Cum scapam de obiceiul fumatului??
Raspunsuri - Pagina 7
mariana tache spune:
Fetelor, ma scuzati ca nu am citit in urma (din lipsa de timp)!
Dar vreau musai sa ma laud si eu: m-am lasat de fumat de 6 luni, dupa 11 ani de fumat in medie 1 pachet de tigari/zi.
Cum am reusit? Sa va pove: in timpul primei sarcini nu am fumat deloc si 8 saptamani cat am alaptat; la a doua sarcina, nu am fumat primele 4 luni, dupa care am simtit nevoia puternica de a fuma; si incet incet m-am reapucat
; erau zile cand fumam cate o tigara, dar am avut zile si cu 5 tigari (mai mult nu!). Am nascut si am zis ca macar in perioada alaptatului sa renunt la viciu; si asa am facut (am alaptat 3 saptamani); apoi mi-am zis "ce bine ar fi dara nu as mai fuma; ia sa incerc eu" Nu am spus nimanui de intentia mea; nici eu nu mi-am propus strict lucrul asta (ca sa nu ma simt constransa), ba chiar mi-am cumparat un pachet de tigari, am fumat o jum de tigara si altele nu mi-au mai trebuit pur si simplu. Au stat tigarule mele pe raft cam o luna si le vedeam zilnic, dar nu m-am atins de ele; asa ca le-am dat ca sa nu stea degeaba. Eu cred ca e si o reactie a psihicului de genul unei pedepse pt ca am fumat in timpul sarcinii (m-am simtit ingrozitor de vinovata dupa ce am nascut si l-am vazut pe pitic).
In momentul de fata stiu ca nu voi mai fuma niciodata desi imi lipseste mult gestul. Groaznic miros fumatorii!!!
si multa ambitie va doresc!
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
Elise spune:
mariana,
piticul sper ca a fost ok .
eu am avut colege care au fumat (putin si light, dar au fumat) si au facut bebelaci grasi si frumosi.
acum... problema este daca iti asumi riscul.
eu nu vreau sa mi-l asum.
dar nu vreau nici sa ma dau cu capu' de toti peretii, gravida fiind, de doru' unei tzigari.
si stressul dauneaza la fel de mult.
e un cerc vicios aici....
Elise
andreeaben spune:
MA BUCUR CA POT VORBI CU CINEVA.REFERITOR LA FUMAT,EU M-AM LASAT ACUM 4 ZILE.AM UN MOTIV F.PUTERNIC.CRED CA SUNT GRAVIDA.NU STIU INCA SIGUR,DAR LA CAT IMI DORESC AR FI MINUNAT!!!AM ZIS CA NU POT SA-I FAC RAU PUIULUI MEU DACA E ACOLO.EL SE BAZEAZA PE MINE SI EU POT SA MA STAPANESC,CE NAIBA!CAND MA GANDESC CA II POATE DAUNA MA INGROZESC!!EU ZIC CA E BINE SA TE AGATI DE UN MOTIV PT A RENUNTA.E GREU INTR-ADEVAR DAR NU IMPOSIBIL!
Siminaf spune:
quote:
Originally posted by andreeaben
MA BUCUR CA POT VORBI CU CINEVA.REFERITOR LA FUMAT,EU M-AM LASAT ACUM 4 ZILE.AM UN MOTIV F.PUTERNIC.CRED CA SUNT GRAVIDA.NU STIU INCA SIGUR,DAR LA CAT IMI DORESC AR FI MINUNAT!!!AM ZIS CA NU POT SA-I FAC RAU PUIULUI MEU DACA E ACOLO.EL SE BAZEAZA PE MINE SI EU POT SA MA STAPANESC,CE NAIBA!CAND MA GANDESC CA II POATE DAUNA MA INGROZESC!!EU ZIC CA E BINE SA TE AGATI DE UN MOTIV PT A RENUNTA.E GREU INTR-ADEVAR DAR NU IMPOSIBIL!
Bravooo! Noi iti tine pumnii!
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica