Cu dragoste,din Iasi ...23

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

la multi ani, erika!!
cristina, coaforul de care vorbeam eu este in nicolina, la sosea, prima intersectie dupa pitza nico, colt opus celui cu peco helios. hai, ca v-am ametit de cap...
editez, pen`ca intre timp m-am prins ca de cealalta carmen intrebai, da` nu mai sterg
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

Fetele, vin si eu cu o intrebare si va rog mult sa ma ajutati, daca puteti, fireste: e careva dintre voi de profesie jurist sau avocat? Ma roade o chestie si nu stiu pe cine as putea sa intreb. Daca exista "oameni ai legii" intre voi, va rog, dat un semn, aici, pe PM, sau cum vreti. Please!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

LA MULTI ANI,ERICA !
Sa cresti mare,sa fii sanatoasa si sa ai mult noroc!

Mai am si o scormoneala frustranta de dimineata...Nora,da unde e grasimea ta,ca eu nu-mi aduc aminte sa fii grasa!
Daca eu nu ma pling la 70 de kg a mele tu de ce te necajesti cu regimul..hai sa-ti fac pofta de dimineata de un chec pufos cu ciocolata....te rog nu ma injura,glumesc....
Nu-s prea umblata prin crisme,asa ca sfaturi nu pot da,dar mie imi place mult la "carafa" pentru ca e mincarea buna..adica era acum ceva vreme.

Danna,tu ma feliciti ca ma facut prajitura sau ca am halit juma de tava!Stai ca ma apuc de facut iar muffins pe banda rulanta daca tot am terminat cu examele,si sa vezi atunci ce mai dau jos din burta..hihihi!

Carmen,am inteles unde e coaforul,dar mi-e cam "lene" sa ajung in zona.

Se spunea ceva de o intilneala,ati uitat de ea?tztztzt...
Numa pe 24 nu,ca ma duc la concert!Mai sint amatori de concert IRIS,pe aici?

Mirinda,nu cumva sa iesi din casa pe frigu' asta!

Gabitza e valabil si pentru tine!Cind te mai duci la ONO?
Te-ai programat?

O zi frumoasa!
Cristina,Rares 7 luni si Mihnea 4 ani si 4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Buna dimineata si-o cafea la fete!
Revin c-o intrebare mai veche...un dentist care sa lucreze cu copii..fara sa-i sperie de sa nu mai calce a doua oara la doctor?
Catalina are puncte de inceput de carie la incisivii laterali...nu pot s-o las asa,dar nici s-o sperii sa nu mai calce in viata ei la dentist.
In bolta mai este stomato?Parca acolo se lucra cu copii...Alte recomandari?

Cristina ,mananca si pentru mine ceva bun,eu ma chinui de o saptamana cam degeaba,numai trei kg ...

Erica,la multi ani,pui!Sa cresti mare ,sanatoasa ,frumoasa si desteapta!

Adriana
http://community.webshots.com/user/adrianamo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Cristina,grasimea mea e pe burta si pe picioare.Acum nu sunt grasa,doar...plinutza...am avut si 75 kg anul trecut pe vremea asta.Tu esti inalta,iti poti permite sa ai mai multe.Io dupa standarde ar trebui sa am 50 kg...ehhh,de unde?Si vroiam ca pe 14 feb sa fiu si eu...,sa imi stea bine cu hainele de dinainte de sarcina.Nu e pacat de ele? ('ti-ar checu'......vrei sa ma incerci,a?)

N-am renuntzat la intalneala...cel putin eu mai sper,dar na,ca iar e ger.Si nici Raluca nu a mai dat nici un semn de viata...sa ne spuna cand poate si ea.Dar poate ne mobilizam in curand,ca mie tare mi-e dor sa ne vedem.

