma voi ingrasa dar am zis asa de curiozitate!
O seara placuta tuturor si sa ne auzim numai de bine!

pt voi
Beatrix
4+
anangel_lexi spune:
Buna fetelor.
Beatrix, bun venit! Sarcina usoara si bebe sanatos!
Astazi am fost dimineata la analize si trebuie sa ma duc si luni sa-mi mai recolteze sange pt. inca o analiza. Sper sa iasa bune.
Am bagat adineauri in mine de am spart: bors cu 3 ardei iuti din aia in otet (aveam o pofta...
) dupa care slanina afumata cu ceapa...eu care de obicei nu pot manca slanina. Acum profit de fiecare zi cu greturi mai putine ca sa mananc mai bine ca in rest, cand am greturi puternice nu pot sa mananc mai nimic. Oricum m-am cantarit ieri si aveam cu 500 de grame in plus, dar tocmai mancasem un covrig si bausem niste apa si niste ceai, deci cred ca nu m-am ingrasat deloc. Sunt curioasa cat o sa ma ingras in astea 9 luni. Sper numai, sa pot sa dau si jos dupa aceea!![]()
7+
I wish I were an angel...
Poze diverse