Cu dragoste,din Iasi ...23
Raspunsuri - Pagina 16
ralnied1 spune:
Si inca ceva:
1. Darria, deja te gandesti la al doilea???
2.Hai sa o laud eu pe aime: da, s-a apucat de regim, ca e harnicuta foc!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
adda spune:
Gabriela, foarte dragute martisoarele.
Imi plac mai multe modele (abia astept sa vad ce alte martisoare mai pui pe site) si as vrea sa cumpar si eu cateva (neaparat o inimioara pentru sotul meu, deci sper sa nu se epuizeze stocul de inimioare) Cum sa fac sa cumpar?!
Nora, cu intarziere, va urez si eu "La multi ani!"
l_carmen2003 spune:
Salut. Noi nu am reusit sa n efacem bine. Inca. M-am saturat.
Azi Alex implineste 2 ani si 6 luni. Adica a implinit acum 14 minute. si se plimba prin casa si striga "2 ani si 6" si cand isi aminteste adauga "luni"... In rest ne anunta ca vrea cadou.
Asta noapte Alex s-a dat jos din patutul lui si a venit la noi in pat. Era aproape ora 2 am si bineinteles ca am mai stat un pic - vreo ora - sa il pazesc pe el si apoi l-am pus la el inpat si apoi am asteptat degeaba sa adorm... si uite asa m-am trezit la ora 8, de nu imi venea a crede cat e ceasul.
Aseara am facut o inhalatie si am sperat sa fie mai bine si n-a fost. Dar cu ce obraz sa merg eu la dr sa ii spun ca nu am luat decat 2 pastilute de amoxicilina din cele 24? Ca de rest am uitat? Si ca fac in continuare febra? Azi am sa o rog pe dr-ita mea de familie sa treaca pe aici.
Asa ca nu stiu cum v-ati petrecut voi ieri dar eu am stat in casa si am spus nu invitatiei sotului sa mergem in oras. Cum si el e admis de curand in clubul raciturilor nu cred sa fi suferit prea mult... asa ca am stat home.
Gabriela iti scriu un mail sau un msg...
In ce priveste cafeaua ma duc si eu sa imi fac datoria de dimineata - nici o dimineata nu e dimineata fara o ceasca mare de cafea... numai ca eu azi o beau la pranz.
Adriana? pe unde esti?
palmyrah2002 spune:
Poftiti la fila cu nr.24....
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69154
herra spune:
buna dimineata - la amiaza!
azi sunt si eu acasa cu Vlad, ca a avut bona o problema...
am vazut ca vorbiti despre patuturi.
eu nam avut (si inca mai am) si de lemn si tarc - nu e din panza, ci dintr-un fel de fash, l-am luat de la TCM.
cat era Vlad mic am folosit patutul de lemn, dar de cand a inceput sa se rasuceasca ma trezea din somn cand ardea cate un picior in tablie, se aude si cu mama aparatorilor, asa ca eu sunt fan tarc!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68270&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!
GabrielaG spune:
Nora, eu ma gandeam pt WK-endul viitor, cred ca pe 25 cade.
Filmuletul asa sa ne distram. Am si eu o camera video...dar a incepout sa faca figuri...incepe sa filmeze, dupa aia nu mai vede nimic, se intrerupe asa aiurea ...nu stiu care o fi pb.
Pupici,
Gabriela si baietii
palmyrah2002 spune:
quote:
Originally posted by GabrielaG
Nora, eu ma gandeam pt WK-endul viitor, cred ca pe 25 cade.
Filmuletul asa sa ne distram. Am si eu o camera video...dar a incepout sa faca figuri...incepe sa filmeze, dupa aia nu mai vede nimic, se intrerupe asa aiurea ...nu stiu care o fi pb.
Pupici,
Gabriela si baietii
Gabi,te mut la pagina 24,ca sa inchidem aici.