Dana,depinde ce problema ai.Eu am o prietena notarita si o pot intreba despre problema ta si daca poate,te ajuta.E foarte draguta si amabila.
Deci va pup,

Nora

Comorile Norei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Neata fete frumoase!
Chiar cand e intalnirea aceea? Cristina , felicitari pentru sesiune. Parca astazi are si Raluca ultimul examne si apoi speram sa dea un semn sa ne intalnim cu totii, pardon, cu toatele.
Adi, stiu ca se mai discutase la un moment dat de medic stomatolog pt copii si recomandase cineva un medic de pa Sararie, pe langa lic. Economic. Oare era vb de Carmenp? Eu am fost cu Octavian la fundatie, la dr.Cambose Adrian si trebuie sa ajung din nou, dar de obicei e aglomerat si te programeaza dupa mult timp. E drept ca lucreaza bine, vorbeste frumos... Am vazut si la Matei o cariuta mica...dar uite ca nu resuesc sa ma impart cu toate. Daca mergi undeva si iti place, da-mi si mie mai multe info.
Azi si maine imi vin neamurile in vizita, cumnata cu copilul, apoi sora-mea cu baietii mari de liceu...o sa am casa plina. Deja ma gandesc sa fac mancare la triplu sa ajunga pt toata lumea. Ma gandeam la pizza, vreo 3 tavi, snitele si un fel de musaca, si bineinteles un tort de mere, dar cred ca o sa-l fac in tava de aragaz, sa fie stil prajitura. Deci intru in bucatarie la treaba , nu gluma.
Mateiul meu e bine, e zburdalnic, nu vrea sa doarma, normal..ca doar e in vacanta.
Apropos, gradinitele particulare au si ele vacanta?
Pupici la puiuti,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

La gradinita Catalinei au vacanta activa,azi merg in vizita la TVR iasi,maine la Muzeul tehnic ,vineri la teatru,in rest au tot felul de activitati la gradinita..Asa a fost si vacanta de toamna.

Adriana
http://community.webshots.com/user/adrianamo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Imi bag si io nasul pe-aici (ca fosta ieseanca ), dar si pentru a va ruga sa vizitati www.reconstructiecivica.ro/index.html" target="_blank">acest site. Daca sinteti de acord cu actiunea organizatiei (de a stopa proiectul Palas in centrul istoric al Iasului), va puteti exprima adeziunea/opinia, in linkul indicat pe aceasta pagina.
Va multumesc si va urez o zi minunata!!!

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Salut!

Of, oare de ce nu s-a inventat ceva ca sa lungim timpul asta

Am intrat sa urez si eu LA MULTI ANI Ericai si felicitari la toate doamnele/domnisoarele care au terminat cu bine sesiunea.
Dentist ma intereseaza si pe mine, Stefi a mea are o pata alba pe un dinte, am fost la dr. noastra dar a spus ca ea nu lucreaza cu copii asa mici (un an si jumatate).
Am reusit si eu sa depun dosarul pentru stimulent, vedeti ca a aparut pe www.ddfssiasi.ro la Noutati o lista cu mamicile care trebuie sa-si completeze dosare pentru stimulent sau indemnizatie.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Eu deja am primit si banii...indemnizatia pt luna ianuarie,deci dosarul e complet sigur.La voi au ajuns?

Cica de azi e targ la Palat...care se duce?poate imi ziceti si mie ce e pe acolo,ca nu pot pleca de acasa...deocamdata.

Deci nu ziceti nimic relativ la mancaruri grecesti...ce v-a placut...ce e bun...vreti sa ma duc io acolo si sa comand tot piept de pui cu cartofi prajiti?

Na belea ca si Gabriela m-a terminat cu meniurile ei...pfffff....io nu mai intru sa ma uit ce scrieti

Deci...intalneala,ceva?Dupa data de 15,presupun ca de vineri,imi vin socrii,deci nu pot fugi de acasa.Parca vad ca in ritmul asta,ajungem la 8 martie

Va pup si sa aveti o zi frumoasa

Nora

Comorile Norei

Mergi la inceput