Cu dragoste,din Iasi ...23
Raspunsuri - Pagina 7
Danna_36 spune:
Buna seara, fetele.
Iata ec am gasit la "generale":
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68544
Nu stiu nimic mai mult decat ce scrie acolo, dar Soni m-a contactat si pe mail, o voi contacta la randul meu sa o rog sa ma lamureasca, n-o pot ignora si nici situatia nu e una de ignorat.
Si eu m-am lecuit de umanitare de cand cu Silviu, insa ma gandesc ca nu trebuie sa plateasca si nevinovatii greselile lui si daca ne sta in putere sa ajutam pe cineva, ar fi pacat sa nu o facem...
l_carmen2003 spune:
Uite ca tocmai ma laudam ca pustiul e ok si am scapat in ultimile luni de probleme cu el... Deh, chestia cu lauda ...de sine
Am fost sambata pe la Manastiri cu el si mi-a racit. Adica febra mica apoi febra adevarata, cu de toate... Am fost azi si la dr. si i-a dat si antibiotice si bineinteles ca le-a varsat ca de obicei caci ... ce nu e injectabil si ne e augumentin nu primeste... Off. Acum doarme. Pt ca e soi bun dr. i-a recomandat si fenobarbital 2 dimineata si 2 seara si n-am ce face caci la febra pe care o face si la ce antecedente are trebuie sa fiu pe faza... Mi se rupe inima de puiut... Aseara in 20 d eminute i-a sarit febra d ela 36,8 la 39!!! Si e doar rinofaringita... nici muci prea multi nu are, doar atatia cat sa il enerveze si pe mine sa ma tina treaza 24h, asta e. Nu stiu cum sa fac cu antibioticul. I-a dat Klacid si nu stiu sa fie ceva injectabil din spectru asta... De cum se face bine il bag la IRS19. Si vineri voiam sa mergem la munte ca anul asta n-am mai dat pe la casuta.
Poate w-e urmator.
Va sarut si ma duc sa fac de garda.
l_carmen2003 spune:
Dana poti merge linistita si iti garantez ca vei fi multumita. Eu sunt o persoana dificila insa Teo m-a rezolvat si de atunci - de 3 ani nu mai merg decat la ea. Cat eram insarcinata venea si acasa la mine.
Criss, nu stiu daca e peste mana, insa tipa are o mana super. Plus ca parca creste altfel parul dupa mana ei. Sora-sa e in concediu de maternitate si eu merg la amandoua, fara sa fac diferenta. O data, dupa ce nsacusem, Alex avea 3 luni a fost nevoie sa merg la un dineu. Musai. Aratam nashpa, aveam un par nevopsit si netuns si parca se arsese arata grav. Mi-a facut ceva, nu stiu ce cu o solutie si apoi mi-a facut o coafura stil latino, care ma avantaja caci eram mai rotunda la fata ca de obicei si nu a folosit nici macar o clama, totul din fixativ... Tata, a fost super, si m-am simtit pentru prima oara dupa nastere femeie. Ba chiar sotul meu spunea ca eram sisexi, si vreau sa il cred. Iti dai seama, ca silueta era o chestie inexistenta la acea data, dar look-ul a fost ok.
Va las ca deja e tarziu.
ralnied1 spune:
Fetelor, am venit doar sa va salut, daca reusesc. Ma chinui de aproape o ora, dar pica netul din 30 in 30 de secunde! Informatii noi nu am!
A fost cineva la Targul de la Palat?
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
Danna_36 spune:
Carmen, multumesc. Acum, daca vrei, spune-mi unde in Alexandru e coaforul tau.
Nu ma pot abtine sa nu va spun ce am patit cu indemnizatia, tocmai eu care am depus totul si printre primii si apoi am scris si pe aici cu gand de a-i ajuta si pe altii... Citind eu ca Nora a si ridicat banii, intreb si eu la posta. Nu apaream pe lista lor. Ma uit pe site-ul dat de amironeanu si surpriza, ma gasesc printre "fericite". Sun la Directia muncii si aflu ca angajatorul nu mi-a depus dosarul. Sun la firma, la Bucuresti si pret de 10 minute d-na de la Personal imi reproseaza ca doar eu, dintre toti angajatii am probleme, ca nimeni nu s-a mai plans, etc, etc, O iau apoi de la capat cu telefoanele, la Directie, la Primarie, iar la Directie, iar la Primarie...Nimeni nu stia nimic si nu avea nici o vina, doar eu eram vinovata... Cum vedeau respectivele d-ne ca e vorba de o incurcatura, cum incepeau sa se enerveze si sa tipe...Pana la urma am sunat iar la Bucuresti si am rugat sa imi faca un nou dosar (Dumnezeu stie daca trimisesera unul sau nu, ori daca s-a ratacit in Iasi si pe unde) si sa il trimita prin fax la Directia Muncii...Cine stie daca va ajunge si cand. Oricum, eu m-am lins pe bot de bani luna asta...
Gata, m-am descarcat. Sa ne fereasca Sfantul de birocratia din tara asta si de nesimtirea functionarilor!...
Nora__ spune:
Dana...din pacate cred ca te-ai lins de bani si pe martie.Stiu ca orice dosar sau completare la dosar trebuie depus pana pe 10 ale lunii,pentru ca apoi sa poti primi banii luna urmatoare.Macar daca reuseai sa depui pana maine.Vei primi banii retriactiv,cred.
Apropo de angajator....eu nu m-am lasat in grija lor si m-am dus tot eu sa-l depun la Directia aia...ca in baza lor....ma uitam in stele.
Si parca stiam ca adeverinta aia cu veniturile trebuie in original.Mai bine ai intreba la Directie daca primesc faxuri.
Multa bafta!
Nora
Comorile Norei
carmenp spune:
fetili, a primit cineva banii pe ianuarie?
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
Danna_36 spune:
Pai, Nora draga, angjatorul meu e in Bucuresti, cum puteam eu sa ma tin de fundu' lui? si in plus, la inceput au fost chiar draguti, m-au sunat in decembrie, mi-au spus de lege si de dosar, nici nu mi-a trecut prin minte ca n-o sa-si faca treaba pana la capat...
Apoi, cu faxul sper sa fie in regula, pt ca a fost sugestia lor, a celor de la Dir M-cii ... Si mai sper ca desteptele de la Bucuresti l-au trimis azi, deci pe 9, adica inainte de 10... Dar vorba ceea, speranta moare ultima...
Nora__ spune:
Deci Carmen,eu am primit banii pe ianuarie....8 mil in cap..a venit postasul.
Dana,ti-as sugera sa mai dai maine un telefon sa verifici daca s-a trimis dosarul...ca doamnele 'este' ocupate si pot uita.Si sa suni si la Directie sa vezi daca l-au primit.Si intrebi acolo,la Directie daca totul e ok la dosar si intrebi cand primesti banii de acum si daca iti trimit si din urma.Si daca mai trebuie sa mergi la primarie sa depui alt dosar.Pentru ca atunci cand am primit mandatul,a venit o instiintare,o decizie prin care mi se spunea ca voi primi indemnizatia si ca nu mai trebuiesc depuse lunar,la primarie,declaratiile de venit.In schimb,cine depune de acum inainte,trebuie sa completeze altfel de declaratii,in alt format.Deci vezi daca se mai ia in consideratie la primarie,vechiul dosar,atata timp cat la Directie il depui de abia acum.Mult noroc!
Nora
Comorile Norei
carmenp spune:
gata, la vreo ora dupa ce v-am intrebat a venit si la mine postasu`... da` de ce n-or fi virat pe card?!
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